1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Симптомите за бременост и оние пред добивање се исти (кај повеќето девојки), така да не губи време, направи си тест, не се залажувај и не оставај на случајност (освен ако не сакаш поинаку)

2. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    да ама веќе направив еден тест и ми покажа негативен и тоа од најскапите најефикасните тестови што биле најточни сурецхек , мислам дека тоа е најголем доказ дека нема ништо ама пак ми е страф што уште не ми иде

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Колку што разбрав вечерта сте имале ризичен однос и веднаш потоа си направила тест. Не може тестот да ти покаже точно ако си го направила набрзо по односот. А за тоа што дечкото те уверува дека свршил надвор ... па незнам, пак не би верувала слепо во тоа бидејќи за да осети за време на секуалниот чин дека му е пукнат кондомот треба да има искуство еееее (не видов колку години имаш) , а ако тоа го видел одпосле ....
    Ај да не те паничам , ама убаво ти кажуваат девојките направи уште еден тест.

4. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    16
    мн ми е срам да го пишувам ова и да прашувам вакви глупави прашања но да не морам не би :)
    значи имам исцедок што не е баш бело прање,жолтеникаво е ии во последно време почна да мириса непријатно..на пр ќе се истуширам и после 3-4 часа го чувствувам мирисот..морам да користам секојдневни што читам дека не се најкорисни..нз што да правам..дали на кожен доктор може да одам заради овој проблем(една другарка ми има кажано дека била на кожно со ваков проблем) или треба кај гинеколог??и дали мора да се земе упут од матичен??
    ии сакав да прашам какви се тие брисеви како се прави тоа ?

5. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Да ама дечко ми секогаш навреме го вади и сега знам дека беше навреме но кога се фанаф со раката околу вагината имаше сосема малце сперма ама тоа бесе надвор а не внатре

6. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    и убаво видоф дека надвор од мене сврши, и се си мислам дека ми касни од стрес,страф и од пореметување на организмот што имав односи после толку време

7. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.105
    Допаѓања:
    24.395
    Ама каков кожен доктор жити се, прво тоа белото прање не излегува од кожата, туку од внатре од орган, значи ако одиш на доктор тоа е ГИНЕКОЛОГ :!:

8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Оди на гинеколог и направи си пап тест и микробиолошки тестови.

9. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    dobro luckygirl...без нервоза девојката не знае...мислам дека не треба да ги осудуваме тие на кои не им се позати некои раб туку напротив треба да ги подучиме поздрав

10. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    женски уште ме боли мешето и имам како бело прање како коа пред да ми дојде..дали тоа значи дека ми иде менструацијата? тестот беше негативен а уште не ми иде

11. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    женски бе мене секој месец ми иде покасно по неколку дена,се има случено и по 7-8 дена ама сега 15 дена еве ми касни уште не ми иде, тестот негативен беше и стомакот ме наболува зошто не ми иде? дали знаете некако да ми помогнете

12. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    и бело прање имам

13. lavica55

lavica55 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    женскиии еве сега само шо направив 2 тест пак ми покажа негативно значи не сум бремена јеееее кај и да е ќе ми дојде

На lil.priness93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tammie

Tammie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Проблем во сексот

Феминки, ми треба помош! Пред околу 2 недели со мојот партнер за прв пат имавме секс. Се беше добро течеше крв нормално нели од хименот. После два дена повторно имавме секс и мене повторно ми течеше крв, вчера ми се случи истото (иако вчера ми беше 6ти ден од добиено па се надевам дека е од тоа, иако бојата на крвта се разликува кога е при крај и кога е од нешто друго :/ ) нормално ли е ова да ми се случува? од овие три пати кога и да влезе прв пат ја чуствувам истата болка како првиот пат кога ми беше :/

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Проблем во сексот

Нормално е да те боли првите неколку пати, веројатно не си доволно опуштена затоа што сексот за тебе е сеуште нешто ново, уште не си навикната. Има време, ќе се среди. Посветете се повеќе на предиграта, нели бакнување, допири... Во ред ќе биде. :)

16. Tammie

Tammie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Проблем во сексот

Ова го имаме ние, мене друг ми беше стравот.. дали е нормално што ми тече крв и после втор, трет однос? ама МНОГУ МАЛКУ крв е во прашање, ама зошто и воопшто да ја има? :/

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    4.637
    Проблем во сексот

Се случува со време се ќе си помине без секирации

18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    еве да ти кажам лично кај мене ... ми течеше крв до шестиот пат откако имав односи,па колку јас што се инфоримирав тоа би требало да е нормално,бидејќи кај секој е различно ... кај некои дури ни првиот пат нема крв,а кај некои ја има и неколку пати после првиот однос :) без грижи

19. gril19

gril19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Здр девојки се надевам дека некоја од вас ќе може да ме советува. Со дечко ми неколку пати имавме секс без заштита но тој не сврши во мене, и сега има 20 дена од кога ми заврши менструацијата, мене најчесто мии доаѓа после 18 ден и сега нeзнам дали е можно нешто да се има случено?

20. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    многу се мали шансите речиси и да нема шанси. уживај ќе ти дојде ;)