Па чим ти влегол скината си А не те заболе бре девојче? Едит: Од кај да знаеме дали го истурил во тебе Прашај го тој ќе ти каже
можно е само доколку свршил во тебе аман какви времинја дојдоа на 14 год да се замараш дали си бремена или не зато прашај си го него дали свршил во тебе или не
Здраво девојки,се надевам ке ми помогнете. Идам со дечко ми една година,јас имам 15ипол,а он 18,ме праша за односи,што мислите вие ??? Да биде или не ?? Да напоменам,многу си се сакаме..
Премлада си. Почекајте. Кога се ке откриете, што ќе откривате пшосле? Одете полека. Има време, тоа е мое мислење.
Ќе издржи ако те сака, ништо нема да му биде. Сепак, мислам дека си премлада, па нека почека тој, и тогаш и поубаво ќе ви биде. Прерано е 15. Не си зрела ни физички, ни психички. Ако сепак решите, треба да знаете што правите, да мислите на заштита и тие работи, да нема полседици. Тоа е мое мислење. Еве и другите нека кажат...
девојче почекајте барем уште 1-2 години стварно си сеуште малечка а ако неможе да те чека едноставно не те заслужува
чекај девојче несакам да те навредам но ти ли ќе и даваш совети како што се сеќавам ти на 14 изгуби невиност па уште се прашуваеше и дали си бремена извини вака мислам дека советот кој и го даде на неа трбаше и ти да го примениш
Ова ДА, е ДА сврши во мене? Не сакам да попувам ама бре деца на 14 години претерувате. Како жити очи несвесно се изебавте? Не разбирам. Јас мислам дека тоа дека ебел на 15, ти го кажал колку фраер да излезе, демек не му е прв пат. Не иде тоа така. Фраеров твој и меѓу нозе да ти свршил, мисли дека ебел. Не е можно да си во транс ( несвесна) и така лесно да изгубиш невиност. Ај врати си го филмот.
Ама да од друга страна не сакам да го изгубам поради тоа,јас нема да бидам спремна уште може 2-3 год. но што со него?А многу го сакам и он мене,цело време сме заедно,многу сме поврзани,во тие моменти на страст(често сме сами),тешко ми е да кажам не.. стварно незнам што да правам,а и целосно му верувам...
и сега се каеш нели секогаш е така кога ќе се избрза со некоја одлука после тоа нормално е и каење ама враќање назад нема
И мој совет ти е да не брзаш затоа што си сеуште мала убаво ти рекоа девојките,почекај уште некоја година најмалку барем уште две,после тоа ке се думаш ајде да не сум бремена,па да не ме фати некоја инфекција и разни думачки што си ги има секоја девојка која ке се впусти во сексуални односи (или жена)без разлика,поуживај си во ова што е неповратно и одложувај го што повеќе можеш,па сега ти си знеш не се впуштај во ова уште од сега оти тие траат цел живот.