Imav odnos vo sabotata koristevme zastita i ne svrsi vo mene no vo nedelata imase krv pomisliv deka mi ima dojdeno no sepak ne bilo i sega trebase da mi dojde vo ponedelnikot ili vtornikot no seuste nisto sto da pravam.
почекај малку ќе ти дојде немаш простор за паника ,и така кажа дека не свршил во тебе немој да се секираш тоа ти е од стрес или од промена на време ти доцни,почекај и не паничи поз
нема да има никакви последици освен можност за несакана бременост СПБ итн а не мислиш дека си малку мала
секако дека нема да има никакви последици,ако мислиш дека си спремна зашто да не замо заштитувај се да не дојде до несакана бременост за тоа си мала
Вториот и третиот пат кога имавме односи ме болеше, се чувствувам како да не го собира, а не е преголем, нормална големина е. Мислам дека е нормално вака на почеток, но до кога...? :/
littleflower мене ме болеше не само првиот и вториот пат, туку мислам дека цел месец. Ми се случува и ден денес некогаш да ме боли ако не сум доволно запалена, а ми се случува и одредена поза да ми задава болки кои не можам баш да ги поднесам. Така да за почеток, гледај да бидеш во поза која тебе повеќе ќе ти одговара и секако не се стегај, биди си поопуштена.
Јас сметам дека тоа се случува бидејќи не си запалена (навлажнета) доволно . Пробај да бидеш поупуштена или пак на крај, користете лубрикант
Тоа си е само твое право, пријателке, нема што да се објаснуваш. И ова, како и се друго, ти е искуство. Само размисли си убаво дали подоцна, доколку завршиш страшно повредена, ќе бидеш подготвена да се соочиш со овој период во кој свесно се изложуваш на исклучителен ризик во врската со тој дечко.
феминки ми доцни векје 5 дена..со децко ми немаме усте односи само се триеме..последниот пат сврши кај клиторисот, с** не може да навлезе внатре нели? прв пат ми доцни толку мно..во последниве неколку дена сум и мн нервозна и под стрес..помош плс
^Без гајле не си трудна.... се додека не сврши внатре . А доцнењето може да биде од различна причина: настинка, пиење на некој антибиотик, промена на клима, стрес...
Многу имам бело прање секој божји ден незнам што да правам.Бело е и нема гаден мирис ама тече како река.Што да правам?Помош? Поздрав.
девојки со дечко ми немаме односи само само се триеме но последниот пат мислам дека сврши на почетокот од вагината дали има шанси за бременост ве молам одговоретеми под стрес сум незнам каде да се обратам вие сте ми единствената помош позз
Минатиот месец добив 2 пати, а сега ми касни требаше да добијам на 24-ти ама не добив.Со дечко ми последен пат имавме се*с во саботата ама заштитен и сигурна сум дека нема свршено во мене.Дали од тоа што сум настината има шанси да ми касни ама не пијам јаки апчиња (парацетамол,витамин Ц и септолете) повеќе пијам чаеви Немам никакви гадења и сл. ама па немам ниту пак пмс.
Сакам да ве прашам нешто. Веќе извесен период имам зголемено бело пране (секрет). Го имав и порано но не толку како и сега,а и сега има многу непријата миризба. Се миев со млака вода,и со сода бикрабона. Додека се мијам неколку дена исчезнува миризбата, а само што престанам пофторно истото. Ќе можели некој да ми даде некој совет??? Ви благодарам однапред
Ти препорачувам да не користиш такви работи. Јас користев и ми настанаа некои проблеми, и гинекологот ми ги забрани да ги користам бидејки биле штетни
Аха но никогаш не сум ставала, ме фаќа малце страв но ќе си купам во понеделник. Бидејќи ми е непријатно да имам однос со дечко ми , мириса како да не сум се измијала 1 недела ,а редовно одржувам хиѓиена. и да те прашам усте нешто ќе може да ги земам од аптека без рецепта од гинеколог? И колку пари се одприлика?