Од лековите ти е . Ако си престанала да ги пиеш , почекај , ќе ти се врати организмот во нормала .Инаку нормално е тоа .. и мене ми се поремети откако ослабев наеднаш .. Почни да јадеш редовно како порано и се ќе си дојде во нормала . Не мора да се секираш
Благодарам на одговорите. Полесно ми е сега. Инаку престанав да пијам антибиотици и имав температура и тоа висока. :/ Благодарам уште еднаш.
Па што мора одма после вагинален да имате орален? Избриши му го прво со влажни марамици, па после продолжи. А за инфекција не знам, зависи колку е остар мирисот. Пробај миј се неколкупати со чај од камилица.
И антибиотиците, а и варирањето на тежината, можат да предизвикаат да касни менструацијата. А акната ако уште не ти поминала, стави и кантарион на памукче и залепи со фластер или ханза пласт, пред легнување и нека стои навечер така кантарионот на тебе. Кантарионот има дејство побрзо да го извлече надвор на површината тоа што е внатре, значи тоа белото од акната ќе се извлече надвор и побрзо ќе ти помине.
za veri sorry se zbunav malce sakav pustata i jas da kazam neso od iskustvo hehe ne sum mn iskusna so forumite a sega ke vi ja kazam cela moja situacija i maka zs se zaclenav na forumot pa ke ve molam za mislenje minatiot mesec dobiv na 7mi potoa na 18 imav seks pukna kondomot ama nemase svrseno deckoto , ali poso ne sum mn iskusna mn mi e strav , e sega mi kasni veke 5 dena bidejki mi idi odprilika na 29-30 dena. vo meguvreme 3 dena piev za prvpat antibiotici po dolgo vreme(zaradi potecen zab) i taka .... sega se molam sekoj den pobrzo da mi dojdi i nejkam na test da mislam oti ako vidam 2 crticki ke si umram mlada
Јас мислам дека нема потреба да се секираш, прво сигурно е од антибиотиците, второ сигурно малце и потсвесно што се нервираш ти касни; може да е и тоа. Нема потреба да се секираш ако не свршил во тебе Опушти се малку, не мисли на тоа и ќе ти дојде сигурно Позз
oki tnxx...ama i dr zaboraviv da kazam deka za vreme na drug odnos posle ovaj kriticniot so go dumam mi potece malce krv i posle nekolku dena imav sekret malku kafeav ali toa pomina od kamilica to bi vlijaelo na sotojbata?
Не би требало да биде нешто страшно, може несакајќи те повредил дечкото, ама ако траело неколку дена, подобро би било сепак да се консултираш со гинеколог
тоа за чајот,ам свари го како за пиенје,ама не ставај му шекер.почекај да се олади и изми се за мене сакав да прашам кај вагината многу ми е како жешко,ме чеша многу!и јас да не треба чај од камилица да се мијам
Обилното бело прање ми премина во темно жолтеникаво, скоро кафеаво со ужасен мирис и ме печи вагината цело времее!!! Помоош?!
Абе па неможе никој овде на форумов дат помогне веднаш на гинеколог!!!Друго чаре нема пошто е недела веќе денес плакни се со камилица цел дена Понеделник наутро на гинеколог и тоа е имаш инфекција највероватно!позз
Зошто неможам да доживеам оргазам? и некогаш глумам оргазам. тој ме прашува дали ми дошло оргазами јас велам да. а несакам да го лажам .. криво ми е!
затоа што може би не си толку искусна а и имаш само 17. не дека тие со 17 не доживуваат оргазам но мислам дека повозрасните поозбилно и поубаво уживаат во сексот, треба да си опуштена, самоуверена да се сакаш самата себе. во тие моменти да мислиш на него и тебе да се припиете и оставите да биде убаво... се си има свое
Девојќи требаше да ми дојде на 23 а ми дојде денессс. И тоа не е таква крв како на менструација туку некаква чудна крв бледа. Имав односи но мислам дека не би требало да сум бремена. Зошто е сега овааа???? Ме плашии
Девојки дали некоја знае лесен начин да ја извадам вагиторијата од пластичната опаковка ? Не сака ни да се одлепи ни со буткање? Плс хелп од некој што е користил до сега
mora da se odlepi,ako nesaka,ke zaseces od strana so nozce,nozicka, i poleka ke ja kines opakovkata,ke se izvadi..od toploto sega se rastopuvaat.gledaj da gi cuvas nekade kaj so e poladno.