Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Ама не се овие Гинекс Форте туку Гинекс 3 :) еве овие http://demo.smultimedia.com/fitofarm/MK ... aspx?lId=1

2. katalina

katalina Популарен член

За нив не знам да ти кажам,ама малце ми е чудно тоа да ставаш и сабајле оти во движење си и нема да ти се растопи убаво и ќе ти истече се надвор...

anastasijaki likes this.
  3. gerdanche

gerdanche Истакнат член

Јас ги имам користено Гинекс 3 и тоа во време на бременоста по препорака од гинеколог. Мене ми беа ефикасни, и точно е дека се ставаат и наутро и навечер. Шансите да истече вагиналетата секако се поголеми наутро, бидејќи се двизиме, но сепак ако ја ставите правилно и доволно длабоко, се случува само мал дел дал да истече и тоа по неколку саати од ставањето, а за тоа време таа веќе е во поголем дел растопена. :)

anastasijaki likes this.
  4. 111ole111

111ole111 Активен член

Pa normalno jas na 14 dobiv i to e normalno nisto ne e strasno ......doma site i sestri mi i majka mi 13 14 dobivme i to e normalno jas do 18 godini nemav redovna mi kasnese sekoj mesec na nekolku meseci dobivav ama mi rekoja uste ne ti e stabilizirana nisto ne e strasno sega ttaka pocna redovno da mi ide nekolku meseci samo ....uzivajte ima vreme za sepak malecka e uste 10 godini ..:D:D::D

5. Princess.Of.Weed

Princess.Of.Weed Активен член

хелоу феминки !
    фчера го имаф моето прво сексуално искуство и воопшто не прокрварив...дали тоа е во ред?искрено..многу чудно се чувствував кога видов дека не сум прокрварила...

6. sunfemina

sunfemina Популарен член

Не се грижи воопшто, не си ни прва ни последна. ;) Не мора воопшто да прокрвариш при првиот однос :) Нема правила за тоа, иако посилниот пол има увртено во глава дека баш секоја девојка треба да има крв, а во реалноста не е така :P

7. eva11

eva11 Популарен член

не не ништо страшно и јас не прокрварив а ми беше прв пат

8. Princess.Of.Weed

Princess.Of.Weed Активен член

фалаааа :))

9. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Вака феминки да ве прашам нешто ако некој го имал оваа искуство, на 20 минатиот месец ми беше менструацијата сега пред неколку дена се вратив од одмор а треба да ми дојде сега пак на 20 бидејки имам редовна менструација но се чуствувам многу чудно а уште 10 дена има до менструацијата градите ме болат, половини ме болат :^)

10. flowergarden

flowergarden Популарен член

Можно е промените да ти се поради промена на клима. Јас кога и да одам на одмор обавезно ми се пореметува циклусот.

11. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Па и јас предпоставувам дека е од тоа од промена на климата и се пораметува циклусот но мислев 10 дена , нели се многу за промена тебе ти се дешавало оваа вака ?

12. kravce

kravce Форумски идол

Ако ти дошло на 20ти претходниот месец, сега треба да ти дојде на 16ти следнава недела. 28дена од почетокот на претходната менструација. Не е страшно, симптомите ти се како за пред добивање, поинтензивни и порано можеби ради промената на клима, а и тој предел од телото секогаш е осетлив на многу бањање :) (мене после одмор секогаш првата менструација ми е поболна од вообичаеното)

13. Look

Look Истакнат член

Ми касни два дена. Односи не сум имала два месеци, но пред неколку дена се вратив од море. Би имало ли тоа некакво влијание или.......? Чудно ми е затоа што никогаш не ми каснело. :worried:

14. Pirana

Pirana Популарен член

Најверојатно ти е од промена на клима, како што кажа односи не си имала така да нема од што да се плашиш. И мене ми се случува, ништо страшно, а еве и над мене има неколку мислења за оваа тема. ;)

tessie and Look like this.
  15. Sunshine0

Sunshine0 Истакнат член

Имам мал проблем и ќе ве замолам доколку сте имале слично искуство да ми помогнете. Во последно време ме чеша аналниот отвор, редовно одржувам хигиена и пак истото. Премногу ми смета. Се е како што треба - освен чешањето. Се мислам да не ми е од тоа што пречесто носам танга да не ми се иритира местото? Исто така баш пред симтомите баш имавме неуспешен обид за анален секс и од тогаш не сме пробале пак.

16. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

можно е да е од тангите,ама мозе и да си фатила нешто од тој обид.или па да си го надразнила местото.не носи танга неколку недели и види дали ке се подобри .ако уште имаш мачнина оди на лекар ,да не испадне нешто сериозно

Sunshine0 likes this.
  17. flowergarden

flowergarden Популарен член

Можно е да е од тангата. Во принцип гледај да ја избегаваш затоа што од неа се фаќаат и вагинални инфекции. Носи ја само во специјални прилики :tmi: или кога е неопходно. Како што кажаа ако не се престане да те чеша, консултирај се со лекар.

Sunshine0 likes this.
  18. Marie.m

Marie.m Популарен член

Бубулица во вантрешниот дел на вагината и печење се симптоми за некоја СПБ, не мора да значи дека имаш ама штом си имала незаштитен однос со партнерот - има шанси. Подобро да идиш на гинеколог.

19. aleks26

aleks26 Истакнат член

може да е од сите овие работи што ти ги кажаа девојките а може и да имаш хемероиди внатрешни не гледаат вака ама доста преизвикуваат чешање види намачкај се со нешто да не ти помини и по секое одење во вц да се миес со вода само јас имав ваков проблем пред некое време ако не помине за некој ден убавезно посети си доктор.

20. Look

Look Истакнат член

А колку време би било нормално да касни? Навистина ме плашат тие бремености со менструација. :sweat: