Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. marija-macaa

marija-macaa Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Imam 17 godini i sum vo vrska 10 meseci so 20 godishno momche.Do pred nekolku nedeli se beshe super, temata za seks ne se otavarashe, no poslednive nedeli mng napinja za toa i mng e napalen, povekje pati mu objasniv deka ne sum spremna no ne svakja, i sega pochna i mene mng da mi se mota taa tema, i neznam dali sakam da go napravam toa ili ne...ako se resham da go napravam toa ve molam kazhete mi shto treba da storam za da se bide vo red, zatoa shto stvarno ne znam mng za ovaa tema osven toa shto mozhev da prochitam tuka :) fala odnapred :D

2. rainbowkaa

rainbowkaa Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    значи прво осигурај дали навистина сакаш да го направиш тоа. Можеби сега само ти се чини дека го сакаш тоа поради тоа што напиња дечкото. А и види дали тој би бил со тебе уште ако не го направите тоа. :!:
    Другоо, според ова ти навистина не си спремна, а и си релативно мала за секс така да дифинитвно почекај си. А, кога ќе дојде до тоа, ќе осетиш, не се секирај ;) И пред да го направиш тоа значии раговарај на таа тема ако не можеш со мајка ти, нека биде некоја твоја поискусна другарка или кој и да е. Не е доволно од тоа што си читала тука.

3. marija-macaa

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Fala ti mnogu, stvarno mi pomognaa :*

На rainbowkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marija-macaa

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    I ushte neshto..te molam kazhi mi kako da mu objasnaam deka NE SAKAM probav na mng nachini no ne svakjaa :)

5. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    можеби не е за тука прашањето но испаничена сум и не ми се пребарува.
    ми доцни менструација 3-4 дена. со дечкоми имавме секс незаштитен, но кратко и не сврши во мене. испаничена сум. а еве веке три недели сум под јаки антибиотици првите две недели пиев амоксиклав од 1500мг, па оспен од 1500мг и се надевам дека од тоа, а имав и габична инф. од антибиотиците. ве молам некој што знае да ми каже што може да е. благодарам однапред

6. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    да ве прашам за мислење
    со дечко ми во последно време практикуваме секс стоејќи и секогаш после сексот ме боли стомак... да не се има случено на некоја од вас?

7. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Може ти касни од лекарствата сосема нормално е мене ми има каснето цела недела , а има и мала шанса да си бремена, почекај некој ден верувам дека ке ти дојдде ;)

8. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки помош! Значи моите дома едноставно не го одобруваат мојот дечко бидејки финансиски е ептен слаб (плс не ме ругајте поради оваа но помогнејте ми) .. Едноставно сум пробувала 100 пати како да изгледа дека нешто ми згрешил и некако да ја прекинам врската.. неможам да трпам како дома нон-стоп ми зборуваат за ова.. и сакам некако да му објаснам дека едноставно не бидува. А тој е лудо вљубен во мене и едноставно и кога му кажав се в очи како уште повеќе да ме засака... и не му е гајле што велат моите. Значи не сакам да му го скршам срцето. ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ ИАКО ПИШУВАМ ТАКА ЛЕКО МНОГУ ГО САКАМ!!! Како да му објаснам дека НЕ БИДУВА... ЗНАЧИ МЕ ИНТЕРЕСИРЕ СО КОИ ЗБОРОВИ? :/ Бидејки се сум пробала...

9. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Чекај а зошто ако го сакаш да го откачиш зар е важно што твојте мислат и што тој нема пари па не е се во парите и мојте не го сакаа мојов на почетпкот всушност татко ми сеуште не го сака но јас им се спротиставив и видоа невидоа се откажаа од тоа да ме предомислат и благодарение на моето спротиставување сега сме си во среќна 4,5 годишна врска

10. MissLayla

MissLayla Активен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    7
    ако го сакаш избори се за него, ама ова јас ко што читам извини вака али изгледа ко да не го сакаш баш, или можда и ти се согласуваш со твоите дека не е баш за тебе? бидејќи да го сакаше немаше воопшто да прашуваш како да му раскинеш, туку како да се избориш со твоите и да не го изгубиш.

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  11. NinaDobrev

NinaDobrev Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Jas gi koristam jaz tabletite eden mesec i koga go dopiv prvoto pakovanje mi dojde mnogu malku menstruacija duri nezabelezitelno.Dali ima sansi da sum bremena? :( :( :(

12. stefi23m

stefi23m Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    771

не си бремена, не ако си ги пиела секој ден.
    а тоа не е менструација туки несто слично на менструација така и треба.

13. NinaDobrev

NinaDobrev Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Da gi piev sekoj den vo isto vreme...Samo se isplasiv deka sekoj mesec imam obilna menstruacija a sega eve tret den mi e i imam premnogu malku skoro ic ovie tri dena ...Fala mnogu :)

14. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Mozebi zatoa sto pernicata i kebeto se pomeki,ponezni,elasticni,dodeka drugite stvari se malce pogrubi i so niv ne mozes dovolno da se opustis.

15. idntt

idntt Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    abe lujge.. imam eden golem problem.. imam seks so mojata zena 4-5 pati nedelno, ne koristam kondomi.. pa zabelezuvam koga ke go izvadam nesto belo slicno na sperma ama e pogusto.. ve molam kazete sto e pricinata (fala odnapred)

16. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.760
    Ова е интимно прашање кое за мене претставува проблем и очекувам совет од Вас :)

Сексуално сум активна веќе месец дена. До сега сме ја практикувале само мисионерската поза...
    Сакам да се обидам јас да бидам врз него, но страв ми е.
    Сакам да Ве прашам - боли како што викаат, какво е тоа јавање, како да го изведам ова за и двајцата да бидеме задоволни ??? :$

Можеби и не е нешто тоолку сериозно, ама дека ќе ми биде прв пат и...

17. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    НЕ БОЛИИ најубавото задоволство на жената е кога е одозгора ( барем за мене е така таа ми е омилена поза :rofl: ) само качи се и остави фантазијата нека си го направи своето а ти само УЖИВАЈЈЈ а не се секирај и тој ке ужива тоа е повеке од сигурно ;)

На Ingvild и AnjaLazanja им се допаѓа ова.
  18. AnjaLazanja

AnjaLazanja Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    34
    Само опуштено опушти се и мисли на нешто убаво без страв ..Бидејки не си со "големо искуство" затоа и ти е страв но чим пробааш секој нареден пат бар по мене ке ти бида да не се изразам премногу вулгарно ајде јас да ти се ка*ам :))))

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tea.94

tea.94 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Devojkiii utre stignuva decko miiii od gerr kazete miii imam dobieno utre 4 den vaginalen seks ili analen ili i dvvete sto mislite fala odnapred :*

20. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Гледам дека сите постови ти се поврзани со истото прашање, па веќе и си добила доволно одговори...