Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. samojed

samojed Истакнат член

Имам 1 проблем кеве молам за совет вечерва имав анален секс без заштита бидејки имав добиено менструација и неможевме вагинално он сврши внатре анално ама моментално несе избришав не носев марамчиња и сега осекам како внатре во аналниот отвор нешто да ми стои непријатно чуство имам и плус се плашам од тоа дека може дел од спермата дасе спишти надоле накај вагиналниот отвор кога стасав дома имаче малку сперма на гакичките што потекло незнам дали има шанси за бременост кеве молам за совет

2. sesilija

sesilija Популарен член

Прво, очигледно немаш 24 години, второ- ХИГИЕНА ДЕВОЈЧЕ.
    Можам да замислам каков бил тој анален секс, при твојата состојба со менструација, а при тоа не си имала барем марамчиња.

Непријатното чувство ќе го решиш кога ќе седнеш на вц шолјата и ќе дадеш напор, исто како при вршење нужда и спермата ќе падне.
    Потоа земи истуширај се и облечи си други гаќи ;) .
    И твојот проблем за вечерва ќе биде решен.

За друг пат прво едуцирај се за сексот, посебно пак за аналниот кој е многу специфичен, и секако носи си марамчиња барем.

SuNsHiNe989 and sunfemina like this.
  3. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Леле до кога со лагиве зарем немате попаметна работа туку си пишувате што ќе ви текне а некој губи време да го прочита вашиот пост и да ве советува. Дај прекини!

4. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

а зошто си дозволувала да ти прави некој нешто што ти не сакаш?
    Еј немој да ми измислуваш претходно имаш пишано дека си во СКОРО 4 годишна врска дека се ти е супер, дека планирате да се земете , а тука прашуваш за некој си нов дечко со кој си месец дена па односи па ова па она...алоооо 17 години имаш опамети се со време. ццццц сега мафташ со вакви безвезни работи. срамота е ова.
    ако навистина имаш проблем побарај совет, но немој да се служиш со лажговантски и преварантски работи

5. beautiful.lady

beautiful.lady Активен член

луге сакам да имам секс со дечко ми ама незнам ништо кажете со треба да правам како да се однесувам

6. sunfemina

sunfemina Популарен член

Прво преиспитај се уште еднаш дали навистина сакаш, а посебни подготовки за тоа не ти требаат само опушти се и уживај макар и да не е многу успешно од прв пат.

7. beautiful.lady

da sekako deka sakam ama nisto neznam od toj seks

8. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

убаво прочитај за тоа, имаш на различни веб страни, информирај се... ќе ти користи

9. beautiful.lady

mozesh da mi dadesh nekoj :)

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Само рашири нозе :|

11. beautiful.lady

12. sunfemina

sunfemina Популарен член

A сигурна си дека имаш 27 години? Мислам дека според прашањата и однесувањето не си спремна за таков чекор.

13. beautiful.lady

mozesh da mi dadesh linkovi od nekoj веб страни :)

14. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

http://doktori.mk/element/view/4d8f9302da175/koga-i-kako-vo-prviot-seksualen-odnos
    http://www.fakulteti.mk/news/12-07-05/v ... ntakt.aspx
    Само прашај го другарчето Гугл и тој се ќе ти каже. :D

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Е небееее ќе гледаш порниќи :?:

16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Дај не го паничи девојчето каков бениген израсток какви бакрачи, ти ко девојкана која ја преплаши една дека има карцином а таа сирота некоја инфекција закачила. Можно е да е поткожно влакно, некаква бубуличка, мене ми се појави и тоа баш на вагиналниот отвор и многу ме болеше, отидов на лекар ми ја дупна со стерилна игла и ми ја истиска, ми ја исчисти со хидроген и ми стави бетадине. Немој сама да ја чепкаш, чисто за да не ја инфицираш повеќе и не мисли многу на неа, сама од себе ќе помине ако не друго, биди си спокојна ;)

17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ти ако имаш 27 ја иам 250 не 25, дај не зезај. Прво навистина размисли бидејќи со понашањево не изгледаш ко зрела, размисли дали е тој вистинскиот за да не плачеш после, а најдобра информација ќе добиеш од гинекологот твој или од интернет, мада немој многу да се осврнуваш на интернет и слично бидејќи се пишуваат секакви глупости и после цацко е крив.

18. littleflower

littleflower Популарен член

Што значи тоа да си “тесна„ (во однос на ва*ината)? Дали со почести односи се „проширува“ отворот, се опушта, и болката се намалува?

19. MacYsho

MacYsho Активен член

точно така 4 год врска имав но за тие раб бев присилена, нез како, неможам а ви објаснам, како некој нешто да ми имаше напрано,мн бв занесена.Фала му на бога сега со овај дојоа работите во нормала, ми се суреди животот и мн мн др раб.Арно со време некој раб што ги сватив, а вие ако мислите дека лажам нез зошто воопшто се расправате со тоа т.е зошто комнтирате

20. SandraBlueGirl

SandraBlueGirl Активен член

Imav seks so decko mi pred 1 mesec toj mesec mi dojde ciklusot odma posle 2-3 dena od seksot a sega veke mi kasni 1 nedela toa mi beshe prvo seksualno iskstvo i ne svrshi vo mene pomosh :/