Форумџика на годината

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Mil4ee

Mil4ee Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Планираме со мојот вереник да имаме машко дете тој никако не сака женски :lol: па сега сакам да знам дали +14 ден е најдобар за оплодување, доколку некој има искуство го молам да ми каже. :)

2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Како не сака женски? Тој ако сака деца со тебе,и хермафродити да се ќе ги сака.
    Ако е женско, ќе го фрлите? :^)

Како во Индија да живееме,мора машко, ако е женско готово коси корнеме...

Има на http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx израчунај таму, кога можеш да зачнеш машко дете мислам...

На emekreme му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mil4ee

Mil4ee Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Сепак желба му било првото да е машко, па да се надеваме дека ќе испадне според планираното. :)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Па бидејќи живеете во различни држави, пробај задоволувај се со друг некој, не сама (нели самозадоволување) па види како ќе изреагира кога ќе му кажеш.

На HermioneM му/ѝ се допаѓа ова.
  5. marica88

marica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    стварно ме изненади со таа негова реакција, а јас само сакав да бидам искрена со него и немам никакви тајни од него бидејки премногу го сакам, а тој ми се налути за глупост... ке му ветам дека никогаш повеке нема да го правам тоа :worried:

6. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Дечко ти да не има 13 години? |(
    Не разбирам како може некој да се лути ако девојка му се задоволува. А ти си уште почудна што ќе си му ветела дека нема повеќе да го правиш тоа. |( Со кој ум бе, тоа е нормална човечка потреба.
    Не дека ќе го исполниш ветувањето, али ај нека ти биде. :D
    Абе оди почешај го малку тамбурчето, приреди му едно свршување преку телефон, па да видиме дали ќе се буни. Мрш таааааааму :D 8)

На emekreme, marica88, daddys.princess и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    pa on neka bide blagodaren to se samo zadovoluvas sto ne si barala drug partner a ne da se luti...
    bog da cuva

8. marica88

marica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Ми вика тоа било демек слично како изневерување, кога не сум го правела тоа со него туку сама...

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    А тој као демек не се задоволува? :^)
    Па тоа е невозможно. Ако не се САМОзадоволува, значи има друга па си се празни. Инаку не е возможно човек да не сврши толку време. Не е здраво и не е можно. |( Така да му кажиш, и нека не ти продава пуфки.

На butterfly.fly и Shana им се допаѓа ова.
  10. Poopy.x3

Poopy.x3 Активен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Иако не си сигурна дали свршил во тебе можеш да се напиеш апче..ќе ги имаш истите симптоми како да свршил во тебе ( другиот ден ќе добиеш менструација и сл. ) Проверено е ова една моја другарка се напи заради тоа што дечко и и сврши на стомак :lol:
    и да не смееш често да ги пиеш!!

11. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па како што ти кажаа погоре приреди му е дно свршување на телефон па ке видиме дали тогаш ке се лути :lol:

На marica88 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Вереников твој гледа многу филмови. Иако немам право на тоа, се надевам дека ќе имате девојче .... за да свати какви моронски желби имал.

А ти што го подржуваш... боже свашта. Срамота!!!

ако постои тема - од кој пост ми се има згрозено , овој твојов ќе беше таму сигурно

На emekreme, HermioneM, Meggy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Nomad

Nomad Активен член

Се зачлени на:
    28 декември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Девојки ми треба ваше мислење...незнам кој друг да го прашам оти ми е малку срам.
    Сеуште сум нова во сево ова со секс и интимност помеѓу двајца, бидејќи дури сега се чувствувам блиска со некој за да бидам интимна.Сеуште немам со никој легнато, и не ми се познати некој работи, но имам едно прашање..без да ми се смеете :lol:
    Со дечко ми си лежевме онака си се допиравме ваму-таму :lol: и едно време почувствував дека е воден доле :D онака само да прашам дали е позитивна појавава и така малку да бе избодрите да се опуштам,ќе може? 8)

14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Нормално е тоа. Бил запален и тоа е предсемена течност. Исто и ти кога си запалена си влажна долу.
    Ако си сигурна да го направиш тоа со тој човек, тогаш направи го. Ако бар нешто малку те колеба почекај уште малку додека психички да се спремиш.
    Со среќа и нека ти се множат оргазмите :)

На Nomad му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Vasilica

Vasilica Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    neznam kade tochno treba da go stavam ova prashanje,no se nadevam deka nekoj kje mi odgovori.. dali nekoj mozebi znae kako se vikaat apcinjata sto ja odlozuvaat menstruacijata i kade moze da se najdat?? fala vi odnapred :)

16. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Колку што сум запознаена, освен ако нема некои нови хемии на пазарот, нема апчиња за одложување на циклусот. Не си играјте со хормоните :!:

На emekreme му/ѝ се допаѓа ова.
  17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Има, примолут нор се викаат, вештачки прогестерон, го има во аптеки ама без рецепт тешко да ти дадат. Тоа значи прво кај гинеколог ;)

18. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    сакам едно прашање до вас феминки .. како може да се спречи менструален циклусс .. :( не сакам да иам на нова година :devil:

19. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Примолут нор јас пиев на почеток на бременост, за оддржување на бременоста. Не се играјте со хормоните на своја рака. Како што кажа femina90, барем посетете лекар прво.
    Не е морално да се има секс на новогодишната ноќ по цена на здравје, цела година е пред вас :!:

20. ana1235

ana1235 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    значивака ке звучам смешно ама може да ми кажете засто на дечко ми му беа мн тврди јајцата ,значи никогаш до сеа не се случило тоа и ми е чудно ,при напаленост нормално пенисот ама и јајцата ??