Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Околу 200 денари.

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cookie.z

cookie.z Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Месениот циклус ми заврши пред од прилика 23-4 дена а,за време на плодните денови имав однос со дечко ми,секако заштитен.Вчера вагиналниот секрет имаше бледо кафеава боја а исто и денеска...што би можело да биде,дали ви се случило ?

3. kuklicka

kuklicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    9
    Ако си имала заштитен однос, нема потреба од паника. Наредниве денови ќе добијаш менс.
    Лично мене последниве менст ми се такви... пред да ми протечи убо 2-3 дена,некогаш и 4 таков ми е секретот

4. cookie.z

cookie.z Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Работата е што менструацијата не ми е редовна,значи ми доаѓа на некои 40 па можеби и повеќе денови и наредната треба да ми биде накај 20 ноември...затоа се загрижив што би можело да биде,бидејќки не очекувам да ми дојде ,а односот ми беше заштитен...не знам што би можело да биде.

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.308
    Допаѓања:
    12.956
    Всушност тебе таков ти е циклусот, редовно на 40ина дена. Можеби се работело за овулација. Велиш заштитен однос сте имале, тогаш нема потреба од паника за бременост. Појди на гинеколог, биди си на чисто, ќе ти се смири душата.

6. cookie.z

cookie.z Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    Не знам ке видам што ќе се случи,сеуште има таква боја,а денеска како да имаше малку црвено...не знам што да мислам,иако верувам дека нема потреба за паника од бременост....

7. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    1.860
    девојки ве молам за помош си купив една купка за интимна нега од гарниер и веке 3-4 дена како ја користам и сабајле почувствував дека ме боли додека мокрам и кога се избришам имам крв дали е можно да е од купката или се работи за нешто друго. Кажете ми што да се мачкам да одам да купам или на лекар да одам

8. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Не мора да значи дека е од купката ама за секој случај не ја употребувај неколку дена,а во меѓувреме пробај да се миеш со камилица.Можно е и да е некоја бактерија а можно е ако си проледена па одма реагираат мочните канали(обично мене така ми се случува).Почесто мијај се со камилица и ставај топло на стомакот а можеш и долу, мене така ми помага.Ако не ти се смири за ден или два тогаш најдобро да си испиташ урина и ќе знаеш сто е точно.

9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Можно е да имаш и воспаление на уринарните патишта (евентуално некое камче или песок во бубрегот-додуша тогаш болката се засилува и не престанува),ако продолжи така испитај урина,ако треба ќе ти дадат антибиотик,а и добро ти кажа девојчето,пиј повеќе течности и чаеви,особено од брусница. А и ако ти е време да ти дојди менструација,провери,да не си помешала со тоа.
    А за гелот,ако мислиш дека те иритира (плус и да те чеша,да те пецка,да ти прави повеќе секреција) тогаш остави го,не го користи.Има гелови што не се добри,и јас сум погодила еднаш таков.

10. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Ne veruvam deka e od gelot,najverojatno se raboti za nekakvo zapalenie ili infekcija.Nie od tuka mozeme samo da nagagjame,podobro pojdi si na lekar.

11. bytyqi

bytyqi Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo! sakam da mi pomognete ...imav decko idev 3 godini normalno bese svee...dodeka ne doznav deka me izneverill dodeka bev na odmor se razdelivme ..probav da mu prostam no ne bese isto kako poranoo i se razdelivme posle 1 god se zapoznav so drug i sve dobro mi se javuva se odnesuva oki sprema mene ..no me prasa dalii sum imala nekogas odnosii so nekojj ...nz sto da mu kazam zasto se plasam ako mu kazam deka sum ja izgubila nevinosta mislam deka povise nema da mi se javuva ve molam pomognete miii ili ima li nacin kako da ja skrijam ovaa tajnnna ..vi blagodaram
    [mod-kirilica:2z1ctpaq][/mod-kirilica:2z1ctpaq]

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    nova vrska

секако дека има-да отидеш на гинеколог, и да бараш да те сошие-деликатно и многу скапо :!:
    а тој па ептен заостанат во времето-ко божем во 18 век да сме :fubar: |(

13. bytyqi

bytyqi Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    nova vrska

a dali znaes od prilika kolku pari e

14. Manuela1

Manuela1 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    А што ми препорачувате да користам бидејќи веќе некое време имам непријатна миризба....инаку не сум имала односи веќе околу 3 месеци.

15. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Нема врска што немаш односи, непријатната миризба ти е од некоја инфекција и пожелно е да ја лекуваш. Купка или крема само ќе ја замаскира миризбата која нема да се отстрани. Кога ќе си отидеш на гинеколог ќе си видиш што терапија ти треба и миризбата ќе исчезне. Ова ти го кажувам од искуство :!:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Зар навистина ќе одиш и ќе се шиеш? |( :?:
    Како што вели Srcekrsacka па не сме во 18 век за такво нешто и не е ништо страшно од тоа што не си невина.Страмно би било да одиш во ова време и да бараш да те шијат.И нормално би било кога знаеш дека некој бил во подолга врска дека сигурно би имал односи до тогаш, не знам како воопшто го поставил тоа прашање(според мене многу е просто да прашаш нешто такво).

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Хахаха девојко, боже живееме во модерно време, мораш да се помириш со тоа, и да се сошиеш некој друг ќе те скине и така, некогаш морало да ти се деси, 3 годишна врска сигурно не се базирала на лапање и гушкање и едно "те сакам" морало да има нешто што ќе ја зацврсти. Но, ете судбина ти било, па кажи му ја вистината речи му дека се десило и тоа е тоа, ако сака да е со тебе океј ако не не мора. Не треба да има предрасуди ако сака нешто со тебе. Тоа е тоа.

18. buterfly18

buterfly18 Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    ПОМОШ

Девојкии дали откако ќе завршите со сексот и нормално тој сврши и послее со тоа што му останало на рака од свршеното ја допре вашата интима може да забремените ?

19. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Не. Ако ти е толку страв кажи му друг пат или да се измие или со марамче да се брише и слично.

20. Lionaa

Lionaa Активен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    После депилaцијa имaм многу црвенило нa стомaкот и нa вaгинaтa и тие црвените мозолчињa никaко не поминувaaт со недели дури имaм и бубуљици. Кaко дa го средaм овој проблем ?