aj da ve prasam sea jasno mi e deka ne mozam da bidam bremena od oralen sex ustvari samo toa sum imala ali imav bas vo najplodnite denovi od togas pocnav da se zdebeluvam a i mi kasni nekolku dena mnogu glupavo od moja strana so prasanjevo ali se plasam ne znam zaso mozebi ne sum dovolno informirana i pokraj toa sto mi e jasno deka ne mozam da bidam bremena....sto mislite vie
Се зезаш нели? Нема баш никакви шанси да забремениш од орален секс... Сперматозоидите мора да стигнат до јајце клетката за да ја оплодат а преку уста тешко да стигнат до таму...
Нема никаква шанса...не се секирај за џабе... мислиш дека си здебелан затоа што мислиш на тоа... и сега потсвесно ти касни. Значи неможеш да затрудниш од таков вид на секс.
На многу сајтови сум прочитала дека со стимулација на простата кај машките се доживува врв на оргазмот. Знам дека простата може да се стимулира преку аналниот отвор, но како поточно?
а тестот неможе да се направи по 7-8 дена од незаштитениот секс? зашто една аптекарка така рече.и уште едно прашање: градите кога почнуваат да растат?одма?
Најпрво се лиже аналниот отвор (по желба) и потоа полека со нежни, кружни движења се внесува прстот или некоја секс-играчка во неговиот анален отвор. Пробај истовремено орално да го задоволуваш за да збесни.
И јас не сакав, но кога пробав и ја видов неговата реакција... Сепак, ова не можеш да го направиш со било кој, мора да бидете поблиски.
Хахахах Душице бре ме изнасмеа Што знам, некако аналниот отвор не ми е баш... Ај може во иднина ќе не пукне нешто.
на времето кога користев а и сеа кога знаемеда стајме по некој секогаш завршувале кај комшијата во канта мислам и во било која кантас замотан во хартија кој знае што е сигурно нема да го надувам и фрлам било каде
ги ставаме во хартија и после во канта. Само еднаш се случи да го оставиме некаде во соба и сестра ми да го најде
Исто . еднаш не искористивме , се заебаваше он нешто со кондомот , се скина и парче летна на полица кај мене и мајка ми го најде
Никој не ти одговара затоа што си почнала со една тема и се префрлаш на нешто друго. Тестот направи го кога сакаш.Имаш секакви тестови, некои се прават кога ќе почне да ти доцни со прва мокрача а некои и пред да добиеш во било кое време