Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Па нема се изјаснето за годините а колку што разбрав не се 16, е сеа дали се повеке или помалку тоа она си знае најдобро.Но отварање нова тема за ваков проблем,...хммм поарно да пишала на друго место.Сепак ова е мое мислење..

2. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Па кога веќе си решила да се кинеш зошто тоа мора да биде со прст??? Зарем не сакаш да го доживееш чинот како секоја девојка? И стварно немало потреба од нова тема...Прочепкај по другите теми и ќе го најдеш одговорот ;)

3. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Леле како слатко ме изнасмеа Беатрис :D А инаку девојче ако веќе си решила да го направиш тоа,зашто со прст?Најверојатно може ама направете го тоа како што треба,сепак,ти си знаеш...
    Ејјј јас на тие години заб изгубив не невиност :D

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    jaс морав така да се пошегувам бидејќи девојката се изјасни дека нема 16 години.

Телото е твое девојко и прави што сакаш со него.

5. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Ма можеш и ти сама, само брцни го средниот прст (најдолг е) па може ќе докачиш :D Секако дека не е во ред.
    Инаку сум слушнала дека меѓу младите генерации било срамота ако не си скината па некои тоа и дома го правеле, така како ти што кажа, со прст :D Сега колку е точно, не знам |(

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    :lol: :lol: :lol: ова ме потсети на основно имав една познаничка од друг клас која што се скина не со прст туку со краставица :lol: :lol: :lol: е стварно се изнасмеав а се надевам не ти дадов идеа :rock:

7. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    Мила а да си го направиш тоа со дечко ти, доколку се сакате и толку сакаш да се случи тоа, јас мислам ќе биде најпаметно. Сепак тоа е нешто што се памети цел живот и сигурна сум не би сакала некогаш понатаму да се сеќаваш на тоа како на најглупиот можен потег во твојот живот. Нека биде со некој дечко што за тебе ќе значи многу, кого ќе го сакаш и ќе те сака, со кој што ќе бидеш во врска. Ако не си подготвена да го направиш тоа со дечкото со кој што си сега тогаш не брзај, ќе се најде вистинскиот. Сепак не е тоа работа што треба да биде онака, како ради реда. Поздрав.

8. scream

scream Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    имам едно проблемче девојки! :(
    на делот околу рацете и грбот имам флеки од мозолчина..мнг ми е грдо никогаш не сум облекла маичка на прерамки или сл. дали знае некој некако да ми помогне?
    благодарам однапред :) :)

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    За прашањево не коментирам...
    Само барем можеше да го сместиш у правилна тема.. не гледам ништо интимно тука :drunk:

10. scream

scream Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    vo sovet pobarav devojche. ne znam sto si na forum koga nemas zelba da pomognesh. poz i izvinete

11. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Не верувам дека Лижалче не сакала да помогне туку незнаела што да ти каже.А и во право е можеше да прашаш во темата сакам да прашам.Ќе добиеш одговор сигурно...Па и ти не мора одма да се навредуваш :)

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Па јас си пишав дека не коментирам на прашањето зашто не го знам одговорот.. само ти кажав за темата дека само ставаат прашања кај што не им е местото и на форумот настана општ хаос, и јас само се обидувам да спречам да се шири зашто како што гледам сите се бунат за тоа оставање несоодветни прашања во несоодветни теми, така да не сум единствена што го мисли тоа, само ете јас сум се нашла баш тогаш да прокоментирам...
    Извини ако се навреди
    Позз малечка22 ;)

13. anonimnobebence

anonimnobebence Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    inace ne znam dali ke napisam na pravilno mesto zatoa sto sum nova ;) , pa ako gresam ne se lutete. sakam da prasam zosto porano za vreme na odnos mi bese prijatno a vo posledno vreme cuvstvuvam bolka kratko pa pecenje :?: . ako nekoj so slicno iskustvo znae nesto neka pise ;) pozzz

14. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Moze da ti bide od vospalenie na jajnicite ili kandida ili nekoja druga infekcija ama bidejki ne sum strucna najdobro da pojdes na ginekolog no mislam deka ne e nisto strasno i mene mi se slucuvalo, najcesto koga jajnicite mi bile vospaleni ;)

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    кандида е сигурно :o

16. anonimnobebence

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    fala na odgovorite :) . a citav deka zamivanjeto so caj od kamilica gi ublazuva simntopmite.sto mislite da probam so toa dodeka da otidam na ginekolog? zatoa sto nikogas do sega nemam otideno.imam skoro 18 god i mn mi e sram ne znam zosto i ne znam koga ke otidam. :tmi: .i citav deka so pravilna ishrana kandidata moze da se izleci bidejki vo najgolem del od slucaite e od toa predizvikana. pa ke probam so se :?: . pozz

17. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    купи кансен,сигурно ќе ти помине :)

18. anonimnobebence

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    fala ke go pobaram kanestenot i ke probam pozz :$

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.531
    Допаѓања:
    201.618

А може не се влажниш доволно? Ако немаш други симптоми како пецкање и чешање (кога немаш однос) како и невообичаен исцедок, ако болката и печењето ти се јавуваат само за време на односот, а после некое време поминува само од себе, можеби не си доволно влажна. А како тоа не си отишла на гинеколог досега, па што чекаш? Кога веќе имаш односи, треба и да одиш на гинеколог.

20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    Ке ве замолам за еден совет!!! Значи со едно типче се мував прв пат арно ама стигнавме до таа работа тој со прстите беше во мене но немавме секс неколку пати го одбив,следниот пат коа ке се видиме изглеа ке имаме секс ама незнам дали да се опуштам до тој чекор? А многу ме пали ептен ама страв ми е како ке изреагира да не помисли послем дека сум толку лесна или нешо полошо,до сега бев во долга врска што се растури и бившиот ми беше прв, а мувачов знае дека ми е втор ама праи некои работи шо ме полудуваат во сексот!!!! Што да правам ве молам за совет!!!!