Прв пат пишувам на форумов во општо ама морав да го направам тоа. Не е тајна дека денеска скоро сите мастурбираат,па не бев покуса во врска со тоа,но имам еден проблем или незнам како да го наречам....Кога го правам тоа,или сум при крај,клиторисот ми се здрвува ептен и во исто време и тој ми добива на волумен и ми се зголемува до завидно ниво.буквално како кикирика :\ Па ако може некој да ми каже дали тоа е нормално или не
Девојки забележав дека на интимниот дел ми се појавија како мали брунчиња. Но, како да се полни со некоја водичка, оти бојата им е темна некоја црвена. Едното го стиснав на препонот што беше. Многу тешко пукна...потече некоја течност и крв. Имам околу десетина такви...не знам што да правам. Да не се поткожни влакна што прават проблеми? А сега веќе треба да одам на депилација. Срам ми е како ќе одам со овие брунчиња. Да посетам гинеколог? Што ќе ме советувате вие? Сте се сретнале некогаш со нешто вакво? Почнав веќе да се загрижувам...
Незнам дали станува збор за истите,но и јас имам некои мене пред 6 години кај препоната ми излезе едно како мозолче поткожно во големина на смајли цврсто на допир и ептен болеше кога ке го буцнев,а камоли да фатам и да стегам.Како што кажуваш боја имаше темно црвена дури ко модро.После 3 дена како што зрееше се наголемуваше и се додека само не прсна од него излезе малу крв малу гној и некоја течност и ми се отвори како дупче и два три дена се цистеше и затвори,но ми остана лузна и од тој ден до ден денес ми излагаат околу препоните на различни места.Јас ги мачкам со црна маст додека да созреат а после со 3 постотен хидроген и кантарион и за побрзо време се тргнуваат.Се надевам дека не се работи за истите бидејки се многу напорни.
^Моја другарка имаше ако не ова,нешто слично на ова,поткожни,од една мала,брзо и се размножија и енормни станаа,ги стискаше,па одново и се појавуваа,маки виде ама и се појавуваа само на препони.Грешка и беше што на старт не отиде на гинеколог,туку прво сама ги третираше,ги стискаше и си ја закомплицира работата и дури потоа отиде на гинеколог.Мој совет-оди на преглед и што поскоро отстрани ги за да не се зголемат и рашират.
Здраво Имам 18години и сакам да ве прашам нешто. Немам читано ниш на инетрнет за секс и такви работи,не сум запознаена во врска со тоа. Имавме мал петинг со дечко ми голи он беше со кондом. Потоа јас му го издркав и зврши во кондом и немав никаков допир со спермата. Јас сеуште сум немала ни секс и не сум скината. Дали можно да бидам бремена? Сакам да прашам исто така дали ако не си скината можеш некако да забремениш? Знам многу е глупо прашањево но ми касни и цело време мислам на тоа...но ве молам помогнете ми...фала ви однапред
АКО СВРШИЛ ВО КОНДОМОТ НЕМА НИКАКВИ ШАНСИ ДА СИ БРЕМЕНА ЗА ДА ЗНАЕШ ДРУГ ПАТ ИНФОРМИРАЈ СЕ ПРЕД ДА НАПРАВИШ НЕШТО
Не си скината,свршил во кондом и си немала никаква врска со спермата. Нема никакви шанси да си бремена.
Едно прашање од мене, зошто сте трошеле кондомите за џабе? И не ми е јасно какона 18 години може да не знаеш ништо во врска со сексот, посебно денес кога толку многу информации ни се на дофат.
Да, се размножуваат. Од кога го стиснав првото и се размножија. И постојано растат. Оф што ме снајде... А тебе од кога ќе ти поминат, за колку време пак нови ти излегуваат? Си била на гинеколог?
Истото е и кај мене. Ќе отидам на гинеколог. Утре ќе закажам депилација, да се средам прво. На твојата другарка и поминаа ли кога посети гинеколог?
И поминаа,само одеше 2 месеца секоја недела бидејќи ептен и се зголеми,неможеше фармерки да носи,ја болеше,ама се тоа се случи бидејќи зема на своја рака да ги лечи.Оди си утре,ако ти ги изгорат на време,ќе немаш гајле.Знам дека и дадоа и маст да се мачка,за да не и се појавуваат и шират.
Јас сум само уплашена...Не сум читала затоа што не ме ни интересирало такво нешто... Но одамна почнав да читам...но ми беа потребни мислења ваши...Ви благодарам
Помислив и јас на поткожни. Но, нема влакненце во брунчето. Сум имала некои малечки поткожни досега, ама од него излегуваше влакненце. А овдека не. Излегува некоја течност и крв. Оваа недела една моја пријателка беше на операција од поткожно влакно. И направило голем проблем. Па ќе почекам да се опорави и да отидам до кај неа...да разговараме, дами каже за што точно станува збор кај неа...
Епа не може да не те интересира, ќе мора да се интересираш и образуваш. Од една страна тоа е работа на родителите, да те воведат и да ти објаснат уште многу порано пред да наполниш 18, ама за жал сексот кај нас се уште е по малку табу тема (секоја чест на исклучоците). Ако планираш да се впуштиш во било какви полови односи најдобро прво информирај си се, не за друго, да не си создаваш нервози за џабе.
Помислив и јас на поткожни. Но, нема влакненце во брунчето. Сум имала некои малечки поткожни досега, ама од него излегуваше влакненце. А овдека не. Излегува некоја течност и крв. Оваа недела една моја пријателка беше на операција од поткожно влакно. И направило голем проблем. Па ќе почекам да се опорави и да отидам до кај неа...да разговараме, дами каже за што точно станува збор кај неа...[/quote] Немој да чекаш,оди си утре на лекар,подобро на време да го средиш,не се потпирај на туѓи искуства,не е играчка работава.