Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    Za 2 recepti dve kartoncija ti trebaat !

2. devojka123

devojka123 Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    ЛЕЛЕ каков срам!!! ЈАС имам 19 години и имам една најверна другарка со која сме заедно уште од мали. Нејзиниот татко има 38 години и има навистина привлечно тело. Кога одам кај неа ако е отворена вратата си влегувам и одам директно в соба. Пред некој ден бев кај неа, но таа замина до продавница и останав сама со татко и. Тој ми свари кафе и си правевме муабет и се осекав нависина сигурна и осетив некаква поврзаност со него. Навистина е премногу шармантен. Следниот ден пак бев кај неа и влегов внатре каде што ме пречека нејзиниот татко кој излезе од туширање. Во моментот ми беше малце незгодно, но тој се однесуваше многу нормално и се понуди да ми свари кафе. Јас седнав и тој дојде од зад мене и ме праша какво го пијам кафето ... и не ми се верува дека ке го кажам ова ама ме напали премногу и во тој момент не можев да се исконтролирам се завртив и го залапав. Станав и почнавме страстно да се бакнуваме и тоа не доведе до спалната каде што имавме односи. Се беше навистина прекрасно и сакам пак, но проблемот е што тој е татко на мојата другарка, а исто така има и жена... Веке неколку дена немам одено кај неа и не знам што да правам ве молам дајте некој совет многу чудно ми е ко ке сум во нејзино друштво. И не знам каков ке биде мојот однос со нејзиниот татко. ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ!

На Sponzor му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    WOWW!! :D :D
    јас се изнасмеав баш слатко сега ама не е работава за смеење.. Мислам дека нема зашо да тражиш совет кога е очигледно шо треба да напраиш :) Било шо било, напраила си си интересно ама од авантура не може повеќе да излегне од оваа ситуација.. Човекот е 17 години постар од тебе (без разлика какво тело има) и згора на се е женет и има деца.. односот со другаркати гледај да не го промениш кога веќе сте другарки одсекогаш (нема зашо вашето другарство да страда за еден момент на слабост и занес кога не си ни заљубена) а најважно ни не помислувај да продолжеш да имаш односи со таткото затоа шо прво другаркати никогаш нема да ти просте и ќе растуреш еден брак за што сите шо ги познаваш ќе почнат да те одбегнуват и ќе станеш тема на исмевање... И самата си кажа тоа е буквално СРАМНО!! а ни не помислувам на тоа шо ќе се случе твоите дома да дознаат.. тоа ти е од мене :!: :!: :!:

4. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    178
    Девојче иди лечи се тебе ти треба стручна помош :x

На AlanisM му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Премногу гледаш филмови! Не е нормално ова што го пишуваш, па камо вистина да го имаш доживеано. Ти треба стручна помош дефинитивно :x

6. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    И да било - поминало ! ПРЕКИНИ СО ВРЕМЕ...се е тоа занес, страст, луд момент.
    Имаш 19 години и доволно си возрасна да сфатиш каква грешка си направила и дека треба да прекинеш.
    Не треба да се заљубуваш во таткото на другарка ти, во човек кој е женет, во човек кој има дупло години повеќе од тебе....

Уствари - ај размисли што ти е поважно - најдобрата другарка со која можеш да споделиш се или швалерска врска со која нема да добиеш ништо ?

7. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Не ми се верува, ова е навистина срамно, како си можела? Што ако некој ден се дознае ова, можеш ли да замислиш како ке реагира другарка ти како ке ја погледнеш во очи? Али ајде да не те критикувам бидејќи форумот е за совети а не за критики. Би те посоветувала ВЕднаш да прекинеш со тоа, и да се молиш никогаш да не се дознае бидејќи лошо ке поминеш, а може и фамилијата тие да си ја растурат поради тебе. Позз

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Се надевам дека измислуваш. :)
    Ама ако е вистина, незнам што да ти кажам... Ќути си и немој ни случајно да се пофалиш некому, ќе излезе голема белја, многу изневерени од оваа ситуација.
    И не го повторувај ова ни под разно. Не сакам ни да мислам што ќе биде ако се дознае. :x И оди некаде излези фати си твој врсник и прај што сакаш со него... Не се мешај во туѓи семејства и не расипувај животи!

9. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Зошто ми се чини како ова да е измислено ??? Како го читав се чувствував како да гледам филм... Тој ден кога те пречека таткото на другарка ти, таа пак не беше дома??? Па вие имавте време СЕ да направите ...? Малку чудно ова ми доаѓа т.е малце повеќе! Како и да е... немам коментар... барем си признаваш дека е срамота. Само гледај да не се дознае. И малце преиспитај се што си напраила...за друг пат пак да не те ''понесат'' чувствата.

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Оффф колку само ми изгледа дека ова е се измислица. Не знам како никој не ве начекал додека сте имале односи???

11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    7.187
    ако ова е вистина ти не си нормална.дај среди се додека е на време за некој да не дознае и да ти залепи етикета на к....

12. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10

Не е никаков страм. 2 мои бивши девојки имаа исто искуство како тебе, па еве ги, ништо не им фали. Сите овие негативни критики што ти ги испраќаат нека не те загрижуваат. Тоа твое искуство они ке го доживеат ако се родат уште 3-4 пати. А твоето искуство со тој човек многу ке ти вреди за во иднина. Многу си понапредна од твоите другарки, врснички... Биди горда на тоа, ама и чувај го како голема тајна. Не секој знае да свати овие работи. Разликата во години, па тоа се обични бројки и ништо повеке. Уживај млада дамо.

13. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Сакам да добијам одговор од оние поискусните... Имам некое силно вагинално чешање и бело прање во поголеми количини и погусто од вообичаеното...не сум имала односи 2 месеци. Добив информација од многу блиска личност дека мојот бивши со кој што последен пат имав сексуални односи има трипер :( Ме интересира дали триперот ако е пренесен на мене (НЕДАЈ БОЖЕ) може да покаже резултати после толку време? :(

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.482
    Зарем гонореја да имаш? Хмм, навистина ретко кој ја има во денешно време :| :?: може да покаже под итно да си одиш на гинеколог и да ти земат брисеви. :!:

15. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    А мене па ми кажаа дека е честа болест и по тоа што читав на нет така и изгледа дека е. Но незнам,психички сум збрлавена...Планирам да одам на гинеколог за 2,3 дена па ке видиме....само ме интересираше некој ако знае да ме каже дали е можно после толку време да има некои симптоми оти мн голем паничар сум.......

16. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.482
    Чести бактерии во денешно време ти се кламидија и уреаплазма, за нив и само зимаат брисеви, јас еднаш побарав од гинекологот за гонореја тој ми вели јас 12 години не сум сретнал личност со гонореја, тоа е исто како сифилис да имаш :| навистина ме зачуди ова :x Види ако си имала незаштитени односи, а знам еднаш имаше пишано дека си имала, пренесена ти е, и може да, за месец, два, кај секого различно се јавуваат. Не чекај иди што поскоро на гинеколог и кажи му за ова на гинекологот :!:

17. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Леле........да,имав незаштитени односи, како што кажав пред 2 месеци. Инаку тоа за гонорејата,информациите ми се од интернет инаку не знаев јас за тоа...А мора ли да е инфекција некоја па да имам вагинално чешање и погуст вагинален исцедок?

18. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.482
    Каква боја е вагиналниот исцедок? Па мора да е..ама може и да станува збор за кандида, за некоја обична бактерија, затоа мора на гинеколог да ти земе брис, но тој, како и сите други ќе ти ги земе само оние 4 основни ( вагинален,цервикален, за кламидија, и за уреаплазма) затоа ти ќе му напоменеш за ова , дека се сомневаш на гонореја од тие и тие причини..

19. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Па бело,малку жолтеникаво....Во петок планирам да одам,па ќе видиме што ќе испадне....а ако е некоја бактерија како ќе се ослободам од неа,моите дома не смеат да разберат

20. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.482
    Јас би ти рекла да не чекаш до петок, ама како сакаш. Ако имаш бактерија ќе пиеш лекови ќе ставаш вагиналети и ќе помине ;)