Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Па ако и' свршил внатре дечкото а била во плодни денови секако дека може да е бремена.
    Можеби и касни и поради други причини стрес, промена на клима, хормонски дисбаланс....

2. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Девојки ми доцни два дена.Утрово на тоалетната хартија забележав кафеав исцедок,ме боли стомакот и половината,но сеуште немам добиено.За бремена нема шанси да сум,секогаш користиме заштита.Ви се случило некогаш? :(

3. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    @aquafortune мислам дека ова ти се знаци дека ќе добиеш, не се грижи ништо сериозно. Кај и да е или денес или деновиве ќе добиеш.
    Позз. :)

На Trendafilka и aquafortune им се допаѓа ова.
  4. bomboncheee

bomboncheee Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ми треба помош веке неколку пати по ред ми доцни менструацијата а до сега веке неколку пати се поистави дека не сум бремена иако сум сексуално активна морам да одам на гинеколог и ми е страв од прегледот ве молам доколку знаете нешто за овој проблем да ми помогнете :yawn:

5. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Нема од што да се плашиш, па нема да таму да те колат. Ако не се грижиш ти за твоето здравје, нема кој. Штом си сексуално активна треба да појдеш, може во прашање се цисти штом ти касни, може е само стрес, а може и ништо да не е, најубаво ќе си видиш ти сама. А за сега побрзо да добиеш утре од сабајле чај од жалфија (силен чај, без засладувачи, оладен) на празен стомак, јас така секогаш добивав. Но после добивање одма на лекар! :)

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Неодговорна си спрема самата себе, и спрема твоетво здравје, штом веќе си сексуално активна а не одиш на гинеколог. Задолжително е. За здравје се работи. :)
    И нема ништо страшно, ниту срамно. Обичен преглед, како кај било кој друг лекар.

7. robinson

robinson Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Девојки, вака имав секс со децко ми со кондом и после се изми избриса и тоа, после 5 мин сакавме усте еднаш ама ја утна станата на кондомот а нели спермата си тече сега страв ми е да не су трудна што ја утна страната да не има нешто останато на кондомот, и плус ми беше 7 ми ден од менструација имав усте малку добиено ама како да немав знаете тоа како е.па помагајте ве молам

8. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Не разбирам јас :| Како тоа ја утна страната?Истиот презерватив го користевте??? :o Јас ставрно ништо не разбрав :drunk:

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Кондомите се за еднократна употреба.
    Не, не си трудна

10. robinson

robinson Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Не нов презерватив ама прво го стави од другата страна таа што треба да влезе во вагината,а после го намести убаво како што се навлекува кондомот,е сега страв ми е да не имало нешто на страната која влегува во вагината и дали може да останам бремена.Се надевам разбра.

11. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Каде сврши дечко ти?
    Не, не си бремена

12. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Ехеее па и ти,само што го ставил и извадил го напунил :D Не,не се секирај и не се потресувај безпотреба.

13. robinson

robinson Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Мислам дека не се разбираме, вака имавме првиот пат секс со кондом и си сврси во кондомот и после отиде во вц се изми избриса...потоа сакавме уште една тура си земавме нов кондом ама го стави од пограсната страна(се надевам дека разбирате што ви зборам)и си сврши во кондомот.Моето прашање е дали мозе да останам трудна затоа што го ставил кондомот од страната која влегува во вагината (во случајот мојата вагина)а претходно свршил од првиот пат.Се надевам сега објаснив по детално.

14. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    свршил се измил и се избришал немаместо за паника ,не се плаши не шанса да останеш бремена ,новиот конодом бил на него и си свршил во него ,не се плаши нема шанса :)

15. robinson

robinson Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Се надевам дека разбра за што ти зборам и каде е проблемот?

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Значи немаш место за паника, не си трудна .... го ставил кондомот и одма го свртил од другата страна ...
    Ако толку си била уплашена сте требале трк до аптека, норлево и средена работа ...
    сега џабе си ја малтретираш психата.

17. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    da да разбрав првен го ставил обратно,после го наместил како со треба,е сега тебе ти е страв да не имал тој останато сперна на себе и се залепила на кондомот и коа го немастил кондомот како шо треба да не ти влегло сперма у тебе така? :D

18. robinson

robinson Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    да да добро сте сватиле фала што ме опуштивте малку треба да добијам накај 12-ти па ке видиме што ќе биде, ќе ви писам сто сум направила

19. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    не си бремена не се секирај за нишо ке видиш ке ти дојде :) позз

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    а како се зема норлевото, ако не еднаш до два пати годишно после небезбеден однос? :)