Девојче, вагината т.е. мускулите се еластични и нормално се шират тие инаку како би излегло бебето од таму ? А вака со почест однос искрено ич незнам, мада еден другар спомна дека демек се познавало тоа, али шо знам искрено .... А за болка , болка имаш први неколку пати, потоа немаш болка, имаш уживање само
Бев кај гинеколог и тој ми рече дека не сум невина, ама дечко ми не може да влезе повеќе од 2-3 цм кај мене од што е тесно. Подебело од еден прст не влегува. Не знам што понатаму.
Пред 4 дена со дечко ми имав секс со кондом. За време на односот дечко ми се тргна нешто , и после пред да пенетрира пак кондомот се скина. Значи не беше внатре, туку само што ме допра, плус во кондомот немаше свршено или нешто такво. Дали треба да паничам после ова или не? :/
Ако си ептен баксуз па да се фати Овде никој не може дефинитивно да ти каже дека е или не е, па да ни се вратиш со стомак до заби и бејзбол палица по мое мислење, немаш гајле
а зошто си дозволувала да ти прави некој нешто што ти не сакаш? Еј немој да ми измислуваш претходно имаш пишано дека си во СКОРО 4 годишна врска дека се ти е супер, дека планирате да се земете , а тука прашуваш за некој си нов дечко со кој си месец дена па односи па ова па она...алоооо 17 години имаш опамети се со време. ццццц сега мафташ со вакви безвезни работи. срамота е ова. ако навистина имаш проблем побарај совет, но немој да се служиш со лажговантски и преварантски работи[/quote] точно така 4 год врска имав но за тие раб бев присилена, нез како, неможам а ви објаснам, како некој нешто да ми имаше напрано,мн бв занесена.Фала му на бога сега со овај дојоа работите во нормала, ми се суреди животот и мн мн др раб.Арно со време некој раб што ги сватив, а вие ако мислите дека лажам нез зошто воопшто се расправате со тоа т.е зошто комнтирате[/quote] Како присилена а 4 години со него и кажуваш колку го сакаш и дека ќе живеете заедно, планирате свадба а наеднаш раскинуваш после месец дена фаќаш дечко и одма на секс мислиш и кажуваш колку сте биле напалени, јас мислам дека ако ти било нешто на сила направено, нема ни да помислиш на секс, нема да знаеш како да се опоравиш, а ти прочитај што си пишала. И искрено да ти кажам, прашуваш зошто коментирам? - За да размислиш дека не е убаво ова, те наваму те натаму. испаѓа дека ти сакаш да се ебеш а несакаш да ти влезе.! и немој со тие приказни дека си била занесена, да не мислиш мајка му ти направила некоја црна магијаа? леле леле леле што нема да слушнам и прочитам
Не знам дали да ви го пишам мојот проблем оти многу ми е срам, знам ќе сомислите дека сум глупава оти имам 21 година ама сепак ќе пишам. Еве вака, дечко ми сака да имаме однос а јас уште сум невина. И јас многу сакам, сме практикувале петинг само преку облека. Проблемот е што јас во живот не сум видела гол маж ниту па мене ме виделе гола. Е сега не само што ми е срам некој да ми ја виде вагината туку уште поголем е срамот што мојот дечко сака орално да го задоволам а јас појма немам како се прави тоа. Кратко и јасно: Не знам како функционираат машките полови органи, кога се дигаат кога се спуштаат и како воопшто да земам да го задоволам орално кога не знам кога треба тоа да се направи. Дали сексот ќе заврши кога тој ќе сврши ? Дали кога свршува пенисот се спушта ? Знам дека сум ужас и ќе се смеете но ве молам некој нека ми објасни малку ако сака нормално. :
Не прави ништо што не сакаш, не можеш, не ти е по кеиф... Не треба да се страмиш што си сеуште невина, напротив треба да се гордееш. Сериозно. Прави го тоа што го сакаш , додека сакаш и колку што сакаш. Машкото повеке ке те цени ако имаш свој став, свое мислење и од тоа не одстапуваш ни милиметар. Знаеш ли колку примери има каде што тој бара се, таа дава се и одкако тој ке добие се си заминува а таа останува сама, збунета каде и што згрешила...
Да знам, затоа до сега сум немала односи а сум имала 3 дечковци. Сепак ми е малку тапа што сум толку многу неискусна за своите години ама едноставно порано немав воља и сигурност да се впуштам во тоа. Сега и јас сакам само ми е срам од мојата неискуснот. Ќе испаднам ептен несмасна Ама сепак ќе пробам, заљубена сум во мојот дечко и мислам само тој може да ме опушти доволно за да можам да направам нешто. Сега ќе му кажам дека ми е прв орален секс, па подобро да знае можеби тој ќе ме научи нешто. Ќе го подгазам срамот и ќе пробам да се опуштам доволно. Вечер треба да се видиме па ќе видиме како ќе испадне.
мила моја прочитај на нет се убаво си пишува, немој да се секираш..информирај се заради себе не заради други.ме разбираш? а ако не си подготвена почекај уште малку, ако те сака мом4ето ќе те сфати. во ред? и најубаво да бидеш искрена со него, повеќе ќе те цени. поздрав не е срамота што имаш 21 година и си невина. тоа е за огромно браво
Ве молам некој на ЛП да ми го прати клипот од 10тина минути.Беше објавен на оваа страна предпладнево и избришан од администратор. Благодарам.
Пред 15 дена имав секс за време на менструација... и нормално со кондом... но не го проверивме кондомот не знам дали беше скинат... но во секој случај тој не ни сврши.. дали има некаква можност да сум бремена..??/