1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36

Како прво,девојчето си праша културно И НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ТРЕБА ДА И ОДГОВОРИШ НА ОВОЈ НАЧИН.не ја прави идиот ,само зашто ја интересира некое прашање кое е прилично битно.Сега во овој случај и јас би требало тебе да ти се обратам со истиот поим бидејки и ти не си толку запознаена очигледно со таа можност.СПРЕМАТОЗОИДИТЕ се подвижни за твоја информација,имаат еден вид на опашка.Доволно е тој да сврши на вагината за тие да влезат ВНАТРЕ и да ја пронајдат матката.шансите се МНОГУ МАЛИ НО ВОЗМОЖНИ. се имаат случувано вакви работи.ама треба да си малер за да се деси.. и ова е форум со прашања а не НАПАЃАЊА. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

2. noli

noli Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Здраво девојки! Ми треба вашата помош. Со дечко ми сакаме за првпат да имаме односи. Но проблемот е што мене малку ми е страв. Нели првпат ми е и немам некое искуство.А исто и од несакана бременост или пак некоја полово пренослива болест.
    Сега ме интересира каква заштита користите вие? Дали заштита само со кондом е доволна и сигурна?
    Би ви била многу благодарна доколку ми помогнете, а со тоа и стравот да ми исчезне. :$

3. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Знам дека кога имаш добиено никако не треба да ги ставаш вагиналетите па веројатно коа ке зврши циклусот,треба да почнеш со терапијата..Ама не сум баш сигурна,па ако не јави се на мобилен на докторката ако имаш можеби е дома,не е тргната на одмор па прашај ја.. најубаво :) :)

4. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Па најдобро е викаат кондом со комбинација со анти беби пиули..Ама мислам дека е доволно само кондом,ако е правилно наместен.И мој совет купувајте од аптека ,не од трафики и продавници.И не морате дурекс да купувате ,купувајте некои поефтини лифестај,спортекс..ама немојте од тие по 10 денари..и никако два кондоми еден врз друг,зашто тоа е латекс се тријат и ке се скинат... :)

На noli му/ѝ се допаѓа ова.
  5. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Немам нејзин број мобилен, имам само од ординација :(

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Треба да чекаш да ти заврши, не се ставаат кога имаш добиено

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Додека не ти помине менстурацијата не ги ставај вагиналетите. Потоа ако уште имаш симптоми, јадеж, црвенило, почни да ги употребуваш. Ако симптомите исчезнат (а и најчесто исчезнуваат после менстурација) нема потреба да ги ставаш. :)

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И мене така ми се имаше случено за време на терапијата да добијам и гинекологот ми препорача да почекам да ми помине и да продолжам со терапијата, што ти е сигурно сигурно е продолжи си ја терапијата.

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Darija.90

Darija.90 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    9
    Девојки Ве молам да ме посоветувате. Денеска за прв пат имав незаштитен однос со мојот дечко и затоа сум малку во паника. Ми беше последен ден од циклосот и секако не сврши во мене. Имавме само еднаш. Дали би требало да сум загрижена од несакана бременост и дали има потреба да се напијам апче за ден потоа?

10. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    4.334
    Чим не свршил не ти треба апче

11. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    Сега со дечко ми имавме незаштитен однос, и тој сврши во мене, кажете ми некој совет што да направам да не дојде до несакани последици, не сакам да останам бремена .... плс HELP ME !! Благодарам однапред :*

12. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    епа ако не сакаш да останеш бремена зошто му дозволи да сврши во тебе,ќе се напиеш апче за ден потоа , секако дека дечкоти ако му дозволиш ќе сврши во тебе ако не нема ,

13. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Девојки денес добив, а утре треба да се депилирам. Не се депилирам скроз ака бразилска, за препони не е проблем али другиот дел :?: Не сум се депилирала до сеа со менструација, стварно не знам како да го изведам тоа? Инаку тампони не користам и ќе се депилирам сама со ленти. Некое советче :worried:

14. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Ако се депилираш сама што не почекаш некој ден да пројде. Вака ем ќе се мачиш ем нема да се издепилираш убаво

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Само да ти кажам дека повеќе ужасно ќе те боли а и побргу после тоа ќе ти пораснат влакната. Златно правило - пред и за време на менст. нема депилација.
    Почекај де, што си запнала или сакаш крв пред очи да гледаш за инат на влакната :!: а и не е хигиенски

Баш фино, еве дознавме дека баш сега се сексаше и тој сврши во тебе па ти побрза да вкл. компј, за да се пофалиш на фемина дека ТОЈ свршил во тебе и си имала секс :o :o
    ....Вратиќе се роде :wasntme: ете така се прават бебиња да си знаеш ;)

16. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Па одам на одмор и морам неколку дена однапред затоа што треба доста време за да ми се смири кожата, иначе немаше да се депилирам :worried:

17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Епа ништо полека полека, сантим по сантим , ќе се бришеш со марамчиња па ќе депилираш ... зезнато е , во секој случај, јас не сум се депилирала уште на втор ден, ама на 3-4 кога ќе ми намали ,ставам тампон и немам гајле.

На CrazyStupidLove му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bella.09

Bella.09 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Потребна ми е помош!

Значи вака. Сакам сама да се скинам, не не знам како. Не ми зборете дека треба со машко да ми биде прв пат, јас знам дека така е најдобро, но поради Х причини потребно ми е сама тоа да го направам. Дали може некој да ми каже како да го направам тоа и дали има некои последици? Ви благодарам однапред, навистина многу ќе ми значи вашата помош ! :)

19. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    МОжеш со прсти..ама зашто не со машко?псоел тоа никое машко нема да ти верува дека ти е прв...

20. Bella.09

Bella.09 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

Да, но секако неможам јас да се чувам за секој мој нареден дечко да биде „прв“. Кога-тогаш ќе мора да го направам тоа, а како и да е тоа не е моја работа дали ќе ми верува или не, зошто ако ме сака ќе ме сака и покрај тоа бидејќи јас за разлика од некои други и не го правам тоа со кој стигнам за да не ми верува. :) Иначе ти благодарам многу за одговорот :)