Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Од лековите ти е . Ако си престанала да ги пиеш , почекај , ќе ти се врати организмот во нормала .Инаку нормално е тоа .. и мене ми се поремети откако ослабев наеднаш .. Почни да јадеш редовно како порано и се ќе си дојде во нормала . Не мора да се секираш :)

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Благодарам на одговорите. Полесно ми е сега. :) Инаку престанав да пијам антибиотици и имав температура и тоа висока. :/ Благодарам уште еднаш.

3. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

НЕМА ПРОБЛЕЕЕЕЕМ :inlove:

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Па што мора одма после вагинален да имате орален? Избриши му го прво со влажни марамици, па после продолжи. А за инфекција не знам, зависи колку е остар мирисот. Пробај миј се неколкупати со чај од камилица.

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    И антибиотиците, а и варирањето на тежината, можат да предизвикаат да касни менструацијата. А акната ако уште не ти поминала, стави и кантарион на памукче и залепи со фластер или ханза пласт, пред легнување и нека стои навечер така кантарионот на тебе. Кантарионот има дејство побрзо да го извлече надвор на површината тоа што е внатре, значи тоа белото од акната ќе се извлече надвор и побрзо ќе ти помине. :*

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Се уште не ми поминало, вечер ќе ставам Кантарион, фала за советот Вери. :*

7. Severina

Severina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    za veri sorry se zbunav malce sakav pustata i jas da kazam neso od iskustvo hehe ne sum mn iskusna so forumite :)
    a sega ke vi ja kazam cela moja situacija i maka zs se zaclenav na forumot pa ke ve molam za mislenje
    minatiot mesec dobiv na 7mi potoa na 18 imav seks pukna kondomot ama nemase svrseno deckoto , ali poso ne sum mn iskusna mn mi e strav , e sega mi kasni veke 5 dena bidejki mi idi odprilika na 29-30 dena. vo meguvreme 3 dena piev za prvpat antibiotici po dolgo vreme(zaradi potecen zab) i taka .... sega se molam sekoj den pobrzo da mi dojdi i nejkam na test da mislam oti ako vidam 2 crticki ke si umram mlada ;( :(

8. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Јас мислам дека нема потреба да се секираш, прво сигурно е од антибиотиците, второ сигурно малце и потсвесно што се нервираш ти касни; може да е и тоа. Нема потреба да се секираш ако не свршил во тебе ;) Опушти се малку, не мисли на тоа и ќе ти дојде сигурно ;)
    Позз :)

9. Severina

Severina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    oki tnxx...ama i dr zaboraviv da kazam deka za vreme na drug odnos posle ovaj kriticniot so go dumam mi potece malce krv i posle nekolku dena imav sekret malku kafeav ali toa pomina od kamilica to bi vlijaelo na sotojbata?

10. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Не би требало да биде нешто страшно, може несакајќи те повредил дечкото, ама ако траело неколку дена, подобро би било сепак да се консултираш со гинеколог ;)

11. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    А како се подготвува чајот? Во колку вода колку чај, колку пати дневно...?

12. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    тоа за чајот,ам свари го како за пиенје,ама не ставај му шекер.почекај да се олади и изми се :) за мене сакав да прашам кај вагината многу ми е како жешко,ме чеша многу!и јас да не треба чај од камилица да се мијам :rofl:

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    иначе дневно мислам дека нема штета,не е штетен чајот,колку што сакаш и мислиш дека ти треба

14. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Обилното бело прање ми премина во темно жолтеникаво, скоро кафеаво со ужасен мирис и ме печи вагината цело времее!!! Помоош?! :(

15. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Абе па неможе никој овде на форумов дат помогне веднаш на гинеколог!!!Друго чаре нема пошто е недела веќе денес плакни се со камилица цел дена Понеделник наутро на гинеколог и тоа е имаш инфекција највероватно!позз

16. Anonimna19

Anonimna19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Зошто неможам да доживеам оргазам? :( :( :( и некогаш глумам оргазам. тој ме прашува дали ми дошло оргазами јас велам да. а несакам да го лажам .. криво ми е! :( :( ;(

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    затоа што може би не си толку искусна а и имаш само 17. не дека тие со 17 не доживуваат оргазам но мислам дека повозрасните поозбилно и поубаво уживаат во сексот, треба да си опуштена, самоуверена да се сакаш самата себе. во тие моменти да мислиш на него и тебе да се припиете и оставите да биде убаво... се си има свое

18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Девојќи требаше да ми дојде на 23 а ми дојде денессс. И тоа не е таква крв како на менструација туку некаква чудна крв бледа. Имав односи но мислам дека не би требало да сум бремена. Зошто е сега овааа???? Ме плашии :worried: :worried:

19. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    5.554
    Девојки дали некоја знае лесен начин да ја извадам вагиторијата од пластичната опаковка ? Не сака ни да се одлепи ни со буткање? Плс хелп од некој што е користил до сега

20. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    mora da se odlepi,ako nesaka,ke zaseces od strana so nozce,nozicka, i poleka ke ja kines opakovkata,ke se izvadi..od toploto sega se rastopuvaat.gledaj da gi cuvas nekade kaj so e poladno.