Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    И јас така си мислам ама еве уште не доаѓа многу ми е страв да си земам тест и да се осигурам, денес ми се случи нешто чудно. Имав запек неможев да појдам по голема нужда и малку се напнав и почна крв да ми тече од анусот имав многу никогаш не ми се случило истото :worried: по 10тина минути ми се слоши ме фати жештина и имав малку имела и одма си поврзав па да не е некој симптом многу се плашам :sweat:

2. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    не се секирај сигурно ти доцни од нервоза опушти се малку и ке видиш ке ти доје, а за крвта од анусот или е од самиот запек или пак се хемороиди не е страшно не се плаши можно е и од тоа да ти се има подслошено затоа што се имаш исплашено од крвта,имав и јас хемороиди и кога ке ја видев крвта секундарно ми се лошеше ама ете сами се повлекоа и сега немам ;)

3. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Да мастурбираш секој ден штетно или здраво, машк0 женско без разлика ?

4. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    штетно не е ,а за здраво дали е незнам

5. manekenka10

manekenka10 Нов член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    8

Не е ни штетно, ни здраво.. УБАВО Е.

6. ubavata-11

ubavata-11 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    здраво.. сакам да прашам нешто. вчера имавме однос со дечко ми и тој сврши во мене .. е сеа спрема календаров на плодно денови излегува дека плодни ми биле до 14.. дали има потреба за паника и дали да се напијам апче ? однапред благодарам

7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Епа ако ти биле до 14 има големи шанси да забремениш ! Со среќа нека е .

8. jeffree-star

jeffree-star Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    1
    а колку време поминало од односот? ако е доволно време,доколу не сакаш нешто да се случи тогаш апче ти е најсигурно.

9. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    календарот нема благе веза оди земи си норлево да не лулаш бебе ајде чим вчера бил односот имаш време за норлево

На AnjaLazanja му/ѝ се допаѓа ова.
  10. modem4e

modem4e Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Луѓе дечко ми многу брзо свршува.Првпат кога имавме односи сврши за 5 мин.втор пат 2 пати ми го стави и сврши :x Незнам што е работава се нервирам

11. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Ајде нека ти е честито бејби, плодни не плодни денови нема везе штом тој свршил во тебе 90 % имаш шанси да останеш трудна. Што да не на времето стариве кога се ги правиле децата се знаело кога им се плодни денови.

12. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    На неа не и е проблем дали ке остане трудна,туку што многу кратко и трае сексот

13. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Сигурно Virus997 мислела на претходните постови, а не на тој што го цитирала.

14. Luka24

Luka24 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    17
    Претходно гледам си постирала дека саат време неможел...сега ни 2 мин. :?:

15. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Epic Fail :D :D :D ...ама може тогаш друг дечко бил во прашање, од кај да знаеме ние...

16. Healthy18

Healthy18 Активен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Дечки значи вака, неодамна ја изгубив невиноста значи само еднаш имавме краток секс ама не одевме до оргазм. Сеедно, туку денес (откако помина веке недела, две, после сексот) кога се разбудив долу во вагината имав такво чудно чувство, значи не е чешање туку како глодање, гребење. Кога ке се фатам малку подлабоко чувствувам задоволство, но незнам дали тоа што ми е вака цел ден е НАГОН или некоја БОЛЕСТ. стварно не знам како да ви опишам, па барем вие потрудете се да ми објасните како се чувствувате кога имате нагон за секс, и ако може да ми помогнете во врска со ова што ми се случува цел ден.

17. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Пред да имате однос нека го издрка 1 па и 2 пати па потоа ќе немате мака.јас така правев порано.

На modem4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. modem4e

modem4e Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Не сврши во мене,што зборувате вие? проблем е што 2 пати ми го стави и го извади и сврши

19. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Па така кажи. во следна прилика пред да имате однос дечкоти нека го издрка 1,2 пати па потоа ќе имате подолг секс од вообичаеното.

20. Crystallized

Crystallized Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Луѓе ЕПТЕН ми треба помош. Не знам на кого да се обратам, се осеќам многу засрамено.
    Со дечко ми требаше прв пат да имаме секс. Да нагласам дека мене ми беше прв пат, но него не, имал порано веќе, само што скоро година како што знам не е сексуално активен. Проблемот е следниов, имавме предигра нели и се беше во ред, потоа дојде делот каде тој требаше да го стави кондомот, и кога го стави кондомот мислам дека му омекна малце изгледа, и проба да го стави во мене но не успеваше некако. Можеби проблемот беше што тој мислеше дека јас ќе сакам одозгора па неможев некако да се наместам па се разместивме и во тој процес му омекна изгледа. Потоа пробавме неколку пати но не успеавме бидејќи на моменти скрос му опаѓаше еpекцијата. На крај завршивме со тоа што двајцата си пруживме орален. Го прашав дали до мене беше проблемот, ми рече дека не е, дури и дека позитивно е изненаден од мене, и дека бил разочаран од себе. ИСто ми рече дека претходно имал мастурбирано, бидејќи незнаел дека тоа ќе ни се случи таа вечер па дека изгледа затоа ни се случи ова.

Толку го чекав овој момент за на крај вака да испадне ;(
    Не можам да прекинам да размислувам, ви се има случено вакво нешто? Цело време ми се мота истото прашање во глава, до мене ли беше? Самодовербата ми е на нула во моментов. Ве молам кажете ми мислења и совети, многу ќе ми значат.