Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    незнам, ама после тоа вечерва, не е важно ништо друго! си поминав неверојатно...........не можам да опишам!!!

2. shalala

shalala Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Ширење на вагината

дали вагината се проширува со тек на време ако си сексуално активна? дали тоа е возможно ако си останала бремена(да се прошири во следните неколку дена)?
    и само уште едно прашање..кога започнуваат симтомите на бременост? :| :worried: :^) :?:
    фала.

3. kikiki

kikiki Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Нова сум на форумов и искрено незнам како да објаснам... Се гледам со едно машко скоро 2 месеци што многу ми се свиѓа. Всушност на почетокот бевме во врска околу 2 недели меѓутоа врската се заврши поради тоа што тој пред мене имал некоја друга девојка што се гледал само привремено кога ќе излези шанса, па така излезе и дури бевме во врска. Не сакал да ме изневери и ми кажа дека не сака повеќе врска. И потоа така почнавме и со мене па еве 2 месеци... Многу ми е убаво со него и мислам дека почнувам да чувствувам нешто повеќе од свиѓање. Кога сме заедно возбудени сме многу и двајцата но досега сме немале односи. За тоа и сакав да побарам помош од вас... Дали е во ред да имам односи со него иако не ми е дечко оти мислам дека нема уште долго да можам да се контролирам и да го спречувам во најубавото. Не сум го оставила ни со рака да ме допри ама потајно сакам. Нема да ми биди прв сум имала досега односи со бившиот дечко со кој врската ми траеше една ипол година. Што да правам ве молам кажете. Многу ми се свиѓа ама ми е страв да не сака само да ме искористи :(

4. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Според мене мислам дека самата треба да си процениш дали да имаш односи со типот и дали тој има или нема намера да те искористи...уште ти е рано да навлегуваш во нешто повеќе со него, затоа што може и да испадне дека типот сакал само да те легне, па потоа да не постоиш веќе за него...мој совет е да не брзаш, јас лично не би имала односи со некој кој не ми е дечко ...а ако после тоа испадне дека тој само сакал да те легне верувај дека ќе се чувствуваш искористена...

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Несака врска а сака секс. Епа нема :devil: Тоа ти е мој совет. Инаку ке се каеш
    Да бев јас сега со овој мозок на твои години (прочитав 19) имаше да го шутнам да незнае каде се наоѓа а не да ми оди ваму-таму, малку кај една малку кај друга.
    Можда сум строга, ама само така треба, мора прво самата себе да се почитуваш и сакаш ако сакаш и другите да те почитуваат.
    :*

На Kardashian555 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Е зошто бе, немала одамна односи нормално е да има потреба од тоа. Направи си го меракот па батали го :D Да видат машките како е женските дс ги откачат после секс :lol:

7. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    А ти дарки така ли правиш???
    Ако и било до секс нема толку да се мисли и да бара мислење

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Леле прашањево ама ми го постави ко да откривме незнам што.
    90% го прават ова! Јас не, имам дечко и не мрдам настрана. Ако има потреби нека си ги задоволи, што да не ? Ко да е пишано правило сексот да се случува кога си заљубен или во врска. Јес да е поубаво кога ќе ти се случи со саканиот, но кога нема некој сакан во моментот нека си ги задоволи потребите. Јас не го сфаќам ова како којзнае што. Сексот си е обострано задоволство. Не значи дека само мажите смеат да го имаат кога не се во врска.

9. shalala

shalala Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    ве молам за одговооооор :sweat: ;(

10. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Очигледно си премногу млада и недоволно едуцирана за сексот.Кратко и јасно ВАГИНАТА НЕ СЕ ШИРИ ОД СЕКС! симптоми на бременост обично се јавуваат првата недела кога ќе почне да ти доцни менструацијата, но НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ И ДЕКА ЌЕ ГИ ИМАШ.Симптомите на бременост може и воопшто да не се манифестираатСо бременоста се прави промена на репродуктивните органи но не во неколку дена од бременост.

11. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    да но ако си ги задоволува потребите со секој што ќе посака?Таа потреба е континуирана не е сега ја имам после ја немам.Јас имам една другарка која се муваше со еден тип и му даде уште првата или втората вечер и само и се јавуваше за секс ништо повеќе.Потоа пак почна да се гледа со бившиот па ајде со него така каде и е крајот може има и некој друг за кој ние не ни знаеме али сепак некои работи не одат така како што ние замислуваме.Поинакви се да ги кажиш но сосем поинакви да ги направиш!

12. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Не се шири.
    Симптоните започнуваат одкако ти доцни менструацијата. Различни се, зависи...на некого му се гади па повраќа-утринска мачнина, на некого му сметаат некои мириси затоа што сетилото за мирис е појачано, ти се зголемува апетитот. Зависи кај кој како. Ако ти доцни, после 10 дена направи си тест за бременост или оди на гинеколог за да видиш што се случува.

13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Браво за ова. :y: Не знам околу што се крева толкава фама. Девојката и онака не е невина, а си има потреби. Да речеме хипотетички сме сите сингл, и нормално си имаме потреба за секс, а на повидок нема ниту д од дечко, ниту врска, ниту ништо. Треба сега да чекаме да се случи чудо? Може да се остари чекајќи. :D Секс е, не е квантна физика, аман...

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Епа тоа е балканското во нас, затоа се крева толкава фама. Јас, кога би немала дечко а би имала потреби и има потенцијален кандидат за тоа, би си го направила меракот. Смо мажите ли смеат и кога не се во врска да го прават тоа ? Што на нас пајажина треба да ни фаќа ? Бре мајката. Затоа ги мразам тие дискриминации полови. За девојките е срамота за машките не е. Е не биѓава.

15. kikiki

kikiki Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Фала девојки многу што одвоивте малку време за мене и ме пососветувавте. Мислам дека ќе одложувам додека можам ама тоа мислам дека нема да биди уште долго... Фала уште еднаш... Поздрав... :)

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Да не цитирам цели постови и да не се повторувам, само ќе кажам дека се согалсувам со Дарки и Трендафилка :)

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    воопшто не е штетво битно е само добро дасе загрееш пред да влезеш, јас сум имла и во када, и под туш, и во море и не ми е ништо. најдобро во море никојне знае што правиш :lol:

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    јас првпат слушам да е штетно во вода,не ми е јасно ни зашто би било :^)

19. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Па вака,нели водата во езерата,морето и не е баш најчиста,има бактерии,песок едно друго......и тоа може се да навлезе во нас.не знам можеби се глупирам,но ете кажете некое мислење :tmi:

20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Па водата и вака и така навлегува во тебе...нели си приметила? Која е разликата ако имаш секс :)
    Така да...уживај и пливај :P