Женски имам еден проблем. Значи во последно време не се чувствувам добро на психички план, преокупирана сум со тежината, многу се нервирам од некои луѓе, ми се случија доста стресни работи. Порано дечко ми ми сугерираше дека треба да намалам некое килце-што ме ужасно нервираше, и некако и јас самата си ставив во глава дека не изгледам добро. Работата е во тоа што не можам повеќе да се опуштам пред него. Заедно сме скоро 5 год, а мене почна да ми станува незгодно да ми го гледа телото и избегавам интимни допири и се пропратно веќе 2 месеци. Неговата нервоза е очигледна. Знам и јас дека за една врска тоа не е добро, но не можам да се опуштам. Тоа го сметам за проблем, а самата не можам да најдам излез од оваа ситуација, па решив да побарам помош од вас. Фала однапред.
па добро како што кажа ти се случиле стресни работи и за време на тие моменти и да си се попрваила неко е кило ништо страшно и не би требало да ти биде срам од дечко ти 5 години сте заедно можеби ти рекол да ослабеш малку но не те оставил значи те сака не е крај на светот ако досега го гледал твоето тело нема да му смета и со неколку килограми повеќе на тебе затоа опушти се и не се секирај а за твојата тежина не се секирај како што си се поправила така и ќе ослабеш повеќе зеленчук овошје вода и за недела две решен проблем
Чисто вака да ве прашам од интереес. Доколку пред да имам секс со девојка дома свршам,одам по вц(го мочаме) и потоа се бајнам.После 1 час имаш однос со девојка бес кондом.Дали има шанса да остане бремена или не?
Дали има шанса??? 100% шанса има, никој да не те лаже дека ако дома претходно свршиш па и се избањаш... ... и десетпати да се избањаш, секој секс со свршување во девојката остава шанса за бременост. Не се занесувај и пази се. Кондомче
па он не праша да сврши у неа, туку да си има незаштитен. ако имаш мочано и измиено, и си свршиш надвор нема гајле
Тежината е секогаш проблем, па уште ако е пропратено со други проблеми, навистина е огромен терет со кој треба ти сама да се сносиш. Никој нема да те разбере подобро од тебе самата - но верувај ми, никој и нема да те разбере подобро од тебе самата. Мораш сама да се охрабруваш, бидејќи сите другарки и другари, успешно само ќе климаат со главата во знак на разбирање, но не е така. Само ти си таа која може да си помогне. Верувај во себе, биди позитивна макар и малку во текот на денот, труди се да си имаш позитивни мисли-макар и за нешто смешно и едноставно. Ти си таа што треба да излези победник од својата лична битка. А со дечкото, не ги фрлај залудно тие 5 години, ако сметаш дека дечкото вреди-бори се, разговарај со него, замоли го за разбирање, за внимание. Опушти се во животот, ништо не доаѓа за 1-2-3 дена...полека полека и позитивно
Ајде и јас едно прашање, се надевам ќе добијам некој совет, укор, опомена...нешто.... Вака, со дечкото во последно време се отвора една дилема..за која сум начула нешто...ама незнам дали е точно. Па дали може некој да ми кажи нешто. Тој разбрал, а и јас, а тој сака да пробаме-сакал да сврши во мене, целосно да ужива без кондом бла бла...- ама муабетот е дека: 2 дена пред мензис (ако имаш редовна, нели) - ако тој свршел во мене 100% неможело да останам бремена. Дали е тоа точно????
Глупости. Секогаш има шанса да останеш бремена, е сега два дена пред мензис не се најголеми, ама пак ги има. Сперматозоидите преживуваат до три дена во женското тело како што знам, а знам дека овулацијата е можна и за време на менструација (ретко, ама можно е) Така да не си играјте, од играчка може да стане плачка.
ooooooo еден господ знае дали е тоа така туку дај не се зафркавате да не има од играчка плачка после за едно уживање да си го уништиш животот или во најмала рака да одиш на абортус од постот сватив дека вие усвари не сакате бебе а сега за сега кондомот е единствен спас јас на 23 ден од циклус останав бремена па сега види ти
За време на сексо не свршуваш во неа надвор,но пред да имаш секс со неа 1 час порано дома го дркаш,свршуваш потоа го мочаш и се бања па после 1 час имаш секс и сввршуваш надвор.Дали има шанси од претходното свршување нешто да останало,па да дојде до проблем?
како може да останало ако си се избањал секако дека неможе е сега ако сте баксузи па од предсемена течност но тоа се слуцчва од 1000 на 1 така да не гледам овде проблем
Ај девојки ве молам за мислење.Гинекологот на мајками и препиша да пие капсули Феминорм Дуо( за полесна менопауза) по 2 на ден, но откако почна да ги пие крвари, еве веке недела дена иако пред тоа си имаше менструација.Прашањето ми е дали е можно од капсулите, нели тие се хормонски, да биде предизвикано крварењето.Инаку да напоменам таа си има сеуште редовна менструација иако знае да и доцни по 1-2 недели ама сепак на крајот си добива.
Здрво феминки!.. имам еден проблем... последен пат имав однос на 3 јуљи, ми дојде на 12 и ми траеше до 17 како и обично по 5/6 дена. Ме болат половините и стомакот долу веќе 4 дена, а денес кога станав многу ми беше лошо и ми се повраќаше си легнав пак и сега кога станав нема ништо се е океј. Исто и градите ме болат на брадавиците малко ми е чудно тоа.. Мајками ми вели дека половините ме болат од климава пошто ми е секогаш оклучена и кога спијамм.. Дајте ми ваше мислење! Благодарам однапред! Поздрав!
Според датата значи кај и да е за 1 недела треба да добиеш, па може да имаш симптоми претходно кои знаат да бидат проследени со болки во долниот дел на стомакот и градите.. Инаку мислам дека не е добро да се спие со клима затоа што лесно можеш да се разболеш. Знам дека е жешко, се потиме и ноќно време ама подобро да спиеш со помалку облека на себе и некое чаршавче, евентуално подотворен прозор (ама да нема промаја) отколку со клима. 2-3 пати имам заспано со клима и сабајле стално сум се будела со главоболки, грлоболки, болки низ цело тело и болест сред лето.
Добар совет..... за еден ден уживање, море 1 саат ), да не си уживкам цел живот ) подобро ми е како што си беше, со кондомче ) тенкс
Имам 22 година и досега не сум имала односи, односно пред некое време неколку пати пробавме со дечкоми но некако не ни одеше, некако тешко иде за кинење Ќе ве прашував дали е тоа нормално зашто на двајцата ни е прв пат и ете можи искуството си го прави своето, дали можеби имаат врска годините(имам слушнато дека ако си постара потешко ќе биде за кинење) или ... ? Ве молам за мислење и помош фала однапред
феминки едно прашање.... после орален секс на дечко ми му испаднале некои црвени точки на пенисот... што мислите од што можат да му се појават... вели дека само после орален му испаѓале а кога имаме само односи ги немало... што мислите????