Како што рекоа другите измивај се со камилица. Носи исклучиво памучни гаќички некој период. Можеш и да купи канестен маст за надворешна употреба, одма поминува од него.
Веќе цел месец имам многу бел секрет. Ова ми се случува на периоди... некогаш имам,некогаш не.Односи сум немала повеќе од месец дена. Дали некој има некој совет како се спречува ова...или па е нормално вака да е... Фала ви однапред.
би сакал да прашам дали ако вагинита е поширока машкото нема да може да сврши? дали широчината има големо влијание при задоволување на машкото? Фала однапред.
колку и дае широка вагината сепак е еластична мислам дека нема никакво влианије широчината на вагината при задоволувајњето. еее сега зависи колку тије танаок акотије танок колку прст секако дека има влианије
Мене ми се случило тоа, 2-3 пати крварев после сексуален однос . Нормално бев на гинеколог (тогаш останав и бремена) и ми беше откриена раничка па таа крварела. Значи не зборувам за обилно крварење туку така една - две капки. Јас мислам дека веднаш треба да посетиш гинеколог.
дали е можно пр 6-8 меси да не сум сексуално активна,дали тогаш е можно да се затворам? Ке има тогаш малу крв или?
Како мислиш да се затвориш? Мислиш да ти зарасне хименот или нешто такво? Не е можно! И нема да има крв, без разлика колку време не си била сексуално активна.
Девојки ми се појави еден вид на меурче во дел на препони. Прво помислив дека е мозолче ама не е Сабајле пробав да го стиснам, потече малку крв и сеа многу боли на допир Што може да е? Дали е опасно?
сакаш да прашаш доколку 6-8 месеци немаш односи дали после тоа кога че имаш ке ти тече крв не секако дека не кога веќе еднаш си скината неможе по втор пат
Хмм... не се плаши . Мене ми се имаат појавувано такви некој болни меурчиња како акни сум ги стискала и ме болеле многу време.Додуша на тоа место не може да ти изникне нешто страшно . За да си бидеш мирна ако за 2-3 дена не ти помине оди на лекар ..
да оти со првиот тоа го направив насилно а неможи пред да ми дојди да имам однос и тогаш мислам би требало а има крв. Помош ве моламмм
Деликатна ситуација..но ако имаш однос пред да добиеш нема да има крв, ако има тоа значи дека веќе си добила само уште не ти пробило на почетокот.
И да ти стече крв вториот пат (да не си скината така како што треба), мислам дека пак се познава дека не си доксината... А има можност да ти стече крв ако не си скината како што треба...
скината сум како што трeба тоа ми го имашe направeно нeколку пати и јас кутeв само и плачeв, по толку врeмe му кажав на моитe сакавмe да го пријавимe ама кe сe разбeрeшe насeкадe.Нeматe појма колку плачам сeуштe, тоа мн ми значи, ми сe упропасти животот
Можно е малку да се затвориш и при односот да те боли али болката е минимална и брзо поминува...за крв мислам дека не би требало да има...не е премногу долг период 6-8 месеци.