Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Значи јас кога имав 1 пат односи не м потече крв..дури дома кога дојдов и тоа 2,3 капки..да има право вомен ин ред седни го дечко ти и отвори му нешо да прочита..

2. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    114
    Ни мене не ми течеше крв, дури неколку дена после тоа имав неколку капки на гаките! :)
    Он кога ќе те скине, тоа ќе го осети, се чувствува тоа!
    Нека не се прави глуп со сила! :@

3. xenna

xenna Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Срцки јас правев тест ми покажа негативно а ми доцни 3 дена и бидејки имаше обид за да бидам бремена ама изгледа не успеа,дали знаете во систина кога може да се оди на преглед само од сабајле или и сеа моментално може да се оди да се прегледам на гиниколог.помогајте ве молам

4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.411
    Направи тест преку крв, тој е најточен и може да се направи 8 дена од денот кога сте се обиделе. Ако тој е негативен, не си бремена. Гинекологот нема да може да го види плодот преку ехо, сеуште е рано за тоа.

5. emanuelaaa

emanuelaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    значи вака со дечко ми немаме односи, и ми вети дека нема да имаме бидејки не се чувствувам подготвено, а и не би сакала да имам односи додека не се омажам. Мегутоа мене ми е страв да не го изгубам по некое време, сепак он е навикнат, и ми призна дека со сите негови досегашни девојки со кои имал подолги врски имал и односи. Со него сме заедно неколку месеци и супер ни е, му верувам а и он на мене, и за толку малку време само она успеа да ме освои некако и да бидам многу поблиска одошто со сите досегашни мои неколку дечковци. И една вечер случајно или не знам ни јас што ми се случи му дозволив неговиот прст да ми го стави во вагината,но мене многу ме болеше и почнав да плачам и он стопати ми се извини и ми рече дека нема да се повтори и јас му простив. Меѓутоа со тек на време јас самата се опуштив и го повторив истото и тоа веќе неколку пати... И сега ми е страв да не сум скината па кога би имала односи да не можам да докажам дека сум невина... Ве молам за некој совет однапред благодарам позз

6. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Можам ли да забременам и покрај тоа што секогаш користиме заштита? |( :devil: Само еднаш има свршено внатре,ги проверуваме кондомите,се е в ред.Денес е 5 ти ден како ми доцни,до пред два дена имав симптоми на добивање.Не можам веќе,на лекар не можам да појдам до петок,исто и тест да купам.Се нервирам ,300 глупости ми се вртат низ глава. ;(

Досадна сум,знам!

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    не неможеш и се што повеќе мислиш на тоа се повеќе ќе ти касни. Факт е дека кога телото е под стрес неможе да функционира правилно и затоа доаѓа и до каснење. Опушти се не се нервирај и ќе добиеш ;)

8. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Девојки имам прашање... Сакаме да имаме дете со мојот партнер, дали ако за време на плодни денови ми сврши во мене но не само еднаш, тоа би имало негативен ефект или нема врска? На пример денес, па утре пак, па задутре пак... :$ фала однапред :*

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Нема никаков негативен ефект

10. Marija-999

Marija-999 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ова го пишав и во друга тема (петинг) но ај и тука пусти дилеми..значи имам 17 години а дечко ми 18....заедно сме година и скоро 3 месеци и имаме петинг...секако преку алишта..но некако во себе се чуствувам..т.е не ни знам како се чуствувам ...убаво ми е секако но незнам да не правам нешто грешно..па ми треба ваше мислење...што мислите...да не правам некоја грешка...да не е прерано или што ти го знам таму :geek: Ми треба да слушнам и други мислење :?:

11. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    114
    Хаха :lol:
    Зошто воопшто размислуваш на таа тема? Тој ти е дечко, плус во врска сте веќе една година а и не сте баш мали, тоа е сосем нормална работа.
    Уживај во петингот и не се оптеретувај со непотребни работи, само имај на ум дека тоа води и кон нешто посериозно, нормално нема да го направиш тоа доколку несакаш.
    Али за петинг преку облека, немај гајлее, штом ти е убаво и тоа те прави среќна нема потреба за вакво размислување и грижи! :*

12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Ај и јас да прашам нешто. Чисто од радозналост. Ни се случи нешто чудно со дечко ми. Секој пат имаме секс со кондом. Но пред некое време, после сексот забележав мокро на чаршавот. Не го проверивме кондомот зошто доцна видовме, е сега се мислиме дали е од мене или кондомот пукнал. Стварно не ми е јасно зошто дамката беше големка...ми беше и плоден ден... :)

13. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Мислам дека нема потреба од грижа, најверојатно тоа е само вагиналната течност, да пукнал кондомот дечкоти најверојатно би осетил. Донт вори ;)

14. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Aбе и јас мисле така, ама не секогаш можеш да осетиш дека кондомот пукнал. Башка и малце потпивнати поопуштени, тешко дека такво нешто ќе осетиш, не се плашам, што и да се случи ќе бидам среќна, само пошто уште е рано за тест, а и воопшто не знам дали да го правам, па затоа прашувам.

15. Naateee

Naateee Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Seks

Zdravo jas sum nova na forumov i imam edno prasanje za vas koe veke 3 godini me ma4i,imam mnogu dobra vrska,ubava,i seriozna,so de4ko mi use odamna imavme odnosi,toa bese nekade na pocetokot i prvpat koa imav odnos so deckomi ne osetiv nikakva bolka ,ni krv nisto,se isplasiv otidov na ginekolog i doktorkata mi rece deka ne sum bila skinata...sea se prasuvam dali iako ne sum use skinata dole dali ke moze da zabremenam ..... :)

16. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Seks

Епа како , каок , како бре луѓе, како ќе можеш да забремениш ако не е скинат хименот?!?!?:!?!??!?!?
    Светиот дух ли ке те забремени, аман веке од вакви прашања и едно единствено не ми е јасно, као можеш да се впуштиш во сексуални односи, а да не знаеш одноосно да не се информираш ама баш ич за нив??????
    Значи, не. НЕ МОЖЕШ ДА СИ ТРУДНА АКО НЕ ТИ Е СКИНАТ ХИМЕНОТ

17. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Seks

Имаш демек 19 години, те мачи прашањето 3 години, сте имале повеќе пати односи (3 години сигурно не сте имале само еднаш |( ), си отишла на гинеколог и ти кажале дека не си скината, пинцета ли му е што 3 години не можел да те скине? :D . Океј сепак може до тебе е различни химени има, ако ти е еластичен, па ај. Ама да затруднеш не скината е тоа, уште малце ќе почете да прашувате дали преку воздух може да се забремени :headbang:. Препорака за тебе: имаш сајт-форум гламстик таму најдобро и најточно :!: ќе ти кажат, тука не се занимаваме со тролови :D

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Seks

Ти да не се заебаваш?
    Заедно сте 3 години, прв секс на почеток на врска, што значи минимум 2 години немавте повторно секс за да те "докине"? Ауу барем среди ги хронолошки податоциве, изгледа навистина се работи за "mnogu dobra vrska,ubava,i seriozna" со само еден неуспешен обид за секс. А како сакаш да забремениш, ќе пиеш семена течност или ин витро? Зашто нели од тој твој прв пат не сте имале пак секс за да те скине доле :lol: како што треба. Уствари како ќе имаш секс кога по цел ден тролаш :rofl: :rofl: :rofl:

19. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764

Не верувам дека е нешто страшно, ми се десило и мене многу пати, можеби си била многу влажна па протекло на чаршавот. :)

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

|( А имате вие слушнато за еластичен химен. Не си скината зошто ти е еластичен хименот, а не ќе ни може да те скине.