Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Kjara123

Kjara123 Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Може ли да останеш бремена ако сврши надвор од тебе но на долниот дел?

2. lovely-jublee

lovely-jublee Активен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    6

Незаштитени и сврши во тебе?

3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Повторно ме фати паника. :|
    Еве ми доцни менс. веќе неколку дена, немам симптоми за добивање само мали болки во грбот...
    (ќе морам да направат еден тест).
    Ме загрижува и тоа што имам повремени болки на јајниците (поточно на десната страна), што може да е?

4. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Па да, или од предсемената течност, бидејќи нели и од тоа има шанси за забременување

5. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    менструација

6. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    760
    после колку дена од ризичниот однос можам да проверам бременост со тест а после колку дена преку крв??? :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    После 2 недели и за двата мислам, бидејќи и кај двата се проверува концентрација на хормон. За крвен тест не сум сигурна, ама за обичниот тест на бременост е 2 недели.

На eva11 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    да ве прашам нешто...
    во средата и четвртокот со дечко ми имавме секс вкупно 4 пати.. :$ и од тогаш многу ме чеша доле.. имате нешто вакво доживеано? :\

9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Можно е кандида да имаш. Направи гинеколошки преглед, ако имаш ќе ти даде вагиналета или маст антимикотик.

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Женски, не знам што се случува последниве менструации, ама првите 2, 3 најмногу дена ми е црвена крвта, ама после е кафено цело време... не знам што е работа, еве оваа менструација од вториот ден почна некако накај кафено, а сега скроз е кафено...

Има некоја искуство со ова? :worried:

11. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Зошто до пред 3 4 менструации менструацијата ми траесе по 7-8 дена,а сега 2 ден ми тече како лудо и после 3 и 4 ден и толку.Имам односи со дечко ми но нема врска не мислам дека постои можност за бременост.Од што може да е тоа?

12. marti.92

marti.92 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Девојки идам 10 месеци со мојот дечко. И стварно сакам да му дадам но не сум опуштена воопшто секогаш кога и да сакам да го направам тоа со самата таа помисла дека ми е страв не можам . Ај ве молам помгнете ми некако што да правам за да се опуштам .

13. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Нема потреба да се грижиш, едноставно, кога крвта е кафена значи дека се отстрануваат повеќе токсини и непотребни материи, по правило првите денови и треба да биде кафена, а понатаму со самото прочистување да добива црвена боја. Можеби во последно време исхраната ти е насочена кон „глупости“, нездрава храна, па затоа се одразува на крвта.

Од времево, горештниве. И мене ова ми се случува, климатски промени се.

На spasovskaa и MacaLove им се допаѓа ова.
  14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.518
    Дали се доволно 4 ипол часа за да се растопи вагиналета? :?: Имено синоќа ја ставив во 3 часот а сабајлево морав да станам во 7.30 па сега ме јаде јанза да не има нешто нус ефект тоа :|

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Доволно е, немаш гајле ;)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Исто и јас направив т.е и пократок временски период од твојот. Нус појава? Не ми се верува дека би имало. ;)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. toothfairy

toothfairy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Девојки, дали ви се има случено пред да ви дојде да имате исцедок, како постојано да свршувате и од вас да излегуваат постојано партали (најверојатно бело прање)?Инаку требаше да ми дојде на 12, ама најверојатно од тоа што го очекувам и од топлото време ми доцни, но ме нервира тоа што постојано имам парталчиња :)

18. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Да не имаш кандида?? Не е добро постојано да имаш парталчиња, белото прање не треба да е во таква форма.

19. toothfairy

toothfairy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1

Денеска читав околу кандида и симптоми и мислам дека е тоа. Но дали тоа може да биде причина поради која ми доцни?

20. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Бев на гинеколог и ми ги потврди сомневањата дека имам кандида и ми даде вагиналетки и крем и ми рече 3 вечери по ред да ги ставам и се мачкам, е сега поради промена на климата ( затоа што си дојдов од одмор вечерта а веднаш сабаљето појдов на гинеколог) мене вчера ми дојде.Прашањето ми е дали можам да ги ставам вагиналетките и да се мачакм со кремот после завршувањето на циклусот иако до тогаш веќе и ќе ги немам симптомите или пак мора да се користат само кога е појавена кандидата.Извинете што ве прашувам вас, но докторката од денес ми е на одмор.