Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Хахаха не бе пупи, се мачка на леб? се шалам цуци ;) Не е битна конзистенцијата на хименот, туку "идилата" во врската и идејата да се остане бремена и да, може да остане бремена и не скината таму долу де :lol:

2. emi-src

emi-src Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    мозе да ми казе некој со е лубрикант??? :$ :$ :$ :$ :$ :$

3. Cristall

Cristall Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    да и мене ме интересира тоа хихи :$ :P

4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    подмачкивач :rofl:
    За ова прашање имаш одговори на гламстик, еве ќе презентирам неколку

- epa lubrikant e kako lizgava tecnost so pomaga so vleguvanjeto i izleguvanjeto na maskiot polov organ vo zenskiot :D Najcesto se koristi za analen seks zatoa sto tamu potesko vlaga :)

-TECNOST ZA DA LIZGAT :rofl:

-toa sluzi za koa ke ti bide suva ko barut da si namackas za posle da ti lizga,i sekako za pogolemo zadovolstvo.Vo sportex ima malo kesice so lubrikant demek za pogolemo zadovolstvo,ali sportex sranje se.

-a toa se kupuva od nekade neso kako krema e??? ili daj objasnete poubavo.pozz
    VO ZEMJODELSKA APTEKA MOZETE DA POBARATE SIGURNO IMA

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cristall

Cristall Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    претпоставував дека е такво нешто ..

6. emanuelaaa

emanuelaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    начи вака со дечко ми немаме односи, и ми вети дека нема да имаме бидејки не се чувствувам подготвено, а и не би сакала да имам односи додека не се омажам. Мегутоа мене ми е страв да не го изгубам по некое време, сепак он е навикнат, и ми призна дека со сите негови досегашни девојки со кои имал подолги врски имал и односи. Со него сме заедно неколку месеци и супер ни е, му верувам а и он на мене, и за толку малку време само она успеа да ме освои некако и да бидам многу поблиска одошто со сите досегашни мои неколку дечковци. И една вечер случајно или не знам ни јас што ми се случи му дозволив неговиот прст да ми го стави во вагината,но мене многу ме болеше и почнав да плачам и он стопати ми се извини и ми рече дека нема да се повтори и јас му простив. Меѓутоа со тек на време јас самата се опуштив и го повторив истото и тоа веќе неколку пати... И сега ми е страв да не сум скината па кога би имала односи да не можам да докажам дека сум невина... Ве молам за некој совет однапред благодарам позз

7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Доказот за во судска постапка ќе ти треба? :x

8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Немало да има односи додека не се омажела. :D :D
    Абе до кааааааде со овие размислувања? Оди опушти се дозволи му на дечко ти да те однесе до седмо небо, да крениш зграда од јак оргазам, нокти да му закачиш од убајна.
    Да не мислиш до брак ќе те чека и нема да клецни друга? :wasntme: Тоа ти е природа драга, потреба, така да поубаво зграпчи си го дечко ти ако сакаш да остане само твој, иначе.... поздрави се од него за скоро време.
    А си почнала да мастурбираш гледам, ќе те видам отсега, има да се смееш понатака на "одлуката" што си ја донела дека ќе се чуваш до брак. :D Има да ти завријат хормончињата.
    А дали се имаш боцнато не знам, земи огледалце и провери се. :lol: Не пикај прсти ако сакаш да останеш невина аман.

На Wolf.girl95, peperutka20 и Srekicka им се допаѓа ова.
  9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

За некое време те чекаме во темата ,,Дечко ми ме изневери и сега како да го вратам?,,
    Ќе те чека тој тебе до брак а? :D

10. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Devojkiii... imam edno problemce... Mnogu me cesa vaginata eve veke 2 dena, od sto moze da e i sto da pravam? Posleden pat imav odnosi pred 3 dena.

11. Tinushka

Tinushka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    4.897
    Ваљда инфекција ;) Оди на гинеколог

12. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Uf mrazam ginekolozi... nekoja druga opcija nema li? :/

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сексуално си активна. МОРАШ да одиш на гинеколог, без разлика дали имаш некој проблем или не. Се работи за твоето здравје, заинтересирај се малку.

14. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Imam 17 i od doma ne me znaat ni deka decko imam i uste me gledaat kako najmaloto vo familijata. Ne bi se osmelila na majka mi da i kazam. Druga opcija mislev za nekoja krema ili slicno...

15. polzela

polzela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    пробај со канестен крема да се мачкаш ама најубаво ти е да одиш на гинеколог.Пробај со ова ако видиш дека не ти поминува тогаш мораш на гинеколог

16. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Fala ti! :))))

17. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Девојче, за ова требало порано да мислиш. Во моментот кога стануваш сексуално активна треба да си свесна за сите ризици и одговорности. Не само да се размислува за задоволството.
    Стварно си мала, ама сепак твој живот - твои одлуки. :!:
    Мајка ти сигурно нема да скока од радост, ама сепак подобро на неа да се довериш отколку на некои другарки или пак сама да идеш на гинеколог. Голема е веројатноста да имаш некоја инфекција штом така се чувствуваш, ама од една инфекција до друга има разлика и не може никој од тука да ти каже што да користиш. Мораш да идеш на гинеколог!

На DeMelo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Леле бе лелееее.. ако сметаш дека си доволно возрасна за да имаш сексуални односи значи си одговорна да ги соносиш и последиците кога немаш памет да користиш кондом!
    Па уште крема или слично, дајте луге малце образовајте се за вашето здравје се работи, утре треба дете од таму да ти се роди! Мајка ти не мора да ти биде пратња за на доктор да идеш сигурно имаш книшка и здравствени картончина, оди си на гиниколог со време , не се залажувај со никакви креми и во иднина користи заштита! Извини ме за грубоса, малце ме ирититаат вакви работи.

19. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Jas kolku sto znam forumov e za soveti, ako si postara znaci deka mozes da me sovetuvas, a ne da mi sudis. Jas da sum dovolno upatena za infekcii i drugi raboti nemase tuka da se obratam. Pozdrav.

20. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405

Кај си зелено уште ми реплицираш да ми мудруваш.Никој не ти суди, гледаш дека советот го доби најмачниски, зашо очигледно од мајкати немаш желба да го добиеш оди си на докtor и во иднина користи си заштита истото ти го кажа и членката над мене.Нормално дека ни си доволно упатена за инфекции ни јас не сум за тоа се докторите, сакав да ти кажам дека ние овде доктори ни ти самата не можиме да изигравме.Ајт сеа поздрав и паметчето во глава ;)