Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Тестовите може да се лажно негативни али лажно позитивни, малце потешко, кажи ми како те гледаше на гинеколог, преку крв, вагинално ехо?? после колку време отиде???

2. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    http://www.femina.mk/%D1%81%D0%B5%D0%BC ... 1%81%D1%82

Тука има се што треба да знаеш за тестот за бременост.
    Мој совет е да побараш мислење и од друг гинеколог.

3. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Може не видел гинекологот убаво, што знам, навистина е збунувачки |(

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не знам многу за тестовите , ама да се позитивни , а гинекологот да кажал дека не си .. чудно . Побарај и друго мислење или земи некој друг тест..

5. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    да не некоја хормонска терапија, само така може тестовите да испаднат позитивни, а не се :?: ...

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.532
    Допаѓања:
    201.624

Побарај второ мислење, па би требало да бидеш сигурна дали си или не си бремена.

7. komiti

komiti Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    0
    pa ti bi trebalo najdobro da si znaes dali si bremena ili ne kakov odnos ste imale zastite li ne zastiten dadi vo tebe zavrsil rabota ili ne ? koj podobro bi znael od tebe ? kazi neso potocno za da znaeme da kazeme ili napravi use eden test a mislam deka testovite ne pokazuvaat gresno a na ginekolog ne se pokazuva odma treba odreden periot pisi . pozdravce

8. Taa

Taa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2009
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    69
    fala na site .... napraviv pak test i ispadna negativen huh ...... i ginekologot mi kaza deka ne sum....sega sum 100 % sigurna deka ne sum.... Inaku testovite ne gi pravev od sabajle pa moze i toa da ima vlijanie :)

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ти реков ;)

10. Severina

Severina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    zdravo zdravo inace sum nova na forumov i ne uspejav da gi procitam mnogute postovi me interesirat nekoi raboti a kako so gledam tuka stvarno se dobivaat mn informacii i soveti :) prvo kolkava e moznosta da ostanam bremena dokolku pukni kondomot a maskoto ne svrsilo seuste(mal detal-plodni denovi) i dali vi se ima sluceno za vreme na odnosi da ima krv a da ne se raboti za nevinost ili menstruacija pozz fala odnapred

11. Teicka21

Teicka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    веројатно е можно доколку сексот бил погруб,барем мене еднаш ми се има случено, а и имам слушнато за такво нешто од неколку мои другарки...
    а за да останеш бремена верувај треба многу многу повеќе, од тоа што го знам од лично искуство ( пробував неколку месеци неуспешно) а и од сето тоа што успеав да го прочитам на форумов,како и разговори со мајка ми, мајки на мои другарки...
    не се замарај не си :)

12. Severina

Severina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    ee fala teicka samo od edno mislenje mi olesna malce a ne kamoli pa uste nekoja ako iskomentira kako tebe pa ke mi padni kamen od srce:)

13. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Мене дечко ми ми има два пати свршено и ништо фала му на бога.Додуша спермата истече од мене затоа што директно станав.Инаку и мене ми се има случено да имам крв не е ништо страшно уживај :*

14. gianag

gianag Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki! Nova sum na forumot pa sakam da ve zamolam za edno prasanje... pred nekolku casa imavme odnosi so deckoto i vednas potoa zabelezav malku krv i bolka vo stomakot,potoa mislejki deka se raboti za menstruacija bidejki ovie denovi treba da mi dojdi se napiv apce za menstruacija a seuste nemam dobieno...dali e seriozno????? Ve molam za sovet

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    па не би требало тоа што ти си се напила апче може да си ја забавила менструацијата еве јас кога добивам не пијам апче додека убаво не ми потече затоа што не ми претекува т.е. апчињата ми го намалуваат циклусот. така да почекај види како ќе бидеш во текот на ноќта. не паничи.... ако мислиш дека може да е сериозно утре на гинеколог. али мислам не е може и да добиваш

16. gianag

gianag Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    fala na sovetot.....poveke ne me boli stomak izgleda od apceto e ,a menstruacija uste nemam.Dali toa sto mi protece malku krv e seriozno ili se sluciva toa??????? :(

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    мислиш дејството на апчето мене ми делува онака како што ти пишав. а што ми текна друго се надевам немавте многу груб однос да те болело па да ти потекло крв ??

18. gianag

gianag Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    pa mozi da se kazi deka malku bese pogrub/pobrz no ne me bolese voopsto......

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Ако бил малку погруб сексот, затоа е. Како и да е ништо страшно, се случува. Не се секирај :*

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Мене знае да ме боли кога сум немала подолго време , ама не и крв . Можеби затоа било , ништо сериозно не е , уживај :)