Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. Manuela1

Manuela1 Активен член

Морам да чекам,има причина за тоа...А колку ке ме чини отприлика тој преглед,за колку време ке има резултати?

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Ако имаш матичен гинеколог ќе платиш само партиципација за (610 денари за 4 бриса е, и плус за гонорејата колку чини тоа не знам , спреми си накај 1000) Ако одиш на приватно едно добри 4-5 илјади ти требаат :lol:

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Девојки имам еден проблем во последно време (ако може така да се нарече :$ ) и тоа е претерана желба за секс. Со партнерот се гледаме често, речиси секој ден, го искористуваме времето најдобро што можеме. Но и откако ќе доживеам оргазам, како да не сум целосно задоволена, а тој е внимателен и секогаш чека прво јас да свршам па после тој. Значи не би рекла дека проблемот е во него. Но мене како ништо да не ми е доволно... Од што може да е ова? Непријатно ми е да зборувам со него за ова. :worried:

4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Период......Уживај додека трае, и нека ти трае што подолго, од срце ти посакувам :D
    Очигледно дека со партнерот имате прилично добар секс. Мене истото ми се случува. :tmi: Во принцип секогаш е така-ако нешто е убаво и добро сакаш повеќе и повеќе :) Се насобирало во тебе долго време чувство за внимание, љубов, секс.....и сега треба време додека излезе сето тоа што се насобирало :D

Не е проблем, не си го барај таму кај што воопшто нема потреба да го бараш ;) Уживај си максимално ;)

crazyinlove19 likes this.
  5. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Moже малку глупо звучи, однос уште сум немала зашто неам дечко за озбилно, ама пред 5-6 години мислам дека при повредата која ја имав сум се скинала зашто имав многу крв на гаќите мислев дека тогаш првпат добив менструација но не беше така..отпосле сватив што ми се случило кога ги осознавав работите. е сега проблемот е што кога ке фатам дечко незнам што да му кажам, дека не сум имала односи - сум немала..ама што сум скината како тоа да му го објаснам нема никад да ми поверува......???
    помагајте ве молам . имам огромни комплекси и ради тоа и не си фаќам дечко за озбилно

6. hurrem

hurrem Истакнат член

И мене ми се има случено исто. На 6-7 години се повредив играјќи се во двор и кога додје редот да имам односи со дечко ми имаше само ептен малце крв и му ја раскажав случката како што беше и ме свати,но се зависи до карактерот на дечкото ако те сака и ти верува ќе те свати затоа барај паметен и озбилен дечко а не лингури :*

pikolino and MorgaNa like this.
  7. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

убаво ќе му објасниш дека тоа ти се случило при повреда.ако навистина те сака и сака да биде со тебе ќе го прифати тоа.ако не откачи го.сепак една врска се сведува на доверба и што ти вреди да бидеш со него ако не ти верува.

MorgaNa likes this.
  8. fosil4e1

fosil4e1 Активен член

a sigurna deka si se skinala????????? bese na ginekolog da ti kaze ?? :?: moze bila nekakva dr povreda

9. hurrem

hurrem Истакнат член

вака беше летно време и столевите што се за во двор беа свртени со нозеве нагоре и јас скокав од маса на маса и седнав врз еден од столевите и имаше крв нормално и мајка ми се јави на геникологот и се секавам дека и казжа дека сум станала жена и да ми даде аналгин за болка

10. fosil4e1

fosil4e1 Активен член

zalam :( :( :( ama toa e zivotot odi ponataka :*

11. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Тоа ми е единствен проблем кој ме кочи за таа работа и опсесија ми бидна више. А имам слушнато дека со текот на време се зацврстува или обновува хименот. стварно не ми е јасно баш глупо ми беше на било кого да кажам. некад се тешам со помислата дека не тече крв на секого, или па некад си викам ке врискам поише ке покажувам дека ме боли и може ке помине некако..
    уфф..фала ви многу сепак . барем ми олесна што ви кажав

12. hurrem

hurrem Истакнат член

MorgaNa точно не им тече на сите крв но кај мене малце имаше затоа што беше зараснато можеби и кај тебе е зараснато затоа што поминале веќе 6-7 год

13. MorgaNa

MorgaNa Активен член

дај боже да е така тогаш ич нема ни да му се правдам што ми се десило . а кај гинеколог нема шанси да идам, срам ми е да прашувам такви работи..

14. hurrem

hurrem Истакнат член

Не се секитај штом поминале толку години, а у случај да немаш крв кажи му дека сите девојки немаат химен или раскажи му ја ситуацијата,,,,

15. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Па така некако ке направам , ми беше нелогично зашто сеа на 18 коа неам дечко, за некое време кога ке фатам ке биде чудно да не сум имала односи уште па и да немам крв..затоа :) сепак фалааа :*

16. Panki.Friik

Panki.Friik Истакнат член

Сеуште сум немала никакви односи а и не ни сакам.тоа е мојот проблем.Што немозам да поднесам на некој начин некој да биде над мене,ми се гади од самата помисла дека некој мора да ме скине..
    Дали и девојките на мој години вака размислуваат или стварно имам некој проблем?
    Сеуште сум мала за секс,барем ја така си се тешам,дали е убаво чуството кога тоа го правиш прф пат со тој што го сакаш? :?

П.С-ми треба некој нормален совет,без навреди и слично.:)

pikolino likes this.
  17. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Нема никакви навреди едноставно ке дојде тоа самото по себе кога ке ти се зголемува желбата за секс..а и што покасно тоа подобро нанекој начин...се ке си дојде на свое место ;)
    а првиот пат како што знам ке те боли малку а после ке ти биде рај ;) позз

18. lady.betta

lady.betta Активен член

i jas na pomali godini na 16 fativ decko koj seuste sme zaedno eve 8 god. veke se maziv za neko i t.n. no imav i jas vakov problem,koga pominaja nekolku meseci otkako se zapoznavme toj pocna da mi bara i jas go odbivav duri i do raspravii nemozev da podnesam ni na pomislata za taja rabota, i jas mu velev koga ke me zemis za zena togas ke ti dam,i toj mi rece ako ne mi dajs jas ke odam kaj drugi da go baram toa i jas mu rekov dobro ODI. i toj pocna da izlegva i so drugi i mi kazuvase,mi velese" jas snosti izlegov so taja i taja",ubavo si pominav imavme sex i t.n. ednas dvapati tripati.......posle mene pocna da me nervira i posle vidov nevidov mu dadov samo za da ne odi so drugi sakav da bidi samo moj. i se sekavam deka posle dva tri pati odnos jas nemav ni stav ni gad srekna bev i sigurna vo nego i ete den denes sme srekni zaedno i imame dve decinja ;)

19. IviA

IviA Истакнат член

Девојќи вака значи, во врска сум 4 години со дечко ми , имам 20 години и бев невина пред недела дена . ;)
    Кога водевме љубов немаше воопшто крв , и многу малку ме болеше :tmi: работата е во тоа што не можам да свршам, проблемот не е во дечко ми ,знам бидејќи сме имале анален секс :rofl: и немало проблеми . Многу сум опуштена и пред секс имаме предигра секогаш, инаку кога имаме орален секс секогаш свршувам и уживам во тоа , но сега не знам дали телото ми се нема навикнато или што е работата , инаку не му е многу мал пенисот 17-18 цм е :lol: ве молам за мислење :$ :*

20. pingvin4e

pingvin4e Активен член

Здраво феминки .. имам едно прашање до вас па се надевам некој ке сака да ми одговори .. Имав дечко 3 години и на крајот пред да заминам у странство на факултет бевме интимни значи преку сила да имавме 3-4 пати односи и толку , прв ми беше .. не чувствував никаков посебен филинг и ме болеше секој пат ..ич не ми беше задоволство .му раскинав после тоа ем за далечината ем несто бев депресивна и не ми беше дојдено до никој сакав да сум сама .. сега пред 5 месеци запознав едно типче многу ми се свигја и заедно сме али векје тој сака да имаме и нешто повекје .. преубаво ми е со него ама се плашам пак да не дозивеам разоцаруванје во сексот .. не сум имала секс после овој првиот значи 2 години и нешто ...дали пак ке ме боли дали од со немав толку време односи пак ке биде како првиот пат или векје од кога си скинат нема шанси да биде пак исто .. и незнам дали на децково со ми е сеа да му казам дека сум немала или дека сум имала немам никакво искуство во сексот ве молам за помош однапред благодарна :)