Да не е нешто местото иритирано,а можеби и така е нормално..Штом не те печи и не осекаш никаква болка не бери гајле,сепак стави вагиналета од кантарион за ако е нешто да го смири,ама јас мислам ништо не ти е
Не бери гајле нормално е и јас како тебе се исплашив, додека се бањав осетив, и утрето право на лекар, докторката ми се смееше во лице ради мојата не информираност, тоа постои цело време, но во плодниот период или во не плодниот, не памтам како ми објасна, битно во еден период од месецот, излегува по нагоре(на кај излезот на вагината) и така трае една недела и после пак се врака во нормала по внатре, значи секоја жена на светот го има тоа не се плаши.позз
Но имам активен секс веќе 3 години и никогаш досега не ми се случило ова, 100% сум сигурна. Многу ме загрижува. Се прашувам да не е можеби од сувост на вагината, бидејќи користев вагиналети, или пак, можеби од кандидата..?
Е па тогаш можи да е и од едното и од другото,сепак стави канарион на тампон или неколку вагинални таблети кантарион,не се плаши,ако не ти помини оди на гинеколг
Јас ти кажав мене што ми кажаа за истиот случај, потполно истиот случај, не ставај ништо дане си направиш сама проблем, се е нормално уживај и пливај.Проблем таму доле има кога имаш исцедок не обичен со боја и мирис и кога нешто те боле, а во овој случај 100% ти кажувам ништо не ти е, само што си во некоја фаза од месецот, инаку и јас имав активен секс кога го приметив, ама ете од секогаш го имало само не сум знаела... поззз
Истото го имам забележано и кај мене, бев и на гинеколог затоа што се исплашив, но немаше ништо (инфекција или слично) Како што ти кажаа и пред мене, може да е заради плодните денови. Ако немаш болки, печење и сл. немој да се плашиш.
Извинете , ме интересира дали кога ти проверуваат урина можат да констатираат дали си бремена, или мора крв да вадиш?
POMOS Imam eden mal problem,neznam sto e i se obrativ za pomos....Snosti so decko mi imavme da recam peting...Posle to koga si dojdov doma zabelezav kafeavi kon crveni kapki od vaginata.....Neznam od sto e toa....Prva pomisla mi bese da ne slucajno e himenot (zosto skoro 10 godini odev na gimnastika a pola devojki so gimnastikata go kinat himenot od samite vezbi) mozebi togas od samite vezbi se desilo toa ali ne skros pa sega skros....Neznam mozebi ova aso mislam nema smisla ali sepak sakav da prasam dokolku nekoja poiskusna licnost mozi da mi kaze pozdrav i blagodaram
Малку ми е чудно тоа дека се кинел хименот со гимнастичарски вежби, но можеби. Инаку од чист петинг не може да те скине, најдобро е да зборуваш со дечко ти, и да го прашаш колку далеку отишол, но сепак и ти сигурно си почувствувала ако "влегол внатре" . Сакав да ти помогнам, но тоа е се што ми паѓа на памет
Уф па ако беше хименот требаше да осетиш нешто, а и дамките повеќе мене ме асоцираат да менструација, мислам можно е одкако ќе ти заврши да имаш крварење (то ти било наводно нешто како доисчистување на каналчето) па сега најубаво ти си знаеш али размисли дали до сега си имала мало крварење после циклус
Можно е да те скинал, ако со прсти влегол во тебе. Сигурно си осетила. И да те скинал де, ништо страшно. Тоа за гимнастиката и јас сум го слушнала, често се случува ама изгледа не било така и кај тебе.
девојки здраво .. ми треба помош,викендов после некое време имав односи .. но мн беше болно, после тоа петок,сабота, имам како пак како добиено, имам кафен исцедок.. но станува и накај црвено,мн ми е страв и незнам од што може да е тоа.. ве молам за помош.... ://///
Скроз - не скроз Или е скроз или не е! Не скроз неможе да биде. Не е ова кифла, па малку ја изедов , а малку ми остана.
Што слушате во моментов? се извинувам ке мозе да ми одговорите на ова прасајне ако мозе.. имав однос со дечкоми после 5 дена од месторацијата бес заштита само 10 мин.. дане знаете некои одговор за ова ве моллам ако мозе одговор фала ви многу позз голем на вас
А прашањето е? Се каеш што било само 10 минути? Се каеш што воопшто се случило? Се плашиш да не си бремена?
незнам и јас мислам да не е од тоа ама имав предходно добиено и ми заврши и еве сеа пак мн ми е страв да не е нешто друго нешто да не се искомплицира ја сум си малце паничар.. ств мн сум во мисла.. :/