Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Најверојатно има осетлива кожа , друго незнам :?:

2. 111ole111

111ole111 Активен член

Devojki imam 18 goodini decko mi 24 se obivodvme 2 pati da imame sex so deccko mi ama ne mozese ...mene mn me bolese ne vleguvase ..nz sto bese voopstone mozese da vleze...mi vikat mn e cudno kaj tebe..... nemase sansi da vleze :worried:;s i ajde na 3tiot obid vleze i imavme sex bese prevnimatelen ne dozvoluvase da me bolit voopsto ama pak nemozese do kraj da vleze i nz dali sum skinata zatoa sto nemase ni kapka krv.....koga ke odese podlaboko premnogu me bolese......i celata se ukocvam...znacit nozete mi se tresat a racete ne gi osekam skroz mi se zakoceni ....15 min nemozam racete da gi dvizam ::worried::worried: ve molam kazetemi nesto dali e normalno pocvam da se plasam :worried::worried:::

3. mrdnata

mrdnata Активен член

epa vaka znaci site devojki sme razlicni nemora da znaci deka mora da ti tece krv sekoj organizam e razlicen. Da normalno e da te boli teloto posle prviot sex i nema pricina zas da se plasis uzivaj :) :) :)

4. fionaa

fionaa Активен член

Имам 22 година и досега не сум имала односи, односно пред некое време неколку пати пробавме со дечкоми но некако не ни одеше, некако тешко иде за кинење Ќе ве прашував дали е тоа нормално зашто на двајцата ни е прв пат и ете можи искуството си го прави своето, дали можеби имаат врска годините(имам слушнато дека ако си постара потешко ќе биде за кинење) или ... ? Ве молам за мислење и помош фала однапред

5. Aniston

Aniston Истакнат член

Не! Значи да помали се шансите да останеш бремена, но сепак имаш шанси.. сперматозоидите се задржуваат во тебе по недела, две, значи можеш и да добиеш и отпосле да останеш бремена. Шансите се мали за тоа, ама сепак ги има, не е воопшто 100% како што сте разбрале.

6. Aniston

Aniston Истакнат член

Па тешко иде, боли, кај кој повеке кај кој помалку, тука има и страв и трема и љубов.. Има врска и искуството, ама нема да сте ни први ни последни што заедно го имате првиот пат.. А за возраста тоа нема никаква врска, едноставно до организмот е, некоја не ни осека дека ја кинат, некоја 3 дена плаче :) Со срека!

7. Blair15

Blair15 Активен член

Девојки, пред 2 недели пиев Норлево, и баш сега е периодот кога треба да ми дојде, ми тече како кафеаф исдедок,дали е тоа нормално и има ли место за паника?

8. Blair15

Blair15 Активен член

Дали тоа е менструација, или пак... ? Ве молам кажете ми

9. Pirana

Pirana Популарен член

Не би требало да е од апчето, ако имало нешто ќе прокрвареше одма.
    Најверојатно треба да добиеш, нема потреба од паника, уживај. :)

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Да треба да добиеш. Кафеавиот исцедок е всушност како најава дека ќе ти дојде менструацијата.

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Па најверојатно е од нехигиена и кожата му е премногу осетлива. Пред секој однос бидете малце похигиенски да не кажам одржувајте си ја хигиената. Ако продолжи така и понатака посетете лекар

12. 111ole111

111ole111 Активен член

znacit to e vo red ama jas nemozev da gi dvizam raceve 15 min bev v kocanetaa..........:worried::worried: mn se plasev ..;S::worried::worried:

13. Nela24

Nela24 Активен член

Имам проблем веке подолго време имам мн бело прање чуствувам доле печење и чешање подуеност во стомакот у болку некад во долниот дел се миев со камилица и ставав канестен бидејќи мислев дека е некоја обична инфекција меѓутоа не престанува.Синоќа имавме односи си дечко ми и имаше премногу бело прање водесто истекуваше исто како да имам добиено со бели ситни парченца низ него дали има некаква поврзаност со бременост ова или е некоја голема инфекција ?

14. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

ако користите заштита тогаш не е можно да си бремена
    но како што ова го опишуваш , изгледа како инфекција , подобро оди на гинеколог ке ти препише соодветна терапија , не на своја рака да земаш лекови :)

15. FreakyGirl

FreakyGirl Активен член

Додека да појдиш на гинеколог мачкај се со камилица.Затоа што е природна без никакви хемимкалии неможит да ти наштетит, а можит да ти помогнит.А требит да ти дојт сега или? :^)

16. Nela24

Nela24 Активен член

Па минатиот месец добив на 15ти што значи кај и да е зз 10 дена треба да добијам, иначе со дечко ми идеме мн време и не користиме заштита ама никогаш нема свршено во мене секогаш мн пазиме на тоа да е на време надвор и слично. А иначе синоќа ставив канестен ми помина чешањето.Башка и дека пред некој дне спиев непокриена на промаја ме боли све живо и кичма и стомак и рбет и глава па може и од јака настинка да е белото прање,едина секирација ми е што ме болат градите ама тоа најверојатно дека се плодни денови сеа и треба да добијам :)

17. Moni4ka19

Moni4ka19 Активен член

Девојки, треба да добијам на 15 - ти, со дечко ми имавме односи, се разбира заштитени и никогаш не сврши во мене, но многу ме стегаат и болат градите и ме болат јајниците. Стварно сум во паника, никогаш не ми беше вака. Ве молам за ваше мислење, од што може да ми е ова.. :/

18. la-chicka

la-chicka Популарен член

Eпа што си во паника? Се спрема телото за добивање :D никогаш до сега не ти биле осетливи градите пред добивање? И јаниците знаат да заболат де. Ако се било ко што пишуваш, не се секирај ;)

19. Moni4ka19

Moni4ka19 Активен член

Фала многу... :)

20. tea19

tea19 Активен член

Кафеавиот исцедок најчесто е показател за циста или низок прогестерон.. имаше така поголеми болки само во едниот јајник? најверојатно си имала циста која под притисок пред да ти дојде пукнала (и тоа не е ништо страшно)