секаков секс само не вагинален...ма дај ти се молам невина дај си време, а он малце нека вежба на другата дупка, изглеа и не знае како да ти удоволи кога прв пат ќе земеш да возиш точак, паѓаш, па ти е грубо, па неможеш подолго да возиш, ама со тек на време шибаш со ветер у коси, ко светот да е твој. Епа така е и со сексот првите пати секогаш ќе е безвезе, неможеш целосно да се опуштиш, стегнат си, а имаш големи очекувања. Со пракса до подобрување башка ако ти се погоди момакот, да знае што и како, нема ич мака да видиш. Не се преокупирај и опушти се. И нема потреба да му кажуваш дали си имала или не. Тоа е небитно и тој нема право да те праша. Тоа си е твое и интимно.
Фала ти за советот ,ке се потрудам да биде така .. а за ова за невиноста правиме мубет со дечко ми и му казувам дека немозам да зборувам за тоа тој ми вика па што и да е треба да ми казиш сакам да ми веруваш и по муабетите од претходно ми има казувано дека премногу би ценел девојката да е невина зосто векје сака да се стабилизира и да поцне несто посериозно дека ке ја гледа како царица .. и зато и прашав зосто векје сум немала 2 години и појке а и не сум била скоро ич активна во сексот само 3-4 пати сум имала секс во зивотот дали ако му казам дека сум невина би приметил дека го лазам ,посто знам не ми протеце ни малку крф па незнам ни дали хименот ми е скинат како сто треба
kravce , знам дека звучи чудно ама така е Кога ја почнавме врската имавме орален , потоа анален , и не се чувствував спремна за вагинален , а тој не ме присилуваше, и сега по толку чекање и одложување го направивме тоа, а и можеби да не знае да ме задоволи не знам што е работата
devojki kakov sovet ke mi dadete mene? aktivna sum 1 mesec i nikako da uzivam vo seksot.... ednas koga bev podnapiena mi dojde edno kratko no ubavo cuvstvo i tolku. Od togas go ocekuvam no nikako da dojde pak...kakov sovet ke mi dadete??? a na deckomi mu e mn ubavo...
Паузирај една недела , може и ке ти дојде желба или едноставно ке ти прифали сексот ако тоа го правите редовно или па можеби не уживаш доволно додека имаш секс...
pa od ponedelnik sum nemala, i denes verojatno pak ke imam. Jas imam zelba za seks i se palam se toa aama nemam nikakvo cuvstvo...ke probam pak so vino da se opustam taka ne mozam skros... belki i jas ke go osetam ubavoto vo seksot....znaete li kolku e tesko site zborat za seks kako e ubavo a jas imam seks a ne mi e ubavo mnogu e tesko
Девојки, откога бевте невини и почнавте да имате односи, дали и на третиот пат кога имавте сеуште ви течеше крв ? Стварно незнам што е работата, ве молам ако можете да ми кажете... Благодарам ! <3
Девојки пред околу еден месец пиев апче за ден потоа и од тогаш ми се поремети циклусот. И ете сега требаше да ми дојде на 6, но ми касни. Имавме незаштитени односи, но не сврши во мене. А имав симптопи за пред менструација, ми излегоа брунки по лицето(како и секогаш пред да ми дојде) и често ме боли мешето. Дали е можно од апчето да ми касни, или најдобро ќе е да си купам тест да си проверам?
najdobro e da si kupis test zatoa sto sekako deka od apceto ti se ima poremeteno ciklusot vo upatstvoto pisuva deka toa e mozno a i dr rab toa apce e eden vid abortus taka da sansite za da ostanes posle toa trudna se pogolemi od vobiicaeno i ti pisuva vo upatstvoto deka ako go ispies posle toa mora da imas zastiten odns.kako sto jas kazav veke imav abortus pred 4 meseci i sega pak sum trudna i toa so zastiten odnos ,kako uspeav nezz ama toa e a i jas imav isti simptomo kako pred da dobijam me bolese stomakot mn malku ama pak i normlno celo lice mi bese isfrleno i si mislev deka ke dobijam ama koga pocna da mi kasni... i duri pred nekolku dena sobrav hrabost za da kupam test i kupiv dva posto ne veruvav ne mi bese jasno kako i sto..dve crti..toa e taka da najdobro odi kupisi test so vreme i ke vidis ..srekno
Pomosh Trebashe da dobijam mens na 12 (deneska) a sinokja imavme seks so dechkomi.... do sega nema nishto i se plasham .. inaku seksot beshe zashtiten ... dali mozhe da zadocni samo zatoa sho sinokja imavme odnosi ilii.. ?!
Кажи му ама гледај после тоа да не го злоуптреби тоа против тебе. Ама вака сега како што ми се гледаш загреана мислам дека болката ке остане само пусто минато.
Пред неколку дена ми се врати кандидата, или бар мислам дека е кандида. Ми се немаше појавено од минатово лето, кога ја испив капсулата Дифлуканозол.Ама, најверојатно зошто бев под многу стрес, бев нервозна и се врати оваа досаднава. Е сеа, бело прање немаше многу, минимално, ама доволно да знам дека е кандида...Се измивав со сода бикербона, ставав кантарион да го намали отокот ама не помогна многу... Купив Флуканозол капсула, на Лек, и вчера ја испив ама нема промени...Гледам дека нема бели грутчиња веќе, ама отокот е уште тука,а и чешањето (иако не ме чеша неиздржливо,ама сепак...), па дури и ме заболува малку така, најверојатно кожата е иритирана. Кандида е или некоја друга инфекција? Мада не знам како би ја добила, партнери не сум менувала, ништо од тоа...носам комотна долна облека и се тоа...
Девојки, дај кажете некој начин за намалување на симптомите на ПМС. Отсекогаш сум имала проблематични менструации, често и болни овулации, ама последните 2-3 месеци ни едното, ни другото не ме плашат колку ПМС, а со оглед на тоа што редовно ми касни, немам мира повеќе од една недела. 1-2 поткожни на лицето е ок, иако нема шанси да ги извадиш па често знаат и со ранички да завршат, ама од предходниот месец почнаа и лиши да ми излегуваат. На целиот десен образ имав една огромна лиша што изгледаше како да сум се разболела од некоја страшна заразна кожна болест. Прво помислив на ПМС, ама тетка ми(медицинско лице) и мајка ми ме разубедија дека најверојатно е алергија и дека е најдобро да идам на лекар ако не ми помине за ден-два. Јас немав баш време и лекарот го оставив како последна опција. Ама и овој месец пак ми излезе уште една, сега на не толку видно место, ама тоа не значи дека не ми е исто толку непријатно. Исто така градите поцнаа ужасно да ме болат, не можам ни да се движам, малку што се поместуваат од движењето ги чувствувам, дефинитивно најлошо е симнувањето по скали. Можеби сето тоа звучи смешно, ама јас навистина имам проблем.
Пробај да се измиеш со камилица и топла вода,односно камилицата зовриј ја во вода и со тоа миј се 2 до 3 пати на ден, никако не употребувај сапун или некое друго хемиско средство. Само миј се со тоа,па по неколку дена ќе има резултати
Мој совет ти е да одиш на лекар бидејќи можно е лишите како што велиш ти да ти се прошират и низ целото тело.А,за симптомите од ПМС и болката во градите од време на време ставај си крпа натопена во топла вода на стомакот и јајниците, па ќе ти биде малце полесно и пиј чај од нане,нането ги смирува болките низ целото тело.