ако има нешто сигурно тестот ке покаже али јас искрено мислам дека неа ништо што би те плашело така да не се замарај нели си добила циклус али за да си спиеш мирно направи си еден тест мада што резултатот ке биде негативен
Знам дека нема ништо но да спијам мирно едно а друго, имам пишано на форумов на другарка се и беше најнормално во циклусот и на крај дозна дека е 7 месец си викам ај да не ме бие некој малер и мене
Devojki kako stoite so mesecniot ciklus vo smisla dali tocno vi doagja ili razlicno??? mene sekoj mesec mi e razlicno, i normalno mi trae 5 dena.... Dali e normalno ili???
Devojkii se konsultirav so vas ednas no eve me pak ...imav analen so decko mi na 9 septemvri,sum nemala vaginalen do sega ... pa me faka straf dali moze da sum bremena od predsemenata tecnost nesto da ne se sliznalo vo vaginata ... a toj ne svrsi vo mene ...(i koga bi bilo preporaclivo da napravam test za bremenost) VE MOLAM PISETE !!!
како прво за да останеш бремена треба да си скината како второ дете не се прави лесно а и од пред семена течност се случува на 1 во 1000 така да немаш потреба од тест но ако сакаш направи го се прави 14 дена после односот
Да бремена си Ја знаеш таа народната поговорка: Колку е среќен, ксметлија абе во г*з ќе да е правен. Радувај се,твоето бебе ќе е многу среќно Дајте стварно образувајте се малку пред да стапите во сексуални односи, ако ништо друго сте требало да обрните внимание на часовите по биологија. Ако се тресите после секој однос, особено ако прашувате вакви глупави прашања, не сте ни спремни за односи.
Девојки требаше овој викенд да одам кај дечко ми и да си поминеме убаво , сега одам во вц и гледам ми дошло... Ако ми е трет ден од менструацијата и ако имам секс дали има опасност од бактерии и слично, затоа што читав дека тогаш не е пожелно да се има односи... инаку секогаш имаме со кондом ???
Денес земав канестен вагиналети, ама добив. Чим ми заврши мензисот одма можe да почнам да ги користам така?
Мене докторот ми рече, 7 дена после завршување на мензис е најдобро за земање! Почекај, организмот уште не е исчистен од мензисот...не мора одма, стрпи се некој ден
Луѓе од што може доле да ми потече крв, мислам не ми е првпат да иам односи со дечко ми нешто од тоа може да е ? Или не дај боже бременост ? малце ме фати паника -.- .. Неам добиено, тек др месец..
Денес за време на сексот осетив голема болка што не ми се десило до сега воопшто.А две години има кога прв пат имав секс.Неможев да издржам на еднаш почна да ме боли и стомак и долниет дел од стомакот.Како причина на што може да ми се деси ова??
Ти тече како да имаш добиено или само малку ти потекло? Ако ти било само малку можно е ако сте имале груб секс да ти се деси тоа . А ако уште ти тече, а не треба да добиеш иди си на гинеколот (ако можеш).
На дечко ми поодамна веќе ( пред 2-3 недели му се јави поткожно мозолче во близина на главата на пенисот, на кожичката и имајте во предвид дека не е обрежан, значи не е на самата глава, кон врвот е но на кожичката. Само едно. Имаше околу него на почеток мало црвенило кое се повлече и сега на допир се чувствува како малечка грутка во форма на топче. Вели дека му се случувало и порано и дека поминувало. Предходно го болеше, посебно при орален секс, сега не. Што би можело да биде ?! Дали е опасно ?! Мислите дека е некој симптом на СПБ ? Оти јас некако не му верувам во 4 години како сме заедно не се случило вакво нешто.
Не мора да значи дека е опасно , но нека си посети уролог (или дерматовенеролог) обавезно.Нека си оди на матичен ке му дадат упатче.А не е лошо и ти на гинеколог да си направиш микробиолошки тестови, за секој случај
zosto nemozam da izdrzam ? poveke od 1 minuta nemozam .. na deckomi mu e ubavo a jas nemozam i sakam da prekineme ?