Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Имам проблем со мензисот....вака значи... до пред 3 месеци знаев точно на кој датум ми доаѓаше, Откако направив ПАП тест на 10 август, наместо да ми дојде на датумот 15-16, мене ми дојде дури на 1 сеп. Ајде си викам ете се случува....
    Сега нели по правило треба да ми дојде на 1 окт - мене еве пак ми доцни...

а знам дека не сум бремена :) сигурна сум

можно е некој да знае што како...

2. MinaFe

MinaFe Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    17
    ни мене не ми иди на време..
    кога како минатиот месец требаше на 26 а ми дојде пред тоа на 21...
    зафркава нешто.. :) не е ништо загриживачко според мене.. :)

3. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    Mi kasni veke 4 dena, dali ima mesto za panika.. inace vo septemvri imam dvapati pieno antibiotik poradi toa sto bev bolna mozno e da e od toa ?? :^) i se izvinuvam mnogu za fondov.. :*

4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Не :shake:

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Циклусот кај секоја жена е различен, кај некоја на 28 дена кај некоја на 31..и многу други варијации. Најверојатно ќе добиеш , не се вознемирувај, стресот само ќе ја одложи менструацијата.

6. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23

Да , многу веројатно е поради антибиотикот.

7. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки вака: Со дечко ми се скаравме денеска за едно обично недоразбирање кое одкако го завршивме муабетот тој ми рече: Незнам како може да си толко проста.. значи стварно си проста, незнам такво просто нешто не постои. Седевме кај мене и верувајте или не го испадив од дома поради тоа и му реков дека не сакам да го видам повеќе (не го мислив тоа) . И сего го нема... Кога се врати дома ми напиша на ФБ *сега го доби онаа што одсекогаш си го сакала*... (не е точно). Потоа ми се јави и ми рече * утре ќе те чекам после школо да ми кажеш дали си сигурна за тоа што ми го рече и толку не барам повеќе*... Некој совет што понатаму да направам?!

8. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Или ќе му ги дадеш клоците или ќе добиваш клоцање по психа,бесплатна ментална гимнастика..Едно прашање-да не си ја заборавила самопочитта некаде по пат? ?

9. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Претпоставував дека ќе почнете да судите во врска со тоа... Тоа го кажа во нервозата, ме навреди, но некако не ми значеше толку .. знам дека не го мисли тоа, ако го мислеше би одел со мене? Прашањето ми беше што понатаму.. одеме значи година и 1 месец.. прв пат ми го вели тоа, не сакам така да заврши. :sweat:

10. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Јас да ти се извинам,немам право така да коментирам,едноставно не е убаво,само ме нервира кога луѓето се навредуваат и понижуваат меѓусебе наместо да се сакаат.Каде е тука љубовта кога полесно е да се навреди отколку да се зборува сталожено,без навреди и грди зборови.
    Мој совет-оди утре,види се со него,остави го да зборува,ислушај го и кажи му дека нема повеќе да трпиш ниту една навреда,што било било,ако сака да се смирите и да ја продолжите врската со почит и толеранција ок,ако не..до тука било.

11. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Кога ми завршуваше менструацијата ми течеше такво кафеаво густо..и многу ме чешаше до сега толку гадно не ми било, често пати се туширав ама ептен ме нервираше , ме чешаше...и изгледа алергија ми искочила некоја црвено ми е...а не да не ми се иде по гинеколози...со што да се мачкам , дали знае некој што да правам ? :^)

12. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    760
    не ке да е алергија повеке ми личи на `инфекција со кандида штом викаш те чеша и црвена ти е или гинеколог или пробај одмивки со цај од камилица млак и канестен 3вагиналетки 300 денари отприлика се

На Serpentina му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lilly.winx

lilly.winx Активен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво,
    Девојки во паника сум,
    Значи пред 2 недели имав заштитен однос со дечко ми, тој не сврши во кондомот туку внатре беше т.н предсемена течност!
    Во петокот требаше да ми дојде, вчера видов многу малку крв, скоро една капка! и некако беше кафена течност.. :(
    Ме фајќе паника, што значи ова. Инаку ги имам тие болки како и секогаш, но досега не ми е дојдено....што значи оваа капка?? Има ли некакви шанси за недај боже - бременост
    Ве молам за одговор, совет!!
    Help

14. mmaceee

mmaceee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    6
    Zdravo.Nova sum na forumov.Imam edno prasanje...imam belo pranje no ne me pecka i ne me cesa... doktorot mi rece da stavam mycoril vaginalni tableti i koga ja staiv poslednata sabjlevo imav crven iscedok :/ doktorot mi rece deka toa bilo normalno kaj nekoi slucai da potece mn malku krv, ama ne sum bas sigurna. malku sum zagrizena i isplasena :/
    [mod-kirilica:1jjkeukc][/mod-kirilica:1jjkeukc]

15. Cece25

Cece25 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    45
    Штом докторот ти рекол дека е нормално, тогаш јас мислам нема зошто да се плашиш. Доколку продолжи крварењето, тогаш обрати се на друг лекар. поз :)

16. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    Ноормално е што ти протече , не ни размислувај за друг доктор.

17. lilly.winx

lilly.winx Активен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво,
    Девојки во паника сум,
    Значи пред 2 недели имав заштитен однос со дечко ми, тој не сврши во кондомот туку внатре беше т.н предсемена течност!
    Во петокот требаше да ми дојде, вчера видов многу малку крв, скоро една капка! и некако беше кафена течност..
    Ме фајќе паника, што значи ова. Инаку ги имам тие болки како и секогаш, но досега не ми е дојдено....што значи оваа капка?? Има ли некакви шанси за недај боже - бременост
    Ве молам за одговор, совет!!
    Help

18. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Нема место за паника, веројатноста да си бремена по заштитен однос при кој не ни дошло до ејакулација е мноооооооооогу мала или да речам скоро никаква.
    Може си пред добивање, па пред да ти пробие може да протече по некоја капка така.

19. Melanija89

Melanija89 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Девојки имам сериозен проблем.. Со дечко ми имаме едвај 1 месечно односи :( Имаме разговарано на таа тема и тој вели дека нема поголема потреба од секс :?: Бев убедена дека ме изневерува, но нема никакви знаци на неверство, неможам ништо да откријам..Во врска сме 4 год и ова се дешава последните година дена.Нон стоп се жали дека има работа, дека е изморен..а од друга страна пак ме опсипува со љубов, ме напнува за мажење..и незнам што да мислам! Дајте ми некој совет, затоа што ако не ме изневерува останува ова другото, дека е досадно старче :( а си имам потреби јас. Привлечна девојка сум ми приоѓат доста машки и мислам дека ќе направам некоја глупост :worried:

20. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Значи чекај, доколку дечко ти не сака зачестен секс, тоа автоматски го прави досадно старче, независно каков е на останатите полиња? Хммм, интересно...

А да разговараш со него? Да дознаеш да не има некаков стрес на работа или некаде, нешто да не го мачи? Да не минува низ нешто неубаво за кое ти не знаеш? Да му кажеш отворено дека ти пречи тоа што толку ретко имате и дека сакаш нешто да се смени околу тоа? Само разговор, ништо друго, ама директен и искрен!

Во спротивно, слободно оди и направи глупост со првиот што ќе те привлече и ќе ти пријде, не знам што да ти кажам... Велиш дека ова за тебе е сериозен проблем, но од друга страна не знаеш дали и тој минува низ нешто слично.

На Ella.313 и sportistka1995 им се допаѓа ова.