земи си вагиналетки канестен 3 некаде 350 денари се и ставај ги сите 3 подобрување ке осетиш некаде после 2 вагиналета а после 3 ако имаш уште печење и чешање ке си земис некои на природна база јас ги користам понекогаш гинекс4 од невен и алое
јас те советувам да пробаш со чај од брусница да пиеш по 3-4 шољи на ден , неколку дена па ако не ти помине пробај со вагиналетите..
Не знаев дека да го поставам прашањето, па решив тука. Видов на гаќичките црвено-кафеав исцедок. Последен пат ми дојде на 26 јули, ама секогаш ми доаѓа на месец и пол. До што е? Никогаш не ми се појавило вака претходно. Се исплашив ептен.
Здраво, имам еден проблем кога имам односи со дечко ми ме боли левата страна од стомакот значи кај што стои раката тој дел надоле од градите до половината и тоа силни болки вака кога седам легам стојам не ме боли ни малку.Што би можело да биде?
Дали ви се случило некому, после секс да ве боли глава? во последно време откако ќе свршам јас наместо да уживам чувствувам некоја тапа болка во глава и ми се губи филингот од вечерта ,
пред 3 дена имав секс за прв пат во мојот живот. и од тогаш секој ден кога ќе се избришам доле после одење во веце гледам дека имам уште крв.. не е многу, ама секогаш има по малце. малце сум загрижена, и незнам што да правам, незнам дали е тоа нормално? или пак можеби ми е повреден хименот? ве молам за совет
многу се срамам но ми треба помош Фактот дека имам само 15 години е срамниот дел, но навистина ми треба помош бидејки сум многу уплашена. Вчера за прв пат имав односи со дечко ми и денес цел ден ме боли и чеше вагиналниот отвор. Немам ни крв ни ништо чудно при мокрење, но ме боли... дали е тоа нормално?
Хименот секако ти е повреден т.е. скинат и тоа си е нормално. А за крвта, па јас имав малку крв и на денот од односот, и следниот ден, а после тоа престана. Штом е малку мислам дека не е страшно, би требало да ти престане деновиве. Инаку можно е и вториот пат да имаш крв, секако помалку од првиот.
Здраво... пред 1 недела имав секс со дечко ми и тоа за прв пат.... па бидејќи ми е прв пат не сум баш искусна во тие работи... сексот беше со кондом... после тоа 2-3 дена ме болеше стомакот... и денес забележав жолтеникава течност... дали има некаков ризик..? ви се има случено ли и на вас тоа..? од што може да биде тоа после 1 недела.. и дали е моно да сум бремена... ве молам помагајте..
бременане си ама некоја инфекција маш закачено сигурно посети сигинеколог или земи си несто вагиналетки на приватно без рецепт од аптека
Па имав и втор пат и имаше крв ама помалце. а дали е нормално да ми искача како некој кожички кремасти во вид на течност? Изгледа тоа нешто во вид на прање ама со кремаста боја, дали можеби тоа се остатоците од хименот? Иначе имам секс со кондом, само првиот пат имаше допир помеѓу двата полови органи пред да стави кондом. Дали од тоа би можело да се фати инфекција? Ма да јас и дечко ми бевме и двајцата невини и он немал со никој до сега никаков вид на сексулни односи така да по моја логика не би требало да има некаква инфекција :/
Па не верувам дека е инфекција, сепак однос без кондом немало, т.е. тој без кондом воопшто не пенетрирал во тебе или? Ако е така не би требало да има нешто, ама не мора да значи, затоа што може и без однос да фатиш инфекција, од многу работи... А за првото прашање стварно незнам што да ти кажам, мислам дека остатоци од хименот не се, поверојатно ми е да е бело прање помешано со крв, незнам... Во врска со ова подобро консултирај се со гинеколог.
Е па и тука можиш да поставиш прашање......форумот и онака е анонимен Ако сакаш тогаш пиши порака.......еве мене на пр
а дајте мислење и јас имам дечко сакав да ми биде на убав начин првиот пат али он проба со прст и имав малце крв и после 4 дена добив не знам што е работава дали сум уште девица или не ....помогнете ми :!!!!