Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Вака сега,

Деновиве многу пешачев, ама во тесни фармерки кои имаат многу крути рабови. Кожата на вагината ми се иритираше веројатно и ми излезе бубулицана големите срамни усни. Паничам, можно ли е од иритацијата да ми излегла бубулицава и што да правам??????

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    101.252
    Да...побарај во аптеките маст против чиреви,со црна боја е и гадно мириса.Мачкај се 2-3 пати дневно и ќе помине. :hai:

3. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169

Да не ми се иритира уште повеќе од црната маст??? Сепак е на вагината ????

4. jeffree-star

jeffree-star Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    1
    значи...направив тест пред 2 дена (sure check) и испадна негативен,но го направив навечер...е сега сеуште ми касни и дали можеби би требало да направам тест преку крв,дали е можно тестот да испадна неточен? а и како ќе знам преку крвта ,мислам некој да ми објасни подетално што е како е... :/
    фала однапред..

5. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Колку време ти касни?

6. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    Јас ти препорачувам да не експериментираш, сепак се работи за интимен, нежен дел. Можно е да излегла од триењето а и од топлото време (ти се испотила кожата). Затоа се препорачува лесна и широка облека за овој период. Јас не би ставала ништо, а ако гледаш промени на неа, подобро да одиш на гинеколог, за да не си направиш проблем (како инфекција на пр.)

На eleni27 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jeffree-star

jeffree-star Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    1

5 дена...

8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    најбезбедно мислам е да си ја мачкаш со кантарион, а во меѓувреме носи фустанчиња или сукњи и памучна долна облека. Ако не се повлече за некој ден, појди на гинеколог.

тестот преку крв се прави на доктор, а не дома. Треба да ти земат крв па ќе ти јават за резултати. Повтори го тестот со прва мокрача наутро, ако е негативен повторно, не си бремена.

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    мислам дека нема потреба од тест преку крв најдобро е да си земиш еден тест и утре изутрина да го направиш мада што мслам дека не си бремена пошто веке има поминато 5 дена откако ти касни така да сметам дека резултатот е валиден

На jeffree-star му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rafaaellaa

rafaaellaa Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    moze li da zabremenam ako uste sum nevina??

11. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50

12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.696
    Допаѓања:
    9.393

13. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50
    и кај мене се случи еднаш и кај мене не беше инфекција на гениколог бев и само ми рече помалку млеко и млечни производи да внесувам бидејќи јас сега незнам за тебе ама јас пијав по 2 л.млеко на ден заради проблеми со желудник и пробај неколку дена да се мијаш со чај од камилица или куписи а це де берици од аптека и мијај се ке има резултати!!! ;)

14. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Всушност има МНОГУ мали шанси,но сепак ги има.Доколку партнерот сврши во близина на твојата вагина. сперматозоидте се подвижни,и иако хименот не ти е скинат на него има мало дупче низ кое може да влезат внатре.НО ова е премногу ретко ,богами треба да си малер за да ти се деси нешто вакво :)

15. saseiefi

saseiefi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    79
    Marry koristi kondom vo sekoj slucaj ne sakas posle lekari apcinja trcanje kako muva so glava ne veruvam deka nekoj saka a decko ti neka se navikne na nego sigurna sum ako te posakuva dovolno nema da ima nikakov problem ;)

16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    101.252
    Нема.Од искуство ти кажувам :)

17. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.790
    Зависи, да не се викаш Дева Марија случајно?

18. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.000
    Допаѓања:
    5.358
    Епа вака, на некои можеби ќе им изгледа смешен мојот проблем, така да ги замолувам нив да се воздржат од коментари. До сега не сум била многу интимна со машко, бидејќи кратки ми биле врските и со повеќето останувало на мување. Сега, дојде тој момент кога сакам да направам чекор напред, да испробам нови работи, но не знам како. Проблемот е што ми е страв дека не го палам доволно дечко ми и не знам што да превземам, бидејќи си минува времето, а нема некои промени. Тој не ме брза воопшто и е многу внимателен бидејќи не сака да ме притиска.
    Се надевам има некоја што може да ми каже што-како да направам и да се подобрам. Фала многу :)

19. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Па прво ова ке те прашам :)
    Колку време сте заедно?и Ако си СИГУРНА дека он е вистинскиот,мој совет е да почнеш полека.
    Не веднаш главното.И зашто мислиш дека не го палиш?Он чим е со тебе веројатно те сака.Прво почнете со нешто најобично.Има многу работи за правење пред главното.Пиши ми во ЛП,тука е малце непријатно за идеи давање :) :)

20. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    Пред неколку дена, вежбав на една справа каде што ги рашируваш нозете за зацврстување на внатрешниот дел на нозете служи справава, и кога дојдов дома имав крв на гаќите, рано беше за да ми дојде, што мислите вие дека сум се скинала? можно е ? :/ :?: