дали ви се има случено кондомот при секс да остане длабоко во вас епа мене ми се случи тоа чудо пред некој ден и толку многу се исплашив не дека трудна ке останам затоа што не ни сврши кога приметивме дека кондомот го нема ....и беше заглавен доста длабоко што бев спремна да одам на гинеколог да ми го извадат ама малку повеќе напон и златни прстиња успеав да се спасам од тој срам и сама го извадив али ова памет за друг пат ефтини кондомчиња не
да ми се има случено еднаш поодамна и душата ми се извади кога видов дека нема кондом ама срека на почеток беше и го извлечив хахаа и вистина беше од ефтините кондоми од тогаш натаму само дурекс
Дали некогаш сте пиеле primolutnor за да не добиете, и откако престанавте да ги пиете, после колку дена добивте?
Da, jas imam pieno i toa nekolku pati, obicno posle 3-4 dena dobivam. Samo ednas mi se sluci da dobijam 5ot den.
А што е смешно? Конкретно за твоето прашање отприлика од 100 евра нагоре (до отприлика 200,300 евра), зависи каде (приватно, државно).
Не мора да значи само сексуално активни дека имаат кандида, јас последен пат ја закачив после испиена доза јак антибиотик, се добива дури и од претерана хигиена.
Имам кандида и ми беше воспалено, ставам вагиналети и денеска требаше да ја ставам третата но ми дојде... треба да ја ставам или не ?
Ана (ако навистина си женско) припази малку како пишуваш,срамота е ова. како можеш вакво нешто да напишеш бе луда си ти? па уште 18 години имала...ццццц Треба сериозно да размислиш што е со тебе.... Засрами се..
IGRATA NA VRZUVANJE I MASTURBACIJA SE VIKA TANTATALNA IGRA VO TEKON NA KOJA PARTNERITE MOZE DA SE GLEDAAT NO NE I DA SE DOPIRAAT CELTA E DA SE ZADEVA PROVOCIRA PARTNEROT PREKU MILUVANJE NA NEGOVITE NAJOSETLIVI TOCKI MAZITE TREBA DA SE FOKUIRAAT NA USTATA GRADITE I KLITORISOT NA PARTNERKATA DODEKA ZENITE MOZAT DA IM POSVETAT VNIMANIJE NA USTATA I GENITALITE NA PARTNEROT DOPIRAJCI GI SO RACETE GRADITE I SO TELOTO.
нормално е после тоа откако ке сврши внатре во вас спермата да истекува од вас а за бременост не се косите ако е погоден моментот доволно е и половина капка да заврши работа нее можно сета сперма да остане во вас