Сакам да прашам за спермата ... дали секогаш кога свршува треба да "прска" или па може полесно да протече од пенисот -како што ми се случи последниов пат, а највеќе ме збуни тоа што во спермата имаше некоја течност прозирна како вода
se resiv...bi imala seks ama u poslednite denovi.....inace me predomisli za ova so kondomov....def so nego oti infekcii...za moment zaboraiv na niv fala vi mn na site za inf, dosta korisni se ))
ништо не се деси , све беше ок но тоа што го заприметив чудно ми падна па ај си реков дане знае некој....али сепак фала
nemora da prska, moze taka lesno da protece...a okolu toa so bojata...nemora da e bela sekogas moze taka da e kako prozirna...seto toa zavisi od koncentracijata na spermata...znam deka ako pr da receme ste imale seks sega i po nekoj saat pak mozno e da e takava prozirna oti toj ednas se istrosil i skoro site spermatozoidi se isfrlile i sega vtorata moze da e pomalce koncentrirana
имаме редовно секс скоро секој ден но 24 часа пред овој однос сме немале тој често е уморен од работа последниве денови па дали е можно некако тоа да влијае....
epa ete ti go odg kako fizickata taka i psihickata sostojba si go pravi svoeto...spored mene nema zosto da se sekirash...no ako ova se povtori nekolku pati reci mu da ide da lekar da proveri za sekoj slucaj iako mislam deka nema sega zosto da se sekirash...moj sovet neka se naspie ubavo neka se odmori i neka konzumira hrana so dosta vitamini i se ke bide u red )
Мојот проблем е следен.. Дечко ми настојува да имаме анален секс, но јас никако да се решам, едноставно не сакам. Некогаш сакам, но се предомислам, но понатаму би сакала да имам, мислам дека не сум спремна за тоа. Дали е чудно моето однесување незнам. Тоа е ново за мене и несакам нешто да излезе погрешно доколку би имала.
Атена и јас се мислам околу оваа работа. Како што ги читав сите горенаведени постови, дојдов до заклучок дека за да дојде до анален секс треба да се има многу силна желба од двајцата партнери. Мене дечкоми ми го има истово спомнато, но само доколку и јас изразам желба. Јас се мислам, ама како што тргнало многууу долго време мислам Можеби оваа поза на машките им дава најголемо задоволство и чувство на доминација, ама кај нас жените тоа резултира со болка
Не ти е чудно однесувањето. Ако не ти се сака, немаш желба, не пробувај. Јас со маж ми одев 7 години, тој нон стоп збореше за анален, да пробаме па да пробаме. Јас му велев денес утре, па дури и на шала дека кога ќе останам трудна Еве и ден денес сме немале и тој престана да настојува.
Така е кога човек не е спремен не е. Не дека ме напнува ама еден период нон стоп ми зборуваше за тоа, престане па пак му текне. Кога ќе се почуствувам спремна би имала, сега за сега не.
Здраво феминкиии. Ете сум јас повторно загрижена Сакам да ве прашам дали треба да ме плаши појавата на вагинален исцедок во не толку мали количини после секс? Мислам дека вчера се исцедив откако си дојдов од кај дечко ми Благодарам, имајте убав ден
Знам дека ќе ви звучи смешно но сепак.....морам да прашам Ме интересира колкави се шансите да се забремени доколку се има заштитен секс ( со кондом ) и да се свршува надвор?
нема потреба а и тие плодни неплодни денови не се баш сигурни бидејќи мојата стрина остана бремена во неплодни денови демек и сеа покрај дете од 2 год ќе чува уште едно кое ќе се роди за 7 месеци
јас се цедам скоро секој ден ..лелелее како се нервирам значи неможам веке да поднесам се миев и со камилица све пробав, на гинеколог не бев и не планирам за брзо...н стварно веке на нерва ми гази ми смета..што да направам?