Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    девојче што ти е проблемот,не се глупирај сама да се кинеш еден ден многу ќе се каеш, неможам да те разберам

2. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    Значи со дечко ми имаме подлого односи,околу година дена..Е сеа проблемов е следен..денеска сум кај него, и прееска требаше да имаме орален .прво он мене ,и се беше супер ама нагло господинот најде влакно и се згади ко којзнае што да беше тоа.а не обично влакно од мојата коса,што коа сум се бањала се се лизнало.и не сакашеда го правиме тоа.Па уште ми вика ни јас тебе ни ти мене денес ајде,ај да праиме главното.е .!. сеа јас не сакам му реков .си се облеков и си тргнав да си одам ама не ми даде,па ме гушкаше ова она проба да ме натера да имаме односи ,демек да не му се лутам и слично.значи знам очигледно него не му е убаво ми има кажано и порано дека не му е баш пријатно да ме задовлува со орален,ама па не го праиме тоа често воопшто.а денес толку многу сакав да го праимме тоа.... :?: како демек мене мие многу убаво коа го задоволувам,ама го правам тоа зашто го сакам и се радувам он кога ке сврши повеке дури и јас да би свршила не би била толку радосна...и сакам да го гледам задоволен.вчера не сакаше да иаме оноси неговите биле бво дневна ,срам му било од завчера пошо ств бевме малце побучни .ама 7-8месеци доагам кај него дома,па никад до сеа не му текнало така да ми рече..не ни спомна он мене да ме задоволи ,сакаше јас него.ама па јас не сакав.Ке кажете инат терам,ама па..се мислам дека му здосадувам.. а иначе знае да му се дигне и без да ме допре,само да се лапаме..исто така многу ми смета што гледа женски на фб ( демек на хомекоа ке излезе некоја па да види која е ) незнам што ми станува у последно време ,ама некако тажна се осекам... Не депресија ,ама како осамена..Иначе да напоменам никогаш до сеа не сум свршила,и не го обвинувајте него одма зашто не е тип што не се замара.и он се нервира што јас не можам да свршам.. и сме пробувале на секој начин оргазам да доживеам,ама џабе..

3. Bella.09

Bella.09 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Да, но секако неможам јас да се чувам за секој мој нареден дечко да биде „прв“. Кога-тогаш ќе мора да го направам тоа, а како и да е тоа не е моја работа дали ќе ми верува или не, зошто ако ме сака ќе ме сака и покрај тоа бидејќи јас за разлика од некои други и не го правам тоа со кој стигнам за да не ми верува. :) Иначе ти благодарам многу за одговорот :)[/quote]
    девојче што ти е проблемот,не се глупирај сама да се кинеш еден ден многу ќе се каеш, неможам да те разберам[/quote]

Дека ќе се каам тоа сигурно нема. А секако дека неможеш да ме разбереш бидејќи ако ме разбереше ќе ми дадеше некое решение :)

4. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    опушти се малку и ке видиш дека ке свршиш,секако дека на женското му требе повеќе време да сврши ,машките свршуваат отприлика побрзо затоа важна е предиграта,па нема што да му се инаетиш ти ако го задоволуваш орално додека то сака и ужива без противење ќе видиш дека ќе те задоволува и тој тебе, а за тоа што манијачи по ф.б. сами ќе си го решите проблемот,никој неможе друг да го реши зарем друг ќе му рече на дечкоти немој да гледаш туѓи профили,седнете и речи му дека сакаш да направите муабет и дека тоа ти смета и разрешете ја ситуацијата,знам како е и јас сум не малце туку малце повише лјубоморна од таа страна ,позз па среќно

5. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    девојче што ти е проблемот,не се глупирај сама да се кинеш еден ден многу ќе се каеш, неможам да те разберам[/quote]

Дека ќе се каам тоа сигурно нема. А секако дека неможеш да ме разбереш бидејќи ако ме разбереше ќе ми дадеше некое решение :)[/quote]
    извини вака ако се почувствува навредена,јас никого не сакам да навредам,ама сакам да ти кажам да не се кинеш ,зошто да не биде прв оној кој највќе го сакаш.после и да не бидете заедно не е крај на свет ,сакам да ри кажам да се чуваш ,зошто некои девојки се каат ама неможат да го вратат времето,а тоа дека мора некогаш, мора.Еве јас не се каам лично,бидејки пред да бидам со мојот свршеник,имав само еден дечко идевме скоро 5 год,ама тогаш се сакавме многу и не ми е криво што ме скинал деа сме се сакале ама при крај не ни одеше веке,па сегашниот нормално ништо нема да рече нема и баш во денешно време некоја што останува со првиот,тоа си е твоја желба како сакаш,се надевам дека ке одлучиш и ке најдеш соодветно решение .позз и се најдобро

6. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Луѓеее дај помагајте...... во трета тема пишувам и ништо. Вака, имавме незаштитен однос со дечко ми се случи ете, првиот пат ми најави коа сврши значи не беше во мене, е сега он после 15мин бидејќи лежевме голи така и некако го стаи не цел а јас осетив нешто како да потече и му реков одма запали светло немаше спрерма туку како водичка, е сега он тврди дека нема такво нешто ми вика ете ако сакаш ќе земеме апче ама да не биде за ништо, да не е штетно, иначе провеив за плодни денови пишува минимални. Ве молам ми треба ваше мислење !! Има шанси за пременост или пак да пиам апче....... :worried:

7. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Toa e предсемена течност, нормално е да потече ама може да содржи и сперматозоиди. Е сега ако имаш таква среќа...
    Значи можноста е мала да останеш трудна, но постои. Ако можеш да се потпреш на плодните денови (иако и тоа не е 100% сигурно) тогаш како и да е минимални ти се шансите.

На Kolumbo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Што мислиш ти да пиам апче? :worried:
    Се надевам не сум до толку баксуз.

9. zora-bora

zora-bora Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки , би сакала да ве прашам нешто..со дечко ми ќе одиме за некој ден на одмор на море .. планираме да водиме љубов .. ќе ми биде прв пат .. прашањето е колку дена би имала крварење , и дали би било проблем после тоа да се бањам ? :$

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    101.403
    Нема да имаш крварење колку менструација.Тоа трае многу малку.И нема да имаш проблем да се бањаш.

11. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Teшко е да се сугерира тоа, убаво разгледај ги околностите, па ако ептен си несигурна напиј се апче. Јас би се ориентирала и спрема циклусот (ако ти е регуларен на 28 дена) и ако си кратко пред добивање тогаш мислам дека тешко да останеш трудна.

12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    101.403
    Тоа се пие во првите 72 часа,ако си задоцнила...џабе ќе пиеш..

13. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Нема поминато 72 часа, иначе последен пат добив на 8месецов..

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    101.403
    Е па тогаш испи.Иако треба да се посоветуваш макар и со фармацевтот.

15. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Незнам што да направам, сега зборев пак со дечко ми :( Нејќам да пиам заради тоа што немаше ништо бело доле, а од друга страна пак... уфф
    Иначе а може да се ископлицира нешто од апчето ?

16. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.038
    Допаѓања:
    5.451
    Побарав дали има отворено тема за Првиот пат, совети, искуства, за пред да дојде до тоа (претходните етапи на развој :D ), али не најдов. Ако има некоја слична тема пишете ми :)

17. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    што те интересира подетално?

18. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.740
    Допаѓања:
    6.736
    Еве има една ваква тема, можеби ќе најдеш тоа што го бараш таму. :)

intimni-prasanja-i-problemi/prv-odnos-t10399/50.html

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.038
    Допаѓања:
    5.451
  20. verona99

verona99 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ве молам за одговор

значи невина сум и пред два дена пробавме да имаме секс со дечко ми и знајте прво петинг па после тоа проба да ми го стави и малце го стави јас се тргнав и прекинавме. овие два дена имам сериозно чешање во внатрешниот дел од вагината.. што би можело да биди?