aha abe toa znam oti nema ama prasuvam da nema posle nekoj problem nekoi infekcii... i drugi gluposti
Па можеш да добиеш инфекција ако после аналниот одма имаш вагинален. А за конкретниот предел, т.е. анусот, незнам баш, мислам дека некаде имав прочитано дека од пречест анален секс може да ти попушти сфинктерот (мускулот во тој дел) а и дека поголеми се шансите да добиеш хемороид. Ама може и не е така, незнам. Можеби има некој поточни информации од мене.
леле незгодна ситуација Ние порано ги фрлабме замотани преку прозорецот од колата ,бидејќи седевме во неговата вила и додека си одиме до дома минуваме нис шумичка,а сега во канта и ги ставаме во празна кутија од цигари или ги мотаме со тоалет и во ќесе
Извинете на офтопик ама изгледа онаа има многу бурен период деновиве Можеби за да не познае овој вториот дека не ти е прв затоа ќе правите анал Извини, мала шала ама кога ги читам твоите постови ми доаѓа смеа No hard feelings фала ти што ме смееш по темиве
ne ne loso si mi razbrala prasuvav onaka za pzavajneto a ina4e nema vtor eden e izvinte ama radoznala sum kazete ako pre4am
ne ne i ne!!iako ce polnis 19 godini toa nema nikakva vrska ako ne si seksualno aktivna ...a na nego ako mu e za ozbilno ce ceka ako treba i 1 pa duri i 2 god.a vie gulapcinja se znaete samo 2 nedeli i nisto pojce.ete spored tebe...ti kakvo mislenje ce mu dades na nego za tebe ako mu se dades odma????jas bi ti preporacala da odis edna,dve godini so nego(ako odi vrskata,normalno)pa posle da mu dades...ama ne znam sepak ti si znaes najubavo.
не мора да одиш 1 , 2 години туку почекај сепак 2 недели се мал период..почекај минимум 4 5 месеци,подобро запознајтесе..не значи дека ако имаш 19г. треба на било кого и одма да му се дадеш.
Ми треба мислење Незнам дали предходно имало вака тема не прегледав можеби доволно, но би сакала да прашам нешто и се надевам на помош Ако може некоја од поискусните да каже на кој начин можеш да се заштитш при првиот однос, а да не се остане во блажена состојба. (Освен она со кондом итн итн зашто сепак е прв пат). Бидејќи е возможно да се остане и од тој прв пат. Тнх
Не треба толку да се плашиш. Доволно е само со кондом, само да пазите да не се скине. Не се останува така лесно бремена
Па добро не е ни лесно но сепак освен со кондом .... дали има некој друг начин.... за да е поубо чуството
убаво е и со кондом...а и да нема кондом не е тоа туку така забременувањето..не се коси нема да останеш трудна... само опуштено!!!!