Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sHipus

sHipus Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Не со два,со десет може...Тоа да не се секираш :D

2. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    драво! Имам 16 години. Пред 2 дена го имав првото сексуално искуство и ми треба помош... Бев со 22 годишен дечко. Бевме кај него во стан и додека свршуваше надвор од мене ме праша со зборовите: Злато, случајно да не ти беше ова првпат? Му одговорив Да, но тој не ми веруваше и ме праша 2, 3 пати: Сигурно? Пак му тврдев но тој ми рече: Немој да ме лажеш, случајно да не доби? Затоа што чаршавот е лом... Бев во вц потоа и кога се вратив ми рече Зошто пробуваш да ме лажеш бе злато?... Се однесуваше ок со мене кога бев таму, па незнам што мисли сега.... Ме интересира дали навистина тој помисли дека добив? Што му се мота сега во глава? Дали може некој да ми помогне???

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ти би требало да знаеш што му се мота по глава.
    Сигурно го познаваш доволно добро штом си сакала невиноста токму со него да ја изгубиш.
    Според мене не е тука проблемот што мисли, туку дали мисли.
    Како само може да си дозволи да те препраша. Те прашал, си му одговорила.
    Безчуствително!

Туку ако те праша повторно, ти наместо да се измачуваш и да се “правдаш“ прашај го само - толку ли не е маж па сам да процени? И не заборавај - повтори му го прашањево барем 3 пати!!!

Девојче, не се оптеретувај. Твојата вистина ќе биде и негова само ако сака, а ако не...

4. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Искрено не го познавам премногу долго, но мислам дека доволно го научив за кратко време.. Се однесуваше многу внимателно со мене но тоа со прашањата не ми се допадна. Можно ли е да не знае дека ми е прв?

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    А можно ли е да си му прва?
    Ај и да не осетил дека си невина, ама по твоето однесување (несигурност, болка, паника) би сватил.

6. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Не, не.. имаше девојка долго време, нема шанси. И уште нешто.. мислиш дека му има кажано на некој друг за тоа меѓу нас и разговорот? И чаршавот сигурно го има видено неговиот цимер (пошто е кошаркар од Велес а игра во мојот град, во стан е со уште еден)...

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Искрено не знам што толку се замараш со ова... Биднало ете, најважното е што ти си сакала да ја изгубиш невиноста, и веројатно не ти било лошо. А него може што сака да му се мота во глава, битно ти не лажеш и совеста ти е чиста, не гледам причина да му се правдаш. Само опуштено. 8)

8. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Па не ми беше лошо. А дали следниот пат ќе крварам малку? Или пак не? Затоа што сеуште по малку крварам, но слушнав дека тоа е нормално.

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Па можно е да крвариш и следниот пат, ама сигурно ќе биде помалку, за тоа не се секирај. Не мисли на тоа толку, сите сме го поминале. :)

10. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Се е ок, ама не сакам повторно да го добијам прашањето дали сум добила.....

11. NATALIJA89

NATALIJA89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    43
    Епа тогаш тој твој неискусен дечко ако не знае што е химен и невино девојче,а што менструација,секоја му чест.А бре едноставно кажи му дека беше невина па ако не ти верува јок го напрај.Мислам која нервоза ,да помеша невиност со менструација :tmi:

12. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    какви се шансите да се забрени ако машкото не ејакулирало во женското ? никакви ? :)

13. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    истото прашање ме интересира и мене, затоа што бев во плодните денови кога го имав првиот однос... колку чини тестот за бременост? да знам од прилика....

14. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Има мали шанси кога Марфи со злобна troll насмевка ќе нас'ска едно од малкуте набилдани сперматозоидчиња од семената течност да трча ко ненормално 100км/час на стаза со пречки, а во ист момент од друга страна ќе го иссили и Графовиот фоликул да прсни од мака.
    Абе мали се шансите ептен, ама никогаш не се знае со ОЛ МАЈТИ МАРФИ. Така да, се бива.

На crazyinlove19, Divinebutterfly и DeMelo им се допаѓа ова.
  15. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Има шанси , да се дешава.
    Машките не се машини па секогаш точно на време да го тргнат, плус тоа во најслаткото.
    Опасно е исто помегу два сексуални односи.
    Тест за бременост е околу 120 денари.

16. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    На првото прашање имаш погоре одговор а тестот за бременост Sure check конкретно чини 125 ден, но има и поефтини тестови. :)

17. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    во дилема сум дали да го направам тестот, мислам дека е голем стрес за мене затоа што како што кажав погоре имав незаштитен однос во плодните денови, или да почекам на некои симптоми.... ви благодарам многу

18. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Направи. Подобро е. ќе си знаеш, а не вака да чекаш, чекаш и да се нервираш и слично. Вака ќе си знаеш одма, сигурна ќе си бидеш ;)

19. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Ако има поминато 7 дена и повеќе направи го, и нема да бидеш под стрес ќе видиш дали си или не си, ако чекаш симптоми од што мислиш премногу сама ќе си создадеш симптоми несвесно :)
    Ние вака тука може само да си предвидуваме дали некој сперматозоид се сретнал со јајце клетката :lol: затоа купи си тест и готово.
    Поздрав

20. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    имаат поминато само 3 дена, а јас сум преполна со прашања и во паника сум максимално... бидејќи читав кои се симптомите на бременост почнав сама да си ги барам, кога ме заболува стомакот одма на тоа помислувам, кога ме боли главата, кога ми се лоши.. (а сето тоа мислам дека е поради настинката која ја имам).... треба да има 7 дена поминато за да го направам?