Zdravo ... imam edno prasanje do vas ako moze nekoj da mi pomogne ... so decko mi imavme analen seks (a vaginalen ne sum imala do sega)... pa dodeka imavme analen nesto kako da mi potece.. decko mi duri posle toa svrsi,no se razbira ne vo mene ... pa ne mi e jasno sto moze da bide toa taka sto me namokrilo t.e sto mi potece ???
Lelel neznam zosto no mnogu mi e strav citav i na crnobelo deka nemalo vrska sto ne e skinat himenot ... mozelo da zabremenis @@ ... ve molam pak za nekoj sovet svarno sum mn ocajna ...
Не е погрешно тоа што си го прочитала. Шансите се мали, ама сепак постојат затоа што можно е спермата да се слее во вагиналниот отвор. И покрај тоа што сеуште не е скинат хименот, не значи дека тој е заштита од бременост и инфекции бидејќи има мал отвор. Затоа најпаметно е да користите кондом без разлика каков секс имате. Ако сега не свршил во тебе не паничи, скоро и да нема шанси да си бремена ама пазете за понатаму.
lelle ne spiev sinoka ... mn se plasam ... a da inaku ne svrsi vo mene samo od predsemenata tecnost malku moze da mi potece ...
Женски, дечко ми е цел исфрлан на интимата, значи не на пенисот, туку околу, и МНОГУ го чеша и местото му е црвено. Се има избричено, само не во скоро време мислам...може да е инфекција некоја? Што да става, каква крема или маст?
Истово му се има случено и на мојов, му се иритира од бричење, он ставаше бекутан бебешкана пудра за брзо време му помина
Прво - браво за храброста прв па и анален ..обично сите одат прво на вагинален па ехехехе после долгооо време се одлучуваат за анален. Додека од друга страна - нема шанса да си бремена ако си имала анален секс па дури и ако свршил таму внатре.
Девојки имам еден проблем Местото на влезот на вагината, (помнеѓу вагината и анусот) ми е отечено како набабрено. Е сега сакам да ве прашам дали ви се има случено несшто вакво и од што може да ми е
Devojki mn losoo se osecam mi se gade snagata mii se trese i od vreme na vreme mi studii ... mn se plasam ... se mi e umot vo toa da ne sum bremenaa ve molam pomos ... odnos imav pred 2 dena (malku po intimna informacija no ...) belki odma ne se ostanuva taka bremena ... ne sum mn upatena ve molam pomoss !!!
Може да останеш бремена, ако не сте користеле заштита. И не може туку така да ти каже некој бремена си или не си. Кога веќе праша барем да кажеше нешто повеќе дали сте користеле заштита или не... А тие симптоми може да ти се и од нешто друго, пример вирус или слично...
imavme analen vaginalen ne sum imala do sega ... ne svrsi vo mene no se plasam da ne moze od predsemenata tecnost ...nekoi velat deka ima sansi so analen da se ostane bremena ... demek toa ke mozelo da si go najde patot nesto nez soo ... tamu ... pa mi e strav nesto od predsementa tecnost da ne se slucii ...
Нека одат да се утепат тие што го кажале ова. Нема шанси да останеш бремена ако си имала анален, па дури и да свршил во тебе.
starbucks а што ако спермата се слее во вагиналниот отвор од аналниот? и тогаш нема шанси? не би рекла.. Еве како може... 5. Аналниот секс не може да предизвика бременост Да, навистина самиот анален секс не може да предизвика бременост. Но, по завршувањето на односот, можно е спермата да го пронајде својот пат до вагината. Поради тоа што анусот и вагиналниот отвор се многу блиску, може да дојде до протекување на спермата од анусот во вагината и да се оплоди јајце клетка. Шансите за забременување на таков начин се многу мали, но сепак, не може да се каже дека не постојат. http://www.femina.mk/љубов-и-секс/секс/митови-за-аналниот-секс
Има, да. Ама, да дојде течноста од дебелото црево во јајниците, односно да си го најде патот како таа што вика, нема шанси.
Драга Ангелче. Проста биологија. Отвори една интернет страница со анатомија на женското тело и ќе ти стане јасно каде е утробата на жената (каде си нанка бебето), преку кој отвор се стигнува таму и во кои случаи може да настане бебенцето. Прекини да слушаш секакви муабети, земи лично побарај си книги кои ќе ти помогнат да разбереш. Честитам што сеуште си невина, а сепак си сексуално активна, па стигна да прашаш дури и дали си бремена. Невина сум јас во паметов изгледа.