Да, не сум невина! Како и повеќето девојки, така и јас пробав, само за една вечер, од љубопитност! Но после тоа, како нешто да се скрши во мене, и од тогаш до сега, моите 22 години, немам пуштено ниедно машко да ме допре...!Кај мене владее фрустрација, свесна сум за тоа... Незнам дали е касно, ама наредниот пат, ќе се обидам да бидам нежна спрема него...некако да го изненадам!.....стварно нема да биде во ред ако му го кажам сето тоа, ќе почне да ме сожалува...на крај и ќе се откаже од мене! Кој сака...фрустрирана и депресивна личност за девојка! никој...., па ни јас не би сакала таков дечко...!
imam dobieno menstruacija pred 2 godini ali nikako nemam redovno iskreno ne se sekavam koga posleden pat sum imala po 2-3 dena samo mi pokaze i tolku vise nemam bev na bolnica tie mi kazaa deka ke mi dojde samo mora da se normalizira i sega se plasam ako ne imam mestruacija dali toa znaic deka nema da mozam da imam deca?fala
Можеш да имаш деца, тоа веќе е јасно, штом си добила, без разлика што не ти е редовна. Ќе ти се нормализира со тек на време, имаш само 16 години.
Imas 16 god. kolku sto mozam da vidam ako e tocno toa sto si go pisala, bez gajle ke ti se sredi. Obicno menstruaciite se sreduvaat do 18 god. pa zatoa bez gajle, uste si vo razvoj. Ke imas deca, ne mu ja misli uste od sega, imaaa vreme pozz
Сакам да ве прашам .. Дали е проблем тоа ако те " скинат " со прст ? Мене ми се случи тоа оваа вечер, а невина сум, никогаш не сум имала секс до сега и не знам ништо за тие работи .. а одам со него само 7 месеци .. И ве молам кажете ми дали е премногу рано што му дозволив дури и со прст .. и дали е проблем што ме " скина" со прст ?? Навистина сум збунета и не знам што да правам .. Благодарам однапред.
а веќе кога си решила на ,,кинење,, па шо не си дозволила да те скинат со тоа што треба? инаку не е проблем, ама зошто да не биде со вистинското?
Не е проблем ништо,барем јас така мислам, ама најдобро си е кога си се случува нормално, како што е редот. Епа така ви е кога не се информирате доволно за тие работи а трчате да се скинете... Гледам имаш 15 години, и те како ти е рано, ама ајде, ти си знаеш...
Знам дека ми е премногу рано .. и не сакав да се случи тоа ама ете така едноставно се случи .. и сега не можам да го вратам времето назад
јас па не ни видов дека девојчето имало 15 год ах бре деца деца, кај ви е паметооооот ама ајде се десило, нема назад
Ама јас не сакам да имам СЕКС со него И тој е свесен за тоа, му кажав дека сакам тоа да се случи на 18 години !! Но, оваа вечер, и тоа преку гаќи .. ама не знам дали сум скината .. имав малку крв на гаќиве .. и не знаам .. збунета сум ..
На 13-14 прашват дали можи да имат орален на 15 си пикат прсти имат анален оти страв му било вагинален да не ги боли? чудо чупињата
Стварно чудо и да знаеш! Јас само се чудам каде брзаат аман За се има време. Убаво е кога ќе си подготвен да го сториш тоа и кога ќе почувствуваш што се вели, а тоа сигурно не е на 15 години. Тоа е мое мислење.
Мене стварно почнаа да ме иритираат ваквите постови... Преку гаки, со прст, дали сум скината, имав крв, рано ми е... па шо си му се разголувала ако ти е рано??? Еее па преку таквата веќе
Тоа е барем како што читав јас според некои истражувања бидејќи помладиве многу порано влегуваат во пубертет, поради нездравиот начин на живот . И тоа најмногу поради брзата храна, чудна работа . И бидејќи рано влегуваат во пубертет, рано почнуваат да им вријат хормоните и рано стапуваат во сексуални односи . Ама според мене многу влијание има и телевизијата и нетов се и сешто мозат да гледаат, па сакаат и да пробаат
Dali moze da ne ste bremena, a da testovite ispagaat pozitivni ? Napraviv 2 testa, a na gin mi kazaa deka nema niso....POMOSS!!!
Па јас мислам дека гинекологот ваљда знае повеке зашо тестовите не се 100 посто сигурни.. напрај уште еден... не знам што да ти кажам ама ако гин ти кажал не, онда не си.. ваљда тој знае да си ја работи работатата чим се стекнал со тоа звање- ГЕНИКОЛОГ