Искрено имам слушано дека е возможно тоа.НО сепак најдобро е да отидеш на гинеколог да проверш,вака само можеме да гаѓаме.а и немора да значи дека е тоа. МОже ти поранило
Може ли апчињата за контрацепција да одат без рецепта или мора да се купат само со рецепт од гинеколог? И ако може колку пари од прилика се?
пред некој ден се триевме со дечко ми али ние векје имаме односи,иако немав добиено имав крв долу дали е можно од чипката да е?
да ама после то немав ништо, и ми дојде дури по 15 дена, а на гинеколог ќе можат да видат дали сум скината или не ?
Да да ,може да види гинекологот Мој совет е да одиш,зашто вака ако оставиш цело време ке мислиш на тоа.а нема од што да се срамиш ,ке седнеш и гинекологот ке погледне кратко и одма ке ти каже.А можда и не е ништо
девојки , веке 3 пат ми се случува следново ...имаме секс со дечко ми нормално без болки баш се е нормално додека трае сексот но откако ке завршиме мене почнува ненормално многу да ме боли стомакот (нешто слично како јаки менструални болки ама уште поболно ) ајде првиот пат мислев дека најверојатно треба да добијам дека се работи за менструални болки ама не добив и почнав да се загрижувам ...
Да не имаш цисти? Јас имав болки при односот и по него кога имав цисти. Еден преглед кај гинеколог и мирна ти совест...
фала ти blond за одговорот ,можно е да е тоа ... мајка ми малце ме замисли прееска кога ми рече дека можеби се работи и за бременост зошто сабајлево така ненадејно повратив . како и да е утре правец на гинеколог и да видиме што е работава
Сакам да ве прашам за апчињата Norlevo, ако ги земам дали после тоа можам да имам некои проблеми? Дали предизвикуваат хормонски пореметувања? Дали ако ги пијам апчињава, и после 2-3 год. нема тоа да има некој ефект за да останам бремена????
Ве молам за одговор Здраво девојки.. Јас сум овде нова со цел да прашам нешто што ме интересира.Имам 18 години и го имав првиот однос пред едно пола месец.Знам и информирана сум дека после првиот пат менструацијата вообичаено доцни.Колку е тоа нормално и колку време од прилика? Ве молам за одговор..Се додека не отидам на гинеколог и да се опуштам Иначе имав заштитен однос..Да не се разбереме погрешно.Фала ви..
Ве молам за одговор od kade znaes i si informirana deka DOCNI posle prviot odnos?!?! Docni samo ako i voobicaeno nemas redovna menstruacija ili ako si bremena.
феминки за 5 дена одам на одмор, но имама еден проблем ке ми дојде менструација за околку 6 - 7 дена а не сакам да ми дојде ке ми го уништи одморот а се е договорено неможам да одолжувам кажете дали можам некако да одолжам ментруацијата за неколку дена ,некои апчиња...
Не знам како се викаат тие апчиња, но знам дека постојат и беа претходно спомнувани по форумов. Оди во аптека и прашај или па расчепкај по форумов.. Или пак почекај некоја друга да ти каже како се викаат и убаво да си поминеш на одмор.
Сакам да прашам колкави се шансите за забременување доколку имате незаштитени односи во неплодни денови, односно последни денови од циклусот?