Тестовите може да се лажно негативни али лажно позитивни, малце потешко, кажи ми како те гледаше на гинеколог, преку крв, вагинално ехо?? после колку време отиде???
http://www.femina.mk/%D1%81%D0%B5%D0%BC ... 1%81%D1%82 Тука има се што треба да знаеш за тестот за бременост. Мој совет е да побараш мислење и од друг гинеколог.
Не знам многу за тестовите , ама да се позитивни , а гинекологот да кажал дека не си .. чудно . Побарај и друго мислење или земи некој друг тест..
pa ti bi trebalo najdobro da si znaes dali si bremena ili ne kakov odnos ste imale zastite li ne zastiten dadi vo tebe zavrsil rabota ili ne ? koj podobro bi znael od tebe ? kazi neso potocno za da znaeme da kazeme ili napravi use eden test a mislam deka testovite ne pokazuvaat gresno a na ginekolog ne se pokazuva odma treba odreden periot pisi . pozdravce
fala na site .... napraviv pak test i ispadna negativen huh ...... i ginekologot mi kaza deka ne sum....sega sum 100 % sigurna deka ne sum.... Inaku testovite ne gi pravev od sabajle pa moze i toa da ima vlijanie
zdravo zdravo inace sum nova na forumov i ne uspejav da gi procitam mnogute postovi me interesirat nekoi raboti a kako so gledam tuka stvarno se dobivaat mn informacii i soveti prvo kolkava e moznosta da ostanam bremena dokolku pukni kondomot a maskoto ne svrsilo seuste(mal detal-plodni denovi) i dali vi se ima sluceno za vreme na odnosi da ima krv a da ne se raboti za nevinost ili menstruacija pozz fala odnapred
веројатно е можно доколку сексот бил погруб,барем мене еднаш ми се има случено, а и имам слушнато за такво нешто од неколку мои другарки... а за да останеш бремена верувај треба многу многу повеќе, од тоа што го знам од лично искуство ( пробував неколку месеци неуспешно) а и од сето тоа што успеав да го прочитам на форумов,како и разговори со мајка ми, мајки на мои другарки... не се замарај не си
ee fala teicka samo od edno mislenje mi olesna malce a ne kamoli pa uste nekoja ako iskomentira kako tebe pa ke mi padni kamen od srce
Мене дечко ми ми има два пати свршено и ништо фала му на бога.Додуша спермата истече од мене затоа што директно станав.Инаку и мене ми се има случено да имам крв не е ништо страшно уживај
Zdravo devojki! Nova sum na forumot pa sakam da ve zamolam za edno prasanje... pred nekolku casa imavme odnosi so deckoto i vednas potoa zabelezav malku krv i bolka vo stomakot,potoa mislejki deka se raboti za menstruacija bidejki ovie denovi treba da mi dojdi se napiv apce za menstruacija a seuste nemam dobieno...dali e seriozno????? Ve molam za sovet
па не би требало тоа што ти си се напила апче може да си ја забавила менструацијата еве јас кога добивам не пијам апче додека убаво не ми потече затоа што не ми претекува т.е. апчињата ми го намалуваат циклусот. така да почекај види како ќе бидеш во текот на ноќта. не паничи.... ако мислиш дека може да е сериозно утре на гинеколог. али мислам не е може и да добиваш
fala na sovetot.....poveke ne me boli stomak izgleda od apceto e ,a menstruacija uste nemam.Dali toa sto mi protece malku krv e seriozno ili se sluciva toa???????
мислиш дејството на апчето мене ми делува онака како што ти пишав. а што ми текна друго се надевам немавте многу груб однос да те болело па да ти потекло крв ??
Мене знае да ме боли кога сум немала подолго време , ама не и крв . Можеби затоа било , ништо сериозно не е , уживај