Со бришење така лесно нема да останеш бремена,мегутоа во самиот однос кај мажот се лачат мал број сперматозоиди така што мал е бројот мегутоа постои можност да се забремени и вака. Така да за да бидеш 100 посто сигурна и да не му ја мислиш ке си земеш фино лепо заштита-кондоми и потоа уживај
da znam ama citav na nekoi strani deka pisuva deka ako svrsuvanjeto e blisku otvorot deka moze da se sluci...zatoa se zagriziv... znaci nema mesto za grizi taka ?
за секој случај земи си тест за бременост да бидеш посигурна мада мислам дека нема потреба од грижи бидејки само што ти завршила менструацијата
14 дена после ризичниот однос направи си тест на мокрача а преку крв после 7-10 дена после ризичниот однос
ако нештото се случило вчера и ако си до толку исплашена земи си апче за ден потоа и готово за мирно да спиеш мада сепак мислам дека не би требало да си
ne bese vcera bese vo sabotata..ne sakav da pijam apce zatoa so ne svrsi vo mene i nejkam dzabe da se trujam so apcinja bidejki se i stetni i neznam kako jas bi reagirala na niv ...ama sepak mnogu mi e strav ama ke pocekam uste nekoe vreme pa ke napravam test.Sega cel den mi e loso i imam nagoni znam deka nema sansi da e takvo nesto oti sepak 2 dena se vo prasanje seto toa mi e na psihicka baza,ne sum mirna...
seks/za-kolku-period-vrska-mu-dadovte-na-vasiot-decko-t6010/ Има веќе таква тема, па повели - коментирај
Знаете ли некоја колку дена дејствува норлево таблета..? и дали постои пореметување на меснтруација... на некоја ли ви се има случено.? фала поздрав
смири се и не се нервирај за џабе се ке биде во ред ке видиш а ова нека ти биде памет за друг пат ако не сакаш бебе само со кондом па не се за џабе измислени
на задниот дел од анусот под опашката црвено и како засечено ми е, синоќе бев во вц и приметив дека нешто таму ме пече и сабајле видов на огледалото..мн боли и неможам да седам убаво од што ќе да е тоа?
девојки помагајте! пишав пред една недела дека ми касни менструација, 2 дена. имавме незаштитен однос кратко време и едно 7-8 мин пред да сврши излезе од мене. а 3 недели пред да ми дојде имав тешка настинка со јаки антибиотци се лечев. Мнеструација добив во вторникот , не беше многу обилна како вообичаено , но сепак имаше крф, но ми траеше 4-5 дена а секогаш ми трае 7 дена. и сега некако почна да ме боли левава града да ме боцка на средина. дали е можно сепак да бидам бремена? благодарам однапред
nema sansi cim izlegol od tebe pred da svrsi...sigurno si citala za predsemenata tecnost ama toa e mnogu retko ako site sto imAAT NEZASTITEN SEKS ostanuvaa bremeni od toa ne bi imalo mesto na zemjata uzivaj ne e nisto , ne mora da znaci deka sekogas isto mora da ti trae menstruacijata toa zavisi od drugi faktori.. a bockanjeto nema vrska so toa moze da e od stres ili premorenost ... uzivaj
Девојки ми треба совет!! Дали е можно после првиот однос да ти касни? Прв пат имав односи со дечкото и тоа со кондом, сигурна сум и јас и тој дека не се случи ништо, баш и го провери кондомот но немаше ништо.. Мене ме загрижува тоа што ми касни веќе 3 недели а исто кога требаше да ми дојди пијав антибиотици Цефалексин, бев настината. А за нив слушнав дека биле штетни и биле забранети да се издаваат во Русија. Значи сигурни сме дека не се случи ништо ама мене бидејќи ми касни си правам филмови и мислам само на тоа да не се случило нешто и постојано сум под стрес зошто уште не ми доаѓа А и да напоменам дека не ми е редовна менструацијата минатиот пат ми доцнеше една недела а предминатиот 10 дена, но тогаш немаше за што да бидам загрижена а сега постојано мислам на тоа