1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.412
    Ќе одиш на гинеколог ќе ти земе брисеви и ќе се види која бактерија е и според тоа ќе ти даде терапија. Лошо е ако не отидеш на време на гинеколог и ако си закачила некоја од оние посериозните како кламидија или уреаплзма :tmi: Затоа трк на гинеколог :!: и немој односи без заштита да имаш никако :!:

2. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Благодарам, утре ке одам

3. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.412
    Девојки како точно се мери базалната температура? Не ми е јасно кај се става топломерот :D

4. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    :D Во вагина.......

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. shverkova

shverkova Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    70
    eve ti link:http://www.demetra.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=98:merenje-bazalne-temperature&catid=36:Priprema-za-trudnocu&Itemid=72

6. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.412
    Само таму мора :tmi: дека читав нешто дека можела и орално :^)

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    ^Може и вагинално и орално, ама колку што знам вагинално дава поточни резултати. :)

8. amyleee666

amyleee666 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    се раскинав

имам еден проблем неможема да имаме односи затоа што меме ме боли многу а навлажнета сум
    а друго што ме плаши е што тој делот што е меѓу вагината и задникот ми се раскина малце и многу крварам сега ...
    незнам што е проблемот ве молам за помош

9. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    се раскинав

Ако крвариш многу оди одма на доктор зарем чекаш нешто по сериозно да стане.

10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758

е јас баш вака останав бремена со керката имав на 30 август и имавме незаститен однос (прват после спонтаниот абортус )на 22 септември и чекам на 30 септември нема и некаде накај 5-6 правам ест и позитвен :D :D :D :D :D

11. sestra2

sestra2 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    prv pat

Navistina ocajno sakam da znam nekoi raboti vecer so decko probavme analen seks prvin nekako mn bese tesko nejkese da vlezi(hehe) ama posle nekako vleze i mnogu me bolese i toj samo ednas proba mnoguuuuu me bolese. Koga pojdov doma vidov deka ima krv ne znam so znaci ova znam deka bese analno verojatno ne sum skinata ama od kade krv mozi nekoja mala povreda zato so na pocetokot imavme teskotii ili ne znam. Mnogu mi e tesko i baram vase mislenje ve molam pomognete mi

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Најверојатно ти пукнал некој капилар.А штом не сте пробале вагинален секс,значи сеуште си невина.

13. sestra2

sestra2 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Не вагинален не беше ама сега осеќам многу болка буквално не можам ни да седам

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Toa tи е од аналниот.Ќе ти помине за некој ден.

15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не си скината не се плаши! |( И чекај сега се сметаш за невина? Абе дали имаш орален, анален или пак вагинален секс си е секс за мене тоа не е невиност! И не ми е јасно која е причината што толку го чувате тој химен, а практикувате секаков вид на секс? Ако се чуваш, чувај се како што треба, а не они уште стој на раце да пробаат и на крај пак си се сметаат на невини. Абе живи глупости |(

На thelittle17, angel92, Oxymoron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Девојки имам едно прашање.
    Обично немам непријатности и болки во текот на сексот, освен еве последниот пат. Значи во текот на една поза, не во сите (во случајов кога тој беше зад мене) имав огромни болки во пределот кај јајниците, толку неиздржливи што моравме веднаш да ја смениме позата.
    Од што може да биде ова? :worried:

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Е па до позата е. Поради лошиот агол на пенетрирање си имала болки. Избегнувајте ја таа поза.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22

Crazy дефинитивно до позата е ..истата мака и јас си ја имам па си прашав на гениколог, едноставно не е се за секој ... пробај да најдиш пози во кои и двата ќе уживате а болка нема да има :)

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.938
    Крејзи до позата е, ама не мора да значи дека секогаш во таа поза ќе имаш болки. Еве јас на пример, во овулација секогаш чувствувам огромни болки во одредени пози, а во другите денови немам никакви проблеми.

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Кога ќе неможете да си ги излечите хемороидите, ќе сфатите која дупка за што е. Можеш многу проблеми да си направиш со аналниот секс, и пукнати капилари, проширени вени, олабавени мускули, ама ајт...прајте си се невини

И мене оваа поза обично ми е малку болна и некако неудобна. Пробај да не бидеш потполно наведната, малце подисправи се, нема да има толку голема пенетрација, или можете да пробате потпрена ти на ѕид, а тој отпозади. Или спун поза (мај фејворит :inlove: ) . Ова може да е и поврзано со големината на половиот орган на дечко ти, пошто единствен случај кога не ме болеле јајници за време на таа поза, беше кога имав дечко со малку така помал пенис :lol: