И мене ми беше проблем ова, со еден бивши. Имаше бабачко голем И не ја практикувавме позата а колку си ја сакав... Затоа ни голем не чини , средна големина и терај. Затоа сега си уживкам, и коа некој ми се фали со екстра голем пенис, ич не ме радува. Нека не пенетрира до крај, цел, така кога ќе ми направеше мислам дека ѕвездите ги гледав.
^Баш ќе биде штета да неможам да си ја практикувам омилената поза. Ова првпат ми се случува, па затоа се исплашив, да не станува збор можеби за некаков проблем со јајниците, но вие ме смиривте малку.
Немаш никаков проблем. И мене ми се случува истото.. Толку големи болки мислам никогаш не сум осеќала, како некој да ме сече во стомакот, многу непријатно. Затоа прво имајте мисионерска, па после 2 минути пробајте како што сакаш, има големи шанси да не те боли.
Sto znaci koga duri odam po mala potreba, da mi e kako crvenkasto ?imam redovni odnosi a treba da mi dojdi duri na 7mi ?
zdravo ! da mi pomognite ....decko mi penisot kako da kazam go stavi kaj mene do polovina znaci ne cel bez kondom , dva pati go stavi do pola...i skinata sum uste pred nekoe vreme.. e sega da ve prasam zas mi e strav dali od tie dva pati do pola moze da se napravi nesto bremenost (nedaj boze) ...zas procitav dek i od pred semena tecnost mozelo da zabremenis..treba da mi dojdit za 12 dena. sepak toj od dvapati ne ni svrsi vo mene no strav mi e ..pls pomognete mi
Ах деца! па прочитај и претходно ако сврши во тебе тогаш има шанси за бременост. А ако толку си се испашила што претходно не мислеше кога го правеше тоа без кондом. Друг пат памет во глава
Можно ли е од тоа што сменив улошки да имам чешање, печење...? Вчера ги земав овие, а пред тоа постојано користев други ама тие сега ги немаше, и некако од вчера осетив ко печење, ко чешање доле. И после бањање пак ме чешаше . Прееска не можев да истрпам веќе, ја тргнав улошката и сега ко да ми е поарно ...
Дали кога го задоволувате својот партнер со раце (handjob) ве здоболуваат (ви се заморуваат рацете) и што правите во врска со тоа?
Многу врска има какви улошки користиш. Труди се да користиш секогаш исти Една моја другарка од улошки фати некоја страшна инфекција, усните и беа потечени 2 недели неможеше да седи.... страшна работа... Труди се да користиш памучни.
Zdravo devojki .da ve prasam . dali moze da si bremena i pak da dobies menstruacija ? ili ne e vozmozno ?
Кога работиш нешто со рацете, пишуваш или небитно што ти се заморуваат? Да. И што правиш? - Одмараш. Така и тука. Многу логично.
ме боли левиот јајник незнам која е причината дали тоа што сум во плодни денови , дали од зголемената физичка активнос , и скраја да е...... можеби имам некоја циста.......... некој да даде совет , нешто .....
Здраво Зарета, да ти одговорам на прашањето... Бремени жени не добиваат менструација, туку можат да прокрварат во истиот период кога редовно би требале да добијат и тоа крварење да го помешаат со менструација. Значи, може да крвариш и да бидеш бремена. Најдобро направи си тест за да спиеш мирно
Најлогично е да те боли заради овулацијата. Ако ти помине кога ќе поминат и плодните денови, значи сигурно било од тоа. Може и да си настинала. Во секој случај не е страшно.
јас знам случај со една девојка која била бремена а четири месеци си добивала менструација редовно како и секогаш, и дури кога почнало да и се знае мешето сфатила дека е бремена.. иако звучи неверојатно
Од циста ако те боли нема да можеше да го напишеш ова. Таа болка е неподнослива. Можеби дека си во плодни денови...