Фала Тања се изнамачив ептен како за прв пат, едвај ја извадив изгледа до топлото е ке ги ставам на поладно
ama treba da ja stavis pred da legnes,a ne da sedis posle toa,barem malce da polezis od koga ke ja stavis.
zenski dave pitam neso, praev test za bremenost i na nego pisese deka e za in vitro, dali ima to nekakva veza so validnosta na testo??? pozz
ВИБРИРАЧИ ПРСТЕН моето мало пријателче кое често ни прави дршуштво во постела мене и на дечко ми не го мењам за ништо ..најдобра инвестиција ( инаку подарок од дечко ми ...повеќе пати зашто нели трае само 20 мин )
Еј да? Баш ме изненадивте, пошто некои девојки рекоа дека е за џабе фрлање пари. Ама мислам дека сепак ќе пробаме
zenski denes praev test sure chek, na nego pisese ama deka bil za in vitro dali ima to nekakva vrska so validnosta na testo ili ne? pozz izvinete malce ako gnjavam
Не се разбирам баш....али би требало да ја има истата функција како и секој нормален тест за бременост: да открие дали си бремена или не, не е битно на кој начин си затруднела... али сепак, почекај некој друг да ти одговори, стварно не сум информирана извини
па ок ако не си сигурна купи си уше еден нормален да кажам и ќе бидеш сигурна. бар не се скапи за да не можеш да си дозволиш
го има во веро маркетите и аптеките ...колку пари незнам како што кажав го добив како поклон и е нешто посебно ...мене ми е некако незаменлив ..ептен е јако инаку гледам повеќето од вас го користат со кондом ...ние без него кога го добив поклонот ( прстенчето ) добив и лубрикант со овошен вкус исто така durex одлична комбинација се заедно ... инаку не е толку скап мислам дека е 350 ..
се размислувам дали да пробам ова со вибрирачкиот прстен. НЕколку пати сме мислеле да го купиме , ама цело време слушаме сугестии. Обично ми кажуваат дека не е ништо посебно, ама пак ме занима...
Не се нервозирај за џабе Не свршил во тебе, а сиг ти касни од антибиотиците Хахахаха ова за шеќерот ме насмеа
Леле девојки денеска пробав за прв пат..............с*** во вода............ммммммммммммммммммммммм! ви го препорачувам на ситееееееееее!ммммммммммммммм прекрасно чувство.......