Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

а како го виде тоа бело топче внатре жити се?

2. Dragana.A

Dragana.A Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Девојки имам едно прашање до вас ако знае некој да ми одговори .. Другарка ми векје 5-6 мес има врз вагиналниот отвор некакво си бело топче за кое незнае од што и е .. Ни има болки ни ништо .. Ај ве молам кажете ми од што може да е и што да напраи ..!? Фала однапред

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Понекогаш ми е криво кога феминкиве ве караат :) за глупи прашања, ама брате мили си заслужувате. Другарка ти , го постави “проблемот“ пред повеќе од пола саат и кој знаеше или кој имаше што да каже - кажа!

Се надевам дека Теика нема и други упатени другарки во проблемов со топчето.

П.с. Теика еве ти друштво за на гинеколог, за да не одиш сама или со мајка ти

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Па и кажаа веќе на другарка ти да оди на лекар, и јас прв пат слушам за бело топче, но веќе штом се родил проблем треба да и каже на мајка и, и да појдат заедно ако веќе и е незгодно сама. Сепак за вакви работи нема срам-не срам, најубаво е да оди да провери, на крај краева може и ништо да не е, но додека не ти каже некој стручен за тоа, неможеш да се ослониш само на овдешните мислења!
    Со среќа.

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Девојки, знаете ли некој начин за скратување на менструацијата за ден-два? Или барем намалување на крварењето? :)

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    На мене за намалување на крварњето гиникологот ми препиша едни капки ако сакаш ќе проверам како се викаа и ќе ти пишам во лп

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Некаде низ форумов прочитав дека ако се напиеш андол побрзо ќе ти заврши, а колку е точно не знам, јас знам дека од андол се зголемува крварењето. :^) Ако пробаш пиши како делува. :)

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    Здраво девојки ајде и јас да ве прашам за совет и мислење .Веќе два дена забележувам исцедок и тоа во не многу големи количини со кафенка боја кој асоцира на ментруација но ми заврши циклусот пред 14 дена и не траеше повеќе од три дена дена, има непријатен мирис ама не многу јак ,инаку сум сексуално активна и ме загрижува дали станува збор за инфекција или нешто друго е во прашање?

9. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Девојче а да си идеш ти на гиниколог , и ке ти каже најубаво што е работа.
    Да не нагаѓаме овде , тоа таму доле ти е деликатна работа, чувај си ја и пази си ја еден ден деца ке раѓаш, не можеме овде да се правиме доктори за такви работи.Иди види испитај си ке ти направи пап тест, бирс и мирна глава. ;)

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.513
    Допаѓања:
    23.187
    Женски, да ве прашам нешто. Ставам вагиналети Албутил. Во упатството пишува: Сексуалните односи мора да се избегнуваат за времетраењето на третманот со Албутил вагиналетите и во последователните 7 дена. Тоа значи и откако ќе престанам да ги ставам, 7 дена после тоа да немам односи или?

11. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Беф на гинеколог пред некој месец,направив пап,се слушнав телефонски ми рекоа дека се е во ред..е сеа незнам што ми е ама цело време мислам дека иам инфекција некоја..неам некој мн посебен проблем ,понекад ме пече кога мочам,ама ми имаат речено дека тоа било нормално и кога сум била настината се случувало..ама сепак сигурно си е сигурно..бело прање исто имам од кога знам за себе,некад во месецот повеќе некад не...ама пусти страв што имам...плус алергична сум на кандида,а немам појма што као иде тоа..како да се проверам за инфекции??:)

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Алергична на кандида??? :^)

Провери си ги бубрезите, чим со папот пред еден месец било се во ред, и ако си немала односи во тој еден месец, види да не е уринарна инфекција.

13. SubChica

SubChica Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Имам 14 години и премногу ми е срам бидејки имам многу влакна долу . Како е најдобро да гји отстранам. многу ми е срам да се консултирам со мајками. Пробав со вит крема ама некако не гји вади . ://

14. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Оди на депилација со восок ќе ти ги извадат или пак ако сакаш ти сама дома можеш со восок се продава по маркетите. Или пак со брич најлесно е :)

15. SubChica

SubChica Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    пробував и со брич . ама некако не гји вадеше :$ :$ изгледа е до бричот хаха. :) а да одам на депилација со восок ми е срам :$

16. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Сигурно бричот не е бил добар.Оди купи нив и пробај сигурно ќе излезат па повеќето и со брич ги отстрануваат. А нема зошто да ти е страм нема да си прва што отишла.

17. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624

Можеееееее

18. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Нормално што да не случајно му се познава со колку е бил.

19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Нема што да се срамиш, скоро сите одат на депилација. Тоа ти е најдобар начин да почнеш да ги отстрануваш. :)

20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Оди на депилација и не му ја мисли многу. :) На тој начин влакната ќе се оретчат и ќе станат помеки, за разлика од бричот, што само ги зацврстува. Интимната депилација не е ништо страшно или срамно, а ефектот после тоа е одличен. :)