го запалив, а не му дадов? Луѓе кажете ми како ќе се осеќа машко, несвесно го запалив ама поради околностите не можевме ништо да направивме. Цело време се гледаше надолу, му се дигаше најверојатно, и менуваше теми сигурно за да не мисли на секс. Гледав да не го чепкам затоа што бевме на место каде не е баш за да се направи такво нешто. Па како се осеќал?Ако има машко некое нека објасни.
девојки ве молам за совет, мн ме болат градите ама не како прд добиванје него некако пупките ми се мн осетливи, нз мн ми е страв да не е нешто др... мн ми се осетливи и коа ке ги допрам онака како да ги галиш мн ме болат некако.. ве молам за совет... поздравв
Колкави се можностите да се забремени ако партнерот пенетрира 3,4 пати без кондом, при повторен однос (ако претходно има свршено и се има измиено) а потоа да се продолжи со кондом?
освен пред добивање градите ни се осетливи и за време на плодните денови....не верувам дека нешто друго ќе е... пробај носи малку подебело прслуче и малку потспуштени градите (не она нагласени, туку нормална висина на градите) често кога мене ме болат така на сред циклус сум мн нервозна нонстоп се брзам за некаде... ако и ти си истата, опушти се малку измасирај ги градите сама зошто сама најдобро ќе знаеш колку да притиснеш само опушти се
Шансите се мали,НО сепак не се препорачува однос по втор пат без кондом,затоа што може да има останато сперматозоиди во каналите.и битно е да е најмалку после пола саат,да е изимиен и да мочал!! ама како ида еда не те плашам,веројатно не е ништо.Следен пат пазете повеќе
ллеле незнам малце сум у паника и денес стомак ме боли некако јајниците, незнам не верувам да е нешто др. ама и немавме незаштитен секс, само на почеток ама скооро ич не ми ни влезе... :/ а иначе мене не ме болат како ко да добивам него само пупките... :/
здраво феминки,ве молам за едно мислење.... денеска забелажав долу кај отворот од вагината, не баш внатре... имам 3-4 мали топченца бели, да неречам како мали фски... и ги пофатив како да ме чешаат. Што мислите дека е вие? да ги намачкам со некој крем?... знам дека треба да одам на гинеколог, но ако на некој му се има случено вака нека пиши за совет... да кажам дека секогаш имам заштитен однос
Имам едно прашање. Дали кога машкото ќе сврши внатре, спермата обавезно истекува надвор? Или ако сврши малку (две три капки, а останатото надвор) не истекува и не се чувствува?
Најчесто поголемата количина истекува надвор. Се задржува и дел внатре и не се осеќа дека е внатре (и ако шприцне малкуцка не истекува).
Девојки скоро година ме мачи овој проблем .. немам односи со партнерот, но некогаш кога добро ќе се запалам свршувам во гакички и послем една недела може ии месец ова белово прање тече ко лудо, ко да сум се помочала Зошто е тоа така, нели коа ќе свршиш тече некое времее ии послем све е суво ??
Чешање на вагината Женски, ме чеша вагината веќе три дена.Бев на одмор во Грција па мислам дане е од солената вода бидејќи од тогаш почна да ме чеша. Незнам како ама неможам да издржам никако да не ја чешам внатре ме чеша и околу вагиналниот отвор(дупчето) незнам како да го наречам. Може ли некој совет само ме стра да одам на гениколог. Сега со чај од камилица ја мијам два пати само го имам тоа направено и тоа денес ама пак ме чеша и незнам што да правам веќе?
Чешање на вагината по симтомиве изгледа е кандида али ништо страшно за најсигурно појди проверисисе на гинеколог
чешањето мозе да ти се појави ако си пиела и антибиотик бар кај мене е така инаку тоа е 1знак на кандида бактерија мацкај со канестен или флазил маст ке помине (не користи шампони за тело мозеш бебешко сапунче верувај колку ке ја облагне иритацијата) поздравце
Едно глупаво прашање ама на ова прашање зборувавме со една другарка и никако да најдеме заеднички јазик... Мора ли жената да доживее оргазам за да забремени?
Zdravo devojki Ke ve molam da mi kazete dali e normalno da ve bolat gradite (i na poblag dopir) i da gi custvuvate oteceni i pocrvsti 15tina dena pred da vi dojdi ciklusot? Ili se raboti za nesto drugo? Imam problemi so prolaktinot pa sega panicam neznam dali e normalno do olku ili pokacen mi e hormonot pak? Inaku da sekogas vo PMS gi imam istite simptomi no ovaj mesec nekako mnogu rano mi izgleda za takvi simptomi vi blagodaram