Грешно пишав прво со кондом но потоа без. Се консултирав со пријателки и сите ми рекоа дека нема место за нервози и сл.
Секој однос без контрацепција е ризичен однос, не треба ние да навлегуваме во детали од се што се случувало тука, но некогаш и првиот млаз е ризичен. Сепак ако не си почувствувала нешто такво во текот на односот, нема место за паника.
Па да ти влезе прстот барем до половина внатре,и откако ќе ја ставиш вагиналетата право во кревет и до сабајле нема станување
знашчи ме интересира дали машко може да сврши само од лапање идрапање..а засто мојото дечко нема никогаш свршено,што да напраам ама да не биде секс и орален ова она...баш сакам да видам ккао е инаку можно е и онда се контролира самиот или??иначе што е тоа на машкотот што му беа мн тврди мудата ,ама ептен исто како и пенисот,никогаш до сеа неам видено такво нешто и др пат бил напален ама да му се тврди ??
Ти стварно имаш 22? Па што знам што да направиш за да сврши, а да не е секс или орален.. Раскажувај му приказни за добра ноќ експресно ќе се деси тоа, ќе видиш како е, ко фонтана у илјада бои, ептеен е возбудливо .
значи...вака...последен пат добив на 9 овој месец....ми траеше 3 дена! откако ми заврши градите никако не престануваат да ме болат до денеска дури....но проблемот е што...вчера сабајле кога отидов во вц видов крв на хартијата....цел ден имав крв....но не е како нормална менструација.зашто редовно треба да добијам на 3 или 4 а мене секогаш ми е точна и..зашто при нормална менструација првиот ден имам многу болки а вчера оопшто немав...а и првиот ден обично имам мн крв а ова беше мн малку прво свеетло розево...а подоцна само кафено.е сега денес кога станав ...пак имам крв....но не како за втор ден туку мн помалку. Утре секако ке одам на лекар..но не знам од што може да е.Дали е циста некоја или не знам ..се плашам
Постојат многу причини од коишто може да се поремети меструацијата. Најпрво треба да се исклучи можна бременост, па причината може да е циста, хормонални промени, но и нешто помалку сериозно, како на пример стрес.
Мацуфка,секако дека ке го приметиш,ке направи некоја фаца ,гримаса или нешто слично и кога ке го извади од тебе нема да му биде веќе дигнат.
Himen vs. Oralen Zdravoo devojki Jas sum nova na forumov i go napraviv mojot profil zatoa shto imam nekoi nerazjasneti raboti okolu seksot,seksualniot zivot i slichno. Vaka..Imam 17 godini i odam so dechko mi vekje 11 meseci mnogu se sakame i prekrasno ni e ...sme imale peting ama jas sakam neshto povekje.Seushte ja nemam izgubeno nevinosta a i ne paniram vo brzo vreme da ja izgubam.Zatoa sakam da ve prasham dali dokolku imame oralen odnos kje prechi toa shto jas sum nevina?Ili mora da ja izgubam nevinosta za takvo neshto?? pomognete mi ve molamm!! p.s Sakam toa da se sluchi za nova godina.Kako moe iznenaduvanje do nego Blagodaram odnapred
Па ако не те мрзи да читаш страници, разни објаснувања и приказни, се што сакаш да знаеш за сексот имаш во категоријава Секс (што се подразбира). Ако те мрзи или пак ти е итно прашај се што сакаш, а што се работи за орален, нема врска што си невина можеш и ти да му пружиш и он да ти пружи, но мое мислење, планираш за Нова Година (прилично романтичен момент), до овој степен да идеш, сигурна си дека нема да има нешто повеќе?
Постојат орален, вагинален и анален секс кои може да се имаат посебно или заедно, а најчесто еден може да води кон друг. Е сега работата е што има поделени ставови, некои веруваат дека само вагиналниот секс се однесува на невиноста, а други - дека после било кој вид на секс повеќе не си невин/а. Ама како и да е, иако прашањето ти е многу збунувачко.. нема врска твојата невиност со оралниот секс кој што го планираш и обратно.
Help me! Вака имав незаштитен однос со партнерот, видов дека било на "плодни" денови, а веќе еве ми доцни 3-4 дена и полудувам. Претходниот месец ми доцнеше околу 2,3 дена. Во октомври ми дојде на 26, во ноември на 24, а еве веќе е 25 декември и немам добиено. Се плашам многу а само еднаш имавме сексуални односи , тогаш сврши 2 пати, а партнерот ми гарантира дека го исфрлил на време и дека немало инциденти. Од таа страна му верувам бидејќи овој метод го користиме многу време и никогаш немало место за паника. Е сега се прашувам зошто ми доцни, а немам симптоми никакви Дали некоја од вас била во ваква ситуација? Помоош!
Здраво и на тебе. =) Твојата невиност не е никаква пречка за тоа да имате орален секс, па слободно можеш да го спроведеш изненадувањето на дело. Предиграта (а со тоа и оралниот секс) е многупати прекрасна алтернатива на самиот, пенетрациски чин, па така слободно можете да се препуштите на нешто такво. Само ете, имај предвид дека си невина, па затоа доколку сакаш и дечко ти орално да те задоволува, контролирај го да не биде преагресивен во тоа, па да ти ја одземе невиноста на „неприроден“ начин.
3-4 дена не се причина да полудуваш, единствено што можеш со тоа да направиш е уште повеќе да си го поместиш циклусот поради стрес. Партнерот би требало да знае што како направил, и сега за сега јас не би паничела. Може да има 100 други причини за доцнењето. Опушти се и почекај уште неколку дена, не секогаш симптомите се јасно видливи и јаки. Поздрав.
помош!!!! Имав незаштитен однос со мојот дечко и овај месец ми касни менструацијата скоро две недели. Пред два дена направив тест за бременост и испадна негативен. Исто така пред 3 недели пиев антибиотик оспен, дали може од тоа да ми касни????
здрао девојкии ) ве читам редовно но кога имам потреба ви пишувам... па ова е мојот проблем.. со дечкоми имавме краток незаштитен однос.. но предходно заштитен. па сеа место за паника.?! тогаш ми беа мислам дека полседен или предпоследен од плодните денови, треба да добијам на 28 ,29 или 30,31, предходниот месец имав на 28 крај на ное. почеток на дек. деновиве сум мн нервозна и све ме нервира но не ме болат градите а ниту пак јајниците.. незнам даали има потреба од паника или не?! по некој совет добро би ми дошло. поздрав
па земи тест за бременост така најдобро ке се увериш. а мислам дека од антибијотикот неможе да ти касни. ако грешно мислам нека ме поправи некој да не си во мисла. позз