Леле и јас имам еден проблем на препоните ми излезе едно како внатрешно мозолче вака нешто ме боли гледам нема ништо,кога се буцкам како цврсто два дена така и сега гледам денеска си излеглп убаво големо е како смајли неможам ни да стојам ни да одам е сега пред малу ми се руши и истече гној и крв имал ли некој ваков проблем кажувајте совет?
Претпоставувам дека е поткожно влакно и на менее ми се имаше такво направено пред 7-8год.........истегај го убаво гнојот гледај и влакното да го извлечиш и после неколку дена мачкај го местото со Бетадине и ќе ти помине
Лелееее девојки јас мислев само јаs имам вакво нешто,ама еве сега ја отворив темава и читам не сум,имало и др.со ваков проблем мене веке ми е 3-4 дена боли многу не можев ни да седам,ни да стојам ни да одам го стегав и јас истече гној и крв,еве пред малку по втор пат стегав пак имаше гној,ама има уште е мало топче ама ке го оставам страв ми е да го стегам пак..!
леле па како боли на сила кога го стегаш остави го кога ке узрее само ке се руши еве сега па кај мене од ко се руши како да сум препородена не осеќам толку да боли ама ко ќе видам што да видам дупка си се отвори како шлајка внатре кога ке заздрави ова е чудо се мачкам со хидроген 3 постотен ама печи некако и му ставив фластер одозгора да не го гледам оти уплав фатив
Боли aleks ама подобро е вака издржав малку болка беше полно со гној уф грозно го намачкав бекутан кога станав видов истекол гнојот на гакичките,па пак нагнои пак го стегав и му ставив нивеа и еве сега е мало топче а празно е стегав нема ништо и го оставив ми е страв да не го подлутам и кај мене има дупка ама незнам што да правам може уште ке гнои ке почекам пак.. пробај и ти избришаај го со влажна марама и стави му бекутан ако имаш па ке видиш!!позз4е
Пак јас Месецов не добив менструација.. Пред 2 недели имав кафеав исцедок ден два, после неколку дена направив тест за бременост и испадна негативен.. Сега имам мн бело прање, по 2 пати во денот менувам долен веш. Од што може да е, Порано пред 1 год.не ми беше баш редовна, но во последно време немав проблем со нередовна менстуација..
zdravo devojki sakam da ve prasam kakvoo e cuvstvotoo koa ja gubis nevinosta i dali tece mnogu ili malce krv.. ii kako da doznaam dali sum skinataa?
Ауу леташ до небо и назад земи огледало и види дали си скината или пробај со прст ако влага прстот скината си аман до каде со глупави прашања, кога ќе ти го стави скината си ! Ете така Савана колку точно време немаш мензис? До 40-45 дена се толерира, така да ако е помалце од ова не се грижи А јас мислам дека тоа кафеното ти било всушност мензис, мене два месеца по ред ми се дешава тоа
како да го изгубам срамот кога сме така интимни?сеуште не сум скината али ќе биде кај и да е веќе и двајцата сакаме да се случи тоа.опуштена сум кога сме заедно ,кога се галиме,за време на орален секс но јас не можам да се опуштам и да почнам да му го допирам,да му го пушам...срам ми е да не изреагира некако поинаку....
Хехехех мене ми е срам пред него гола да се покажам,а и првиот пат живи смешки ми беше срам да бидам со него во кревет,ама некако се опуштив.И сега чувствувам малку сам,ама си викам нема што тука срамно ,нормално е ова.А ти ако не си доволно спремна немој,а за срамот ке исчезне полека.
сакам да се спуштам во подлабок однос со него но ми е срам да не згрешам нешто бидејќи немам искуство...
Верувај дека и јас првиот пат мн се плашев,немав искуство (а толку мала),ама бидејки тој беше искусен се беше како што треба и малку се опуштив.
Девојки, нова сум на форумот но сакам да ве прашам нешто... Веќе одамна како го имав првиот сексуален однос (пред 3 години), но не видов ни капка крв... Одтогаш со дечко ми сме имале односи уште милион пати... Тој ми е прв, но тој не верува во тоа, бидејќи како што ви кажав не постоеше никаков доказ дека јас сум скината (немаше ни капка крв). Дали ова на некој му се има случено или знае од кои причини може да се случи така?
Не си ни прва ни последна и ич не се нервирај, само од негова страна е многу себично што не ти верува. Погледни ја темаваа!! А богами и дечко ти треба да ја прочита : seks/prviot-pat-so-krv-ili-ne-t150/