Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    Ајде и јас да ве замолам за совет со партнерот синока имавме односи но не користевме заштита ,тој сврши надвор но јас сум исплашена мислам дека не се тргна навреме и дека некоја капка остана во мене ,мене ми е мисла сега ,сакам да се напијам апче за ден потоа норлево но не знам колку е цената и до кога најдоцна може да се испие и колку е сигурно дејството ?

2. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    го имаш во сите аптеки ако си некаде во близина на центар иди во зегин 24 таму го има цената некаде до 500 ден поскапо не е сигурно. а сигурно е да имаш фора да го испиеш во наредните 3 дена.. најдобро е што побрзо.. и утре најверојатно ке добиеш..

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    А сигурна ли си дека барем малку свршил во тебе? Разговарај со дечко ти, тој најдобро знае што направил. Инаку тие апчиња се хормонски и се пијат САМО ако сврши во тебе и никако повеќе од два пати годишно.

На alison му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    И јас ќе ти кажам исто како Крејзи, напиј се само ако си сигурна во тоа што го викаш. Прашај го него дали на време се тргнал или не и по тоа ќе знаеш што да правиш. Сепак не се бомбони па да се игра со нив..

5. macufkaa

macufkaa Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    мене ме интересира дали ти ќе осетиш, а не дали ќе приметиш по него затоа што и тој не е сигурен дали сврши или не :/ и ве молам ако може да ми кажете нешто повеќе за таблетите NorLevo

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Како бе не е сигурен дали свршил или не? :^) Ако ни самиот не знае кога свршил а кога не, најдобро е да немате незаштитени односи. И ќе приметиш, нормално, ако свршил целосно во тебе со сигурност ќе приметиш дека дел од спермата истекла.
    Ама на мене се уште не ми е јасно како тој не знае дали свршил ли не... Ти знаеш кога си свршила?

7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Девојки, паника кренав...
    Пред 3 дена добив.. Значи денес ми е трети ден, ама ова нешто слабо тече... Вчера и завчера нормално си беше.
    Паники кренав...
    Имав стресови месецов, да. Ослабнав и некое кило...
    Однос имав само на почеток на декември веднаш после претходната менструација.
    Кренав узбуна.... Има ли шанса да сум трудна?

8. Anceeeee

Anceeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    не си трудна, нема шанси да си трудна уживај си :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Теди не ми се верува дека си трудна.
    Инаку нека не те чуди што послабо ти тече, и мене некогаш така ми се случува ептен по малку ми тече и едвај три дена ми трае, а некогаш по 4-5 дена онака убаво ќе ме исцеди. Најверојатно ти е од стресот :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  10. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    здрао девојкии :) ве читам редовно но кога имам потреба ви пишувам... па ова е мојот проблем.. со дечкоми имавме краток незаштитен однос.. но предходно заштитен. па сеа место за паника.?! тогаш ми беа мислам дека полседен или предпоследен од плодните денови, треба да добијам на 28 ,29 или 30,31, предходниот месец имав на 28 крај на ное. почеток на дек. деновиве сум мн нервозна и све ме нервира но не ме болат градите а ниту пак јајниците.. незнам даали има потреба од паника или не?! help!

11. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Што бидна?

12. macufkaa

macufkaa Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Не не, знае тој дека свршил, но незнае дали прво внатре па го извади и продолжи или прво го извади па сврши

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Mи дојде на 21ви сега, и течеше онака обилно крв едно 3 дена, и после почна некако кафено...и денес кафено е уште.Ми се има друг пат случено ама при крај дури,5 ден почеток на 6ти,како да се цеди или што знам...ама сеа? :worried:

14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Исто како што некогаш повеќе јадеме, а некогаш помалку...
    Некогаш едно исто друштво ни се свиѓа, а друг пат ни е досадно...
    може до бескрај да споредуваме...
    Сакам да кажам , се е тоа ок. МЦ траел пократко.... така му дошло :)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    А зошто е кафено сега? Се цеди или? :worried:

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Мене секогаш последните два дена ми се со кафен исцедок, нормално е, не кревајте паники одма :)

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ама не се последни два,туку едвај 2-3 дена крв ми течеше,после кафено...

18. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    мене така ми се случи последниот пат,3 дена кафеавкасти исцедок ми течеше и после почна нормално,а пред 1 год 1 нед ми беше така и бев на доктор и докторот ми каза заради време недоволно ми биле паднати хормоните за да ми дојде и ми кажа овие дена ке добиеш,и коа добив имав 5 дена нормално

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Нормално е понекогаш да има промени во менструацијата, а на тоа може да влијаат многу фактори, на пример променливото време, стресот, ако си пиела некакви лекови итн. Нема причина за паника. :)

20. marica88

marica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    здраво девојки! незнам дали моето прашање да го сместам тука во оваа тема. Се работи за следново:
    Јас и дечко ми живееме во различни држави ама се гледаме често и сексуалниот живот ни е добар :D
    Ама сега излезе еден проблем, не е којзнае што ама пред некое време ме праша дали се самозадоволувам кога тој не е со мене и дали пред неко да го запознаам сум се самозадоволувала. Незнам зошто ме праша тоа, ама јас му одговорив ДА дека го правам тоа, зошто да го лажам, ама тој ништо не кажа, но според реакцијата ми се налути, не му беше сеедно. Во ред ли е тоа, не ми е јасно зошто така изреагира?