Ме интересира, утре треба да идам да проверам мокрача, дали може да има некакво значење тоа што имав односи вчера? Не би сакала мојата мајка да дознае
дали тестот за бременост sure test може да покаже дали си трудна уште наредниот ден по сексуалниот однос ???
А добро што се понижувате така бе девојки? Мислам прво он не треба да ме ЧЕКА многу е глупав тој израз, нити за да НЕ МЕ ЧЕКА јас да направам нешто. Ако некоја девојка си зацртала во глава дека сака секс после брак нејзино е, ако некој не се согласува со тоа не мора да биде со неа, но во никој случај не треба да си дозволи заради некој кој не го може тоа (врска без секс) својата замисла да не ја оствари. Јас сум сексуално активна, во никој случај не би издржала без секс до брак, нити верувам дека ќе останам само со еден партнер (сегашниот) но како и да е. Премногу е понижувачки што владее такво мислење дека женските мораат секогаш да прават отстапки за машките да бидат сексуално задоволени.
Облекувај се потопло, може да си измрзната и настината. Почекај уште некој ден доколку не ти дојде тогаш иди на гиниколог, ништо страшно
Може да има многу причини, незнам колку години имаш но можно е уште да не ти е регулиран циклусот. Тогаш е нормално да ти касни. Исто така ако си се нервирала повеќе во последно време, ако си патувала некаде, или ако си настината...
Девојки, нова сум на форумов и ми треба вашата помош. Кои кондоми се пошироки и подолги?? Durex плави одговараат во ширина, но не и во должина.. дали знаете некои кои се доволно широки и долги?? П.С. Ова ни е вистински проблем со дечко ми, не ми е до фалба, туку вистнски си имаме проблем.. Фала однапред!
Девојки незнам дали на соодветна тема ке го поставам прашањево али се надевам ке го добијам одговорот ? Како да пресметам според вас кои ми се плодни денови??? Се обидував на некои страни али некако не ми испаѓа
Имаш тука на Фемина http://www.femina.mk/%D0%B7%D0%B4%D1%80 ... 1%98%D0%B0 Инаку според пресметките на мојот бивши гинеколог беа 2 дена пред мензис, така да со пресметкиве од Фемина некако не се совпаѓаа.
Имав односи со дечко ми пред 1 саат и ме болеше повеќе од вообичаеното... кога си дојдив дома кога мочкав ми претече крв. Што може да е?
да не имавте малку погруб секс па да си се повредила малку,или да не ти е време на овулација?не се секирај ако е мало крварње не е страшно
На 28ми месецов треба да добијам, денес е 17ти... Инаку не е обилно крварењето а и немавме груб секс... незнам што може да биде..
Може во текот на сексот ти повредил некој крвен сад внатре. Ако крварењето продолжи, би те советувала на гинеколог да си отидеш.