И јас така си мислам ама еве уште не доаѓа многу ми е страв да си земам тест и да се осигурам, денес ми се случи нешто чудно. Имав запек неможев да појдам по голема нужда и малку се напнав и почна крв да ми тече од анусот имав многу никогаш не ми се случило истото по 10тина минути ми се слоши ме фати жештина и имав малку имела и одма си поврзав па да не е некој симптом многу се плашам
не се секирај сигурно ти доцни од нервоза опушти се малку и ке видиш ке ти доје, а за крвта од анусот или е од самиот запек или пак се хемороиди не е страшно не се плаши можно е и од тоа да ти се има подслошено затоа што се имаш исплашено од крвта,имав и јас хемороиди и кога ке ја видев крвта секундарно ми се лошеше ама ете сами се повлекоа и сега немам
здраво.. сакам да прашам нешто. вчера имавме однос со дечко ми и тој сврши во мене .. е сеа спрема календаров на плодно денови излегува дека плодни ми биле до 14.. дали има потреба за паника и дали да се напијам апче ? однапред благодарам
а колку време поминало од односот? ако е доволно време,доколу не сакаш нешто да се случи тогаш апче ти е најсигурно.
календарот нема благе веза оди земи си норлево да не лулаш бебе ајде чим вчера бил односот имаш време за норлево
Луѓе дечко ми многу брзо свршува.Првпат кога имавме односи сврши за 5 мин.втор пат 2 пати ми го стави и сврши Незнам што е работава се нервирам
Ајде нека ти е честито бејби, плодни не плодни денови нема везе штом тој свршил во тебе 90 % имаш шанси да останеш трудна. Што да не на времето стариве кога се ги правиле децата се знаело кога им се плодни денови.
Дечки значи вака, неодамна ја изгубив невиноста значи само еднаш имавме краток секс ама не одевме до оргазм. Сеедно, туку денес (откако помина веке недела, две, после сексот) кога се разбудив долу во вагината имав такво чудно чувство, значи не е чешање туку како глодање, гребење. Кога ке се фатам малку подлабоко чувствувам задоволство, но незнам дали тоа што ми е вака цел ден е НАГОН или некоја БОЛЕСТ. стварно не знам како да ви опишам, па барем вие потрудете се да ми објасните како се чувствувате кога имате нагон за секс, и ако може да ми помогнете во врска со ова што ми се случува цел ден.
Па така кажи. во следна прилика пред да имате однос дечкоти нека го издрка 1,2 пати па потоа ќе имате подолг секс од вообичаеното.
Луѓе ЕПТЕН ми треба помош. Не знам на кого да се обратам, се осеќам многу засрамено. Со дечко ми требаше прв пат да имаме секс. Да нагласам дека мене ми беше прв пат, но него не, имал порано веќе, само што скоро година како што знам не е сексуално активен. Проблемот е следниов, имавме предигра нели и се беше во ред, потоа дојде делот каде тој требаше да го стави кондомот, и кога го стави кондомот мислам дека му омекна малце изгледа, и проба да го стави во мене но не успеваше некако. Можеби проблемот беше што тој мислеше дека јас ќе сакам одозгора па неможев некако да се наместам па се разместивме и во тој процес му омекна изгледа. Потоа пробавме неколку пати но не успеавме бидејќи на моменти скрос му опаѓаше еpекцијата. На крај завршивме со тоа што двајцата си пруживме орален. Го прашав дали до мене беше проблемот, ми рече дека не е, дури и дека позитивно е изненаден од мене, и дека бил разочаран од себе. ИСто ми рече дека претходно имал мастурбирано, бидејќи незнаел дека тоа ќе ни се случи таа вечер па дека изгледа затоа ни се случи ова. Толку го чекав овој момент за на крај вака да испадне Не можам да прекинам да размислувам, ви се има случено вакво нешто? Цело време ми се мота истото прашање во глава, до мене ли беше? Самодовербата ми е на нула во моментов. Ве молам кажете ми мислења и совети, многу ќе ми значат.