Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Со бришење така лесно нема да останеш бремена,мегутоа во самиот однос кај мажот се лачат мал број сперматозоиди така што мал е бројот мегутоа постои можност да се забремени и вака.
    Така да за да бидеш 100 посто сигурна и да не му ја мислиш ке си земеш фино лепо заштита-кондоми и потоа уживај :lol: :lol: :lol:

2. Ledena5

Ledena5 Истакнат член

da znam ama citav na nekoi strani deka pisuva deka ako svrsuvanjeto e blisku otvorot deka moze da se sluci...zatoa se zagriziv... znaci nema mesto za grizi taka ? :)

3. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

за секој случај земи си тест за бременост да бидеш посигурна мада мислам дека нема потреба од грижи бидејки само што ти завршила менструацијата

4. Ledena5

Ledena5 Истакнат член

a testot posle kolku vreme od odnosot se pravi ? bidejki sekade pisuva razlicno...

5. eva11

eva11 Популарен член

14 дена после ризичниот однос направи си тест на мокрача а преку крв после 7-10 дена после ризичниот однос

6. Ledena5

Ledena5 Истакнат член

fala mnogu :) ama uste mnogu vreme toa , nema da mozam da izdrzam tolku :worried:

7. eva11

eva11 Популарен член

хахахах друго чаре нема ако има па пиши и ние да знаеме

8. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

ако нештото се случило вчера и ако си до толку исплашена земи си апче за ден потоа и готово за мирно да спиеш :) мада сепак мислам дека не би требало да си

9. Ledena5

Ledena5 Истакнат член

ne bese vcera bese vo sabotata..ne sakav da pijam apce zatoa so ne svrsi vo mene i nejkam dzabe da se trujam so apcinja bidejki se i stetni i neznam kako jas bi reagirala na niv ...ama sepak mnogu mi e strav :) ama ke pocekam uste nekoe vreme pa ke napravam test.Sega cel den mi e loso i imam nagoni znam deka nema sansi da e takvo nesto oti sepak 2 dena se vo prasanje seto toa mi e na psihicka baza,ne sum mirna...

10. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

За колку време имавте односи со партнерот одкако стапивте во врска? :$

11. Ingvild

Ingvild Популарен член

seks/za-kolku-period-vrska-mu-dadovte-na-vasiot-decko-t6010/

Има веќе таква тема, па повели - коментирај :)

butterfly.mk likes this.
  12. MinaFe

MinaFe Истакнат член

Знаете ли некоја колку дена дејствува норлево таблета..?
    и дали постои пореметување на меснтруација...
    на некоја ли ви се има случено.? :* фала поздрав

13. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

смири се и не се нервирај за џабе се ке биде во ред ке видиш а ова нека ти биде памет за друг пат ако не сакаш бебе само со кондом па не се за џабе измислени :lol: ;)

14. Bananka

Bananka Активен член

на задниот дел од анусот под опашката црвено и како засечено ми е, синоќе бев во вц и приметив дека нешто таму ме пече и сабајле видов на огледалото..мн боли и неможам да седам убаво од што ќе да е тоа?

15. toledo

toledo Активен член

moze i edniot i drugiot, mozat i dvajcata

16. princezzA

princezzA Активен член

mISLAM DEKA NE E ke bidi vo red kako sTO znam :?:

17. toledo

toledo Активен член

ima fora 24h od momentot

18. vw-girl

vw-girl Истакнат член

девојки помагајте!
    пишав пред една недела дека ми касни менструација, 2 дена. имавме незаштитен однос кратко време и едно 7-8 мин пред да сврши излезе од мене. а 3 недели пред да ми дојде имав тешка настинка со јаки антибиотци се лечев. Мнеструација добив во вторникот , не беше многу обилна како вообичаено , но сепак имаше крф, но ми траеше 4-5 дена а секогаш ми трае 7 дена. и сега некако почна да ме боли левава града да ме боцка на средина. дали е можно сепак да бидам бремена? благодарам однапред

19. Ledena5

Ledena5 Истакнат член

nema sansi cim izlegol od tebe pred da svrsi...sigurno si citala za predsemenata tecnost ama toa e mnogu retko ako site sto imAAT NEZASTITEN SEKS ostanuvaa bremeni od toa ne bi imalo mesto na zemjata :D uzivaj ne e nisto , ne mora da znaci deka sekogas isto mora da ti trae menstruacijata toa zavisi od drugi faktori.. a bockanjeto nema vrska so toa moze da e od stres ili premorenost ... uzivaj :)

vw-girl likes this.
  20. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Девојки ми треба совет!! Дали е можно после првиот однос да ти касни? Прв пат имав односи со дечкото и тоа со кондом, сигурна сум и јас и тој дека не се случи ништо, баш и го провери кондомот но немаше ништо.. Мене ме загрижува тоа што ми касни веќе 3 недели а исто кога требаше да ми дојди пијав антибиотици Цефалексин, бев настината. А за нив слушнав дека биле штетни и биле забранети да се издаваат во Русија. Значи сигурни сме дека не се случи ништо ама мене бидејќи ми касни си правам филмови и мислам само на тоа да не се случило нешто и постојано сум под стрес зошто уште не ми доаѓа :worried: А и да напоменам дека не ми е редовна менструацијата минатиот пат ми доцнеше една недела а предминатиот 10 дена, но тогаш немаше за што да бидам загрижена а сега постојано мислам на тоа :doh: